Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Eve Reeves på trover

Hoteller i Flensburg

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Flensburg

Hostel Flensburg
2 out of 5
Zur Exe 23, Flensburg, SH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 531 kr per natt
1.29 km fra sentrum
3.2/5 (136 anmeldelser)
Ikke akkurat luksus og estetikk i Flensburg

"Veldig ungdomsherberge. Køyesenger hvorav den ene manglet Sengetøy og håndkle måtte leies separat og overnattingen var ikke billig. Dele bad med nabo med vrien låselogistikk var mer komplisert enn å ha bad på gangen."…"

Anmeldelse skrevet 10. okt. 2019

Hostel Flensburg
Flensbed Hostel & Boardinghouse
2 out of 5
Bahnhofstr. 28, Flensburg, SH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 648 kr per natt
1.16 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (397 anmeldelser)

"Enkelt og greit hotell."…"

Anmeldelse skrevet 4. aug. 2018

Flensbed Hostel & Boardinghouse
Gästehaus Seewarte
3 out of 5
Muerwiker Str. 164, Flensburg
Hent priser
1.7 km fra sentrum
3.7/5Good! (20 anmeldelser)
fint 3 stjerne hotel. Og lever hult op til sin 3

"Fint Hotel. Lever hele op til sine 3 stjerne. Og fin morgen mad"…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

Gästehaus Seewarte
Hotel Alte Post Flensburg
3.5 out of 5
Rathausstraße 2, Flensburg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 678 kr per natt
0.39 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (401 anmeldelser)
et hotel å lengte tilbake til

"Rent og stille rom.Gode senger,deilig frokost.Flott beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

Hotel Alte Post Flensburg
Maxbed
3 out of 5
Rudolf-Diesel-Straße 7, Flensburg, Schleswig-Holstein
Prisen er 744 kr per natt
2.86 km fra sentrum
3.7/5Good! (21 anmeldelser)
god oplevelse

"ALT FUNGEREDE OG PINLIGT RENT ALLE STEDER"…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2019

Maxbed
Hotel am Fjord
3 out of 5
Wilhelmstr. 1, Flensburg, SH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 264 kr per natt
0.5 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (1,464 anmeldelser)
Grei standard

"Holder grei standard. Trange rom. Ulempe at garasje ikke kan forhåndsbookes. Grei frokost og stort sett trivelig betjening. Bra med spisesteder i området så middagservering savnes ikke"…"

Anmeldelse skrevet 25. feb. 2020

Hotel am Fjord
Flensburg Akademie
3 out of 5
Jens-Due-Weg 1, Flensburg
Prisen er 1 006 kr per natt
0.91 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (302 anmeldelser)
Fint sted,men litt usentralt

"Veldig fint sted,men litt langt til sentrum og område var ikke helt bra."…"

Anmeldelse skrevet 19. aug. 2019

Flensburg Akademie
Hotel Nordig
3.5 out of 5
Mürwiker Str. 154, Flensburg, SH
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 788 kr per natt
2.55 km fra sentrum
3.8/5Good! (289 anmeldelser)

"Rommet var ganske trist, lite for pengene. Grei frokost, hyggelig personale"…"

Anmeldelse skrevet 3. des. 2019

Hotel Nordig
Zimmer FREI! Boardinghouse
3 out of 5
Nordergraben 60, Flensburg, SH
Prisen er 788 kr per natt
0.16 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (54 anmeldelser)
Greit nok!

"Helt greit, men ikke egen dusj på rommet. Rent og pent til alle tider. Så OK, kan anbefales, men obs felles WC og dusj."…"

Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019

Zimmer FREI! Boardinghouse
Hotel Hafen Flensburg
4 out of 5
Schiffbrücke 33, Flensburg, Schleswig-Holstein
Gratis avbestilling
Prisen er 2 130 kr per natt
0.37 km fra sentrum
4.6/5Exceptional! (698 anmeldelser)

"Et fantastisk flott hotell. Kommer gjerne tilbake."…"

Anmeldelse skrevet 10. sep. 2019

Hotel Hafen Flensburg
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Flensburg
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Flensburg

Hotell Flensburg: Flensburg er en by i Slesvig-Holstein i Tyskland, ikke langt fra grensen til Danmark. Det bor rundt 90 000 innbyggere i byen, noe som gjør den til en ganske stor by i norsk skala. Turister i byen har flere hoteller å velge blant, og de fleste hotellene ligger i sentrum av byen – noe som er praktisk for turister. Dersom du bruker Expedia når du bestiller overnatting, vil du kunne finne et billig hotell i Flensburg.

