Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Cornwall

Planlegger du en reise til Cornwall? Vår reiseguide for Cornwall er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Cornwall. Les videre for å skape din pefekte reise til Cornwall.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Cornwall så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Cornwall og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Cornwall for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Cornwall venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Cornwall for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Cornwall, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Cornwall. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Cornwall kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Cornwall enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Cornwall. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Cornwall, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Cornwall ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Cornwall og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Cornwall. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Cornwall

Vis alle de 3 508 overnattingsstedene i Cornwall
The Esplanade Hotel 1 175 kr
Anmeldelse skrevet 23. feb. 2019
Mer informasjon
 
The Esplanade Hotel

The Esplanade Hotel

   
  4,2 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  We have been here a few times and this is a great hotel for the whole family. Will return next time we come to Cornwall

  The Headland Hotel and Spa 2 136 kr
  Anmeldelse skrevet 26. jul. 2014
  Mer informasjon
   
  The Headland Hotel and Spa

  The Headland Hotel and Spa

    
   4,5 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Very good hotel, superb located. No aircon in the room which was a pity this summer. Nice Spa and really friendly staff!

   Camelot Castle Hotel 1 388 kr
   Anmeldelse skrevet 3. jun. 2017
   Mer informasjon
    
   Camelot Castle Hotel

   Camelot Castle Hotel

   Camelot Castle, Tintagel, England
     
    3,5 av 5
    3.5 av 5.0 Stjerner

    Flott hotell, fikk et flott rom. Frokosten var grei nok, men det var stadig tomt og det tok sin tid før det kom mer, og da bare litt.

    The Atlantic Hotel 2 041 kr
    Anmeldelse skrevet 29. jul. 2016
    Mer informasjon
     
    The Atlantic Hotel

    The Atlantic Hotel

      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Hotellet er slitt og rommet var lite og dårlig rengjort. Hyggelig personale i resepsjonen! Vi fikk ikke plass i restauranten siste kveld enda det var bare noen få gjester der. Ble begrunnet i at de ikke hadde personale til å ta flere gjester. Det er for dårlig at ikke de kan planlegge bedre, slik ...

     Tregenna Castle Resort 1 897 kr
     Anmeldelse skrevet 3. jul. 2018
     Mer informasjon
      
     Tregenna Castle Resort

     Tregenna Castle Resort

     Tregenna Castle Estate, Treloyon Avenue, St Ives, England
       
      3,9 av 5
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Vi booket 2 netter gjennom Trivago og skulle bo på slott. Fikk et rom i anneks bak slottet ved en park.plass og ble veldig skuffet.

      Retallack Resort 1 107 kr
      Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019
      Mer informasjon
       
      Retallack Resort

      Retallack Resort

      Winnards Perch, St Columb Major, St. Columb Major, England
        
       4,4 av 5
       5.0 av 5.0 Stjerner

       This property was amazing catering for every need. Disabled,dogs, children, a good restaurant along side self catering. Spotlessly clean. Lots of activities as well as for relaxation and peace. We will return!

       The Alverton 1 164 kr
       Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       The Alverton

       The Alverton

       Tregolls Road, Truro, England
         
        4,5 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        The hotel was nice, the room clean and staff very friendly. The breakfast was very good.

        Best Western Hotel Bristol 894 kr
        Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Best Western Hotel Bristol

        Best Western Hotel Bristol

          
         4,0 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Das Badezimmer war sehr klein, besonders die Dusche war so klein, dass man sich kaum darin umdrehen konnte. Auch wenn man bei der Toilette die Spülung betätigte, machte es einen riesen Lärm. Das Hotel lag direkt an einer Strasse und man konnte kaum schlafen, weil es so laut war. Trotzdem hat mir ...

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.