Reiser til Eidfjord 2023

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Eidfjord

Vøringfoss Hotel
Vøringfoss Hotel
3.5 out of 5
Ostangvegen 20, Eidfjord
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 421 kr per natt fra 1. nov. til 2. nov.
1 421 kr
per natt
1. nov.–2. nov.
8,6/10 Excellent! (565 anmeldelser)
"To dager på hotellet. Det ble ikke reid opp senger og savnet kjøleskap og vannkoker"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2023

Vøringfoss Hotel
Eidfjord Hotel
Eidfjord Hotel
2.5 out of 5
7 Lægreidsvegen, Eidfjord, Vestland
8,4/10 Very Good! (48 anmeldelser)
Eidfjord hotell 23 - 24. august.
"Hotellet var enkelt, men hadde de fleste ndvendige fasilitetene. Men utstyret i rommet var etter min mening for spartansk. Det var bare en leselampen ved våre to separate senger. Det var også bare en stol for oss to å sitte på. Det var ingen hylle eller bord i rommet hvor man kunne legge fra seg ..."

Anmeldelse skrevet 25. aug. 2023

Eidfjord Hotel
Eidfjord Riverside Apartments & Glamping
Eidfjord Riverside Apartments & Glamping
3 out of 5
12 Simadalsvegen, Eidfjord, Vestland
9,6/10 Exceptional! (47 anmeldelser)
"Utrolig serviceinnstilt personale. Kjempekoselig telt med alle fasiliteter man trenger."

Anmeldelse skrevet 20. jul. 2023

Eidfjord Riverside Apartments & Glamping
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Eidfjord?
Våre pakkereiser til Eidfjord, med priser helt ned i , er en ypperlig måte å spare på. Du kan velge mellom fly, hoteller og leiebil for å sette sammen en perfekt ferie.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Eidfjord?
Hvis du kombinerer hoteller og flyreiser, og så legger til andre komponenter som leiebil eller aktiviteter, kan du spare overraskende mye. Med en pakkereise til Eidfjord blir det både enkelt og billig å reise. I tillegg til at du sparer penger, har du også tilgang til et enormt utvalg. Når du bestiller hos Expedia, kan du velge fra over 500 flyselskaper og over 1 000 000 overnattingssteder i alle deler av verden. Din neste drømmeferie begynner her og nå!
Hvor bør man bo i Eidfjord?
Dette området kan vise til populære attraksjoner som Vøringfossen og Hardangervidda natursenter, så se om du finner et overnattingssted like i nærheten av dem. Et annet sted i Eidfjord som tiltrekker seg reisende, er Kjeåsen fjellgård.
Hvilke er de beste hotellene i Eidfjord?
Bestill et opphold på Vik Pensjonat og Hytter, som er et av de mest besøkte overnattingsstedene i området. Et annet utmerket alternativ i Eidfjord er Vøringfoss Hotel.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Eidfjord?
Det er ikke alle flyselskaper som publiserer prisene sine lang tid i forveien, men du kan som oftest søke etter internasjonale flybilletter på Expedia opptil tolv måneder innen avreise. Da er muligheten størst for å finne noen fantastiske tilbud. Hvis du er sent ute med å bestille, har du fremdeles en mulighet. Noen ganger blir de billigste billettene lagt ut få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Eidfjord fra Expedia?
Du kan velge mellom en kombinasjon av leiebiler, hoteller og flyreiser. Når du har bestilt, kan du også legge til opplevelser og aktiviteter. Vil du gjerne velge kabinklasse? Det er også mulig. Valget er ditt når det gjelder å sette sammen din drømmereise til Eidfjord
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Eidfjord?
Du kan nyte godt av store besparelser når du setter sammen en pakke med fly, hotell og leiebil på ett og samme sted. Så hvorfor ikke spare både tid og penger? Uansett om du planlegger en romantisk helg eller et familieeventyr, bør du ta en titt på våre pakkereiser.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Eidfjord hos Expedia?
Ja, selvfølgelig. Vi har tilgang til over 500 flyselskaper globalt, for at du skal kunne skreddersy ferien i Eidfjord etter ditt budsjett og dine behov.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Eidfjord hvis jeg ikke kan reise?
Planer kan endre seg helt uventet, så ja, det kan du. Du kan muligens avbestille og ombestille din pakkereise til Eidfjord uten kostnader innen 24 timer etter bestilling. Når det gjelder eldre bestillinger, kan du fremdeles gjøre endringer, men bilutleiefirmaet, hotellet eller flyselskapet vil muligens pålegge et gebyr. Trenger du mer informasjon? Besøk vår kundeserviceportal. Vi er her for å hjelpe med å sikre at reisen din går knirkefritt.

Populære steder å besøke