Hotellene du finner i Flensburg er i nedre mellomsjikt, med 2 eller 3 stjerner. Du kan blant annet velge mellom dyrevennlige hoteller, romantiske hoteller og familiehoteller. På de fleste hotellene er gratis parkering og Internett inkludert i prisen, men frokosten må du ofte betale ekstra for.

Flensburg: en vakker by helt nord i Tyskland

Første gang byen Flensburg ble nevnt i historien, var i 1248. I 1284 fikk Flensburg kjøpstadsrettigheter, som enkelt forklart er et bysamfunn med privilegier der borgerne hadde monopol på handel og annen næring. Den første festningen i byen var Duborg slott, som ble bygget i 1411. I 1725 ble Flensburghus oppført, og da ble blant annet restene av dette slottet brukt i byggeprosessen. Frem til 1814 var hertugdømmet Slesvig i personalunion med Danmark-Norge. Etter at unionen mellom Danmark og Norge ble oppøst, forble Flensburg tilhørende den ”kongelige” delen av Danmarks hertugdømmet frem til 1864. Det var først ved folkeavstemningen om Slesvig i 1920 at Flensburg ble tysk – i en avstemningen der 20 % stemte for å bli værende dansk og 80 % for å bli tysk.

Attraksjoner

Det er mye spennende å se i Flensburg for turister, og en av byens mest populære attraksjoner er det mystiske huset i Flensburg. Huset har mange forskjellige rom, og er et spill som kan spilles av fem personer – perfekt for en vennegjeng som er ute på tur. Phaenomenta er en annen populær interaktiv attraksjoner, og denne egner seg bedre for mindre barn. Stedet er et vitenskapssenter, hvor man kan prøve seg på hele 170 forskjellige eksperimenter. Noen eksperimenter skal du røre, andre skal du sette i bevegelser mens du noen ganger bare skal se hva som skjer. Barna kommer til å storkose seg hvis du tar dem med hit! Foretrekker du en tur på museum, er Danevirke Museum et godt valg. Muset er ikke så stort, men forklarer på en fin måte hvordan Danevirke ble bygd. Regn med å bruke fra 30 minutter til 1 time her.

Festival

For musikkinteresserte kan en tur til Flensburg i starten av mai være et godt valg, spesielt hvis du er glad i folkemusikk. Det er nemlig da festivalen folk Baltica går av stabelen. Festivalen foregår på flere forskjellige steder i området, og konsertene holdes i teatre, kirker, skoler og på herregårder. Hovedscenen er i Den Gamle Post i Flensburg, og artistene kommer reisende fra hele Østersjøområdet.

Shopping

I Flensburg er det gode muligheter for shopping – faktisk er shoppingen såpass bra og billig i byen at mange dansker reiser over grensen til Flensburg for å handle. I tillegg til alle butikkene som ligger spredt rundt om i byens mange gater, er det også en rekke større kjøpesentre i Flensburg hvor du finner et stort utvalg av butikker, spesielt innen klær og mote.

Hotellbestilling: Flensburg

Søk etter et hotell i Flensburg. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Flensburg ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det strøket du foretrekker i Flensburg.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Flensburg. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Flensburg for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Flensburg. Bestiller du fly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Flensburg.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Flensburg?
Hotel Hafen Flensburg er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Hotel Alte Post Flensburg og Zimmer FREI! Boardinghouse også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Flensburg hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å få tilbud i Flensburg.
Hva er det beste hotellet for familier i Flensburg?
Hotel Alte Post Flensburg er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og vaskeritjenester. Hotel Hafen Flensburg er et annet bra valg for en barnevennlig ferie. Erlebnis-Center Sportland er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Flensburg?
Flensbed Hostel & Boardinghouse er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et overnattingssted kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Hotel Alte Post Flensburg og Hotel Hafen Flensburg.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Flensburg?
Hotel Hafen Flensburg er et populært overnattingssted 3,5 stjerner. et hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med en restaurant og gratis wi-fi. To andre alternativer for strandferien er Flensbed Hostel & Boardinghouse og Flensburg Engelsby. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Solitude Beach eller Flensburg Beach.
Hva er det beste hotellet i Flensburg for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Hostel Flensburg et overnattingssted for historieinteresserte på Expedia og kan friste med både gratis wi-fi og parkeringsmuligheter. Noen andre alternativer i nærheten av historiske severdigheter er Hotel am Fjord og Ramada by Wyndham Flensburg. Du kan også besøke kjente landemerker som Wasserturm Flensburg-Muerwik, Friedhof Friedenshuegel og Adelby kirke.

Nylige anmeldelser i Flensburg

Flere reisealternativer