Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Flensburg

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Flensburg

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Flensburg

Den en gang danske, men nå nordtyske byen Flensburg er en nokså ukjent by for nordmenn som ikke har reist på bilferier i Europa og krysset inn i Tyskland fra Jylland. De aller fleste som reiser til Flensburg er derfor dansker som utnytter seg av de lavere prisene på matvarer og alkohol i Tyskland, og de aller fleste kjører egen bil på slike ekskursjoner. Flensburg betjenes av en ganske liten flyplass som ikke mottar internasjonale flyvninger, og stort sett tilbyr lokale turer til de nordfrisiske øyene. Allikevel, for den som er villig til å undersøke på egen hånd, er det allikevel mulig å fly billig til Flensburg.

Det finnes ikke alt for mange hoteller i Flensburg å velge mellom, men de som faktisk finnes, er stort sett koselige, personlig orienterte og overkommelig priset. Som en grenseby, er ikke Flensburg det stedet de fleste kommer for å være på storbyferie. Til gjengjeld kan byen skilte med enormt gode shoppingtilbud i en rekke kategorier!

Flensburg er en forholdsvis liten by, med i underkant av 100 000 innbyggere, men den har på tross av dette et rikt kulturliv og mange spennende opplevelser å by på, enten i sentrum eller i umiddelbar nærhet. Hvis du flyr til Flensburg, ankommer du enten flyplassen i Hamburg, som ligger femten mil, eller omtrent halvannen times kjøring fra byen. Et alternativ hvis du leter etter ekstra billige flyreiser til Flensburg, innebærer at du flyr til Billund i Danmark. Herfra bruker du omtrent like lang tid på å kjøre til Flensburg som fra Hamburg. Hvis du har lyst til å leie bil i Flensburg, vil du finne et mye større utvalg av kjøretøy både i Billund og Hamburg enn du vil i Flensburg.

Norske statsborgere kan reise passfritt til Tyskland og oppholde seg der så lenge de ønsker, men det anbefales allikevel å ha med seg passet, da mange steder kun godtar dette som legitimasjon for internasjonale turister.

Hvordan fly billig til Flensburg

For den som er villig til å lete litt etter de gode tilbudene, er det alltid lett å finne billige flybilletter til Flensburg, eller de omkringliggende flyplassene. Du kan bestemme de aller fleste forholdene rundt flyturen din når du søker på nettet. Enten du vil ha raskest mulig tur, billigst mulig billett, eller kanskje du har lyst på litt ekstra service med business-klasse? Det er mye å velge mellom, og du bestemmer det aller meste for din opplevelse.

Når går det lavprisfly til Flensburg?

Det kan noen ganger være lettere å finne flere og bedre billetter til Flensburg i høysesongene, særlig skoleferiene. Men det er samtidig disse billettene som blir fortest utsolgt, så det sterkeste stalltipset, er å følge med med jevne mellomrom, og slå til når billettene er på sitt billigste for det tidspunktet som passer deg best. De aller beste flyrutene er tross alt de som dekker dine behov for å nyte ferien aller best, enten det er ved å spare deg tid eller penger – eller begge deler.