Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Fjærland

En tur til Fjærland er nok noe du sent vil glemme. Kom i gang med planleggingen i dag for å få mest mulig ut av oppholdet.

Spar tid og penger med en pakkereise til Fjærland

Expedia gjør det mulig å spare både tid og penger med en pakkereise. Reisevante feriegjester vet at fly- og hotellpakker er en utmerket måte å spare både tid og penger på. Du kan bli noen dager ekstra i Fjærland takket være pengene du sparer.

Erfarne reisende kan få besparelser på opptil $603 ved å bestille en pakkereise hos oss.

Du kan velge blant omtrent 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden i vår internasjonale database med flyreiser og hoteller.

De fantastiske tilbudene på pakkereiser hos Expedia vil gjøre planleggingen av ferien til Fjærland til en lek. Bestill feriereisen din allerede i dag!

Du kan endre bestillingene hos oss, ettersom vi ikke krever avbestillingsgebyr for de fleste av våre hotellreservasjoner.

Pakkereiser til Fjærland

Fjærland er rundt 280 kilometer nordvest for landets hovedstad, Oslo.

Ta et dypt drag av den friske sjøluften og ta det perfekte feriebildet på Hellesylt-stranden, som ligger 75 kilometer i nordlig retning.

Alle som er glad i naturen kommer til å sette pris på det forbløffende landskapet i Sogn og Fjordane. Bøyabreen finner du 11 kilometer fra Fjærland, mens Briksdalbreen ligger 30 kilometer unna.

Hvis du er på utkikk etter skianlegg som ligger i nærheten av Fjærland, kan du besøke Hafslo skisenter og Sogndal skisenter.

Gjør turen din enda mer spennende ved å besøke Norsk bremuseum.

Se på det som skjer i området rundt og kom deg til Sogndal eller Leikanger.

Voss, et regionalt sentrum, er et annet spennende sted å dra til. Det ligger omtrent 90 kilometer fra Fjærland og kan skilte med en rekke severdigheter vel verdt turen, for eksempel Vangskyrkja, Hangursbanen gondolbane og Hangurstrekket. Ekspressheisen og Alphaheisen er også verdt å dra innom.

Hvis du planlegger en tur hit den 17 mai, vil du kunne delta i festlighetene under 17. mai, en viktig dag i hele landet.

Sogn og Fjordane er et herlig sted som som du vil huske lenge etter at ferien er over. Det kan være vanskelig å måtte dra herfra, men husk at du er hjertelig velkommen tilbake.

Hvis du lurer på hvor Fjærland's nærmeste flyplass er, så ligger den ca. 90 kilometer mot vest.

Overnatting i Fjærland

Utvalget av hoteller i Fjærland er relativt lite. Derfor anbefaler vi at du bestiller hos Expedia så snart reisedatoene dine er klare, slik at du får et hotellrom som passer for deg.

Noen av hotellalternativene som kan være ideelle for deg i Fjærland, er Fjærland Fjordstove Hotell og Hotel Mundal.


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.