Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Cornwall

Planlegger du en reise til Cornwall? Vår reiseguide for Cornwall er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Cornwall. Les videre for å skape din pefekte reise til Cornwall.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Cornwall så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Cornwall og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Cornwall for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Cornwall venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Cornwall for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Cornwall, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Cornwall. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Cornwall kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Cornwall enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Cornwall. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Cornwall, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Cornwall ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Cornwall og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Cornwall. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Cornwall

Vis alle de 4 188 overnattingsstedene i Cornwall
The Esplanade Hotel 891 kr
Anmeldelse skrevet 23. feb. 2019
Mer informasjon
 
The Esplanade Hotel

The Esplanade Hotel

   
  4,2 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  We have been here a few times and this is a great hotel for the whole family. Will return next time we come to Cornwall

  The Headland Hotel and Spa 1 559 kr
  Anmeldelse skrevet 26. jul. 2014
  Mer informasjon
   
  The Headland Hotel and Spa

  The Headland Hotel and Spa

    
   4,5 av 5
   5.0 av 5.0 Stjerner

   Very good hotel, superb located. No aircon in the room which was a pity this summer. Nice Spa and really friendly staff!

   Camelot Castle Hotel 972 kr
   Anmeldelse skrevet 3. jun. 2017
   Mer informasjon
    
   Camelot Castle Hotel

   Camelot Castle Hotel

   Camelot Castle, Tintagel, England
     
    3,5 av 5
    3.5 av 5.0 Stjerner

    Flott hotell, fikk et flott rom. Frokosten var grei nok, men det var stadig tomt og det tok sin tid før det kom mer, og da bare litt.

    The Atlantic Hotel 1 202 kr
    Anmeldelse skrevet 29. jul. 2016
    Mer informasjon
     
    The Atlantic Hotel

    The Atlantic Hotel

      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Hotellet er slitt og rommet var lite og dårlig rengjort. Hyggelig personale i resepsjonen! Vi fikk ikke plass i restauranten siste kveld enda det var bare noen få gjester der. Ble begrunnet i at de ikke hadde personale til å ta flere gjester. Det er for dårlig at ikke de kan planlegge bedre, slik ...

     Fistral Beach Hotel and Spa - Adults Only 1 067 kr
     Anmeldelse skrevet 3. sep. 2019
     Mer informasjon
      
     Fistral Beach Hotel and Spa - Adults Only

     Fistral Beach Hotel and Spa - Adults Only

       
      4,4 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      The standard bedroom was quite tiny overlooking the back car park. We spoke to the reception manager the second day & expressed our disappointment. She was very customer focused & offered a sea view room for a margin of the typical upgrade fee for our remaining stay. The change of room was worth ...

      St Moritz Hotel 1 114 kr
      Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019
      Mer informasjon
       
      St Moritz Hotel

      St Moritz Hotel

        
       4,3 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Very friendly staff all departments Food in Restaurant was good but menu rather limited if you stayed more than 2 nights as i don't eat fish which left chicken and Lamb .

       Porth Lodge Hotel - Guest House 779 kr
       Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019
       Mer informasjon
        
       Porth Lodge Hotel - Guest House

       Porth Lodge Hotel - Guest House

         
        4,1 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        We had a family apartment and was more than enough space for us, whatever shower room was very small and water pressure was very low.

        The Cornwall Hotel Spa & Estate 1 113 kr
        Anmeldelse skrevet 1. sep. 2013
        Mer informasjon
         
        The Cornwall Hotel Spa & Estate

        The Cornwall Hotel Spa & Estate

        Pentewan Road, St Austell, England
          
         4,5 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Hotell er flott med gode fasiliteter. Dårlig og arrogant mottagelse, husk alltid å ha orden på dine bekreftelser når du kommer her. Vi opplevde at de prøvde å ta betaling for noe vi ikke hadde bestilt, og ikke hadde fått noe bekrettelse på. Vi kunne vise hva som var bekreftet på Expedia og hvilken ...

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.