Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Como

Reiseguide
Como-Brunate kabelbane fasiliteter samt bro og bukt eller havn

"Silkebyen", med utsikt over Comosjøen og innrammet av de sveitiske Alpene, sjarmerer med kafékulturen, de ornamenterte kirkene og handelen med luksussilke.

Como ligger på grensen mellom Italia og Sveits i Lombardia og er den største av de mange byene rundt Comosjøen. På ferie i Como kan du ta deg tid til å slappe av ved sjøen på en av de mange utendørskaféene, og til å oppdage kunsten, historien og silke- og tekstilarbeidet i denne svært produktive silkeregionen. Du kan gå langs de historiske gatene og se på ornamenterte kirker og palasser før du spiser en "Risotto al Pesce Persico" til lunsj, med fersk abbor fanget i sjøen.

Lær om historien om silkeveving og håndverk på det lærerike silkemuseet. Beundre de fine teksturene og mønstrene på utstilling i silkebutikkene rundt i byen. Oppdag noe av Comos historiske arkitektur på Piazza San Fedele, der den romanske basilikaen San Fedele kan skilte med utrolige fresker fra det 16. århundret.

Luksusgårder og villaer fra ulike århundrer gjør denne byen til en arkitektonisk nytelse. Mange av disse gamle bygningene brukes nå som overnattingssteder for de besøkende, og de tilknyttede hagene er ofte åpne for publikum. Besøk den imponerende Villa Olmo, der Napoleon en gang var gjest. Gå gjennom hagene og smak på et glass vin ved sjøen. Prøv en av restaurantene på byens mange many piazzaer, der du kan bli servert lokale polenta-retter, marinert og soltørket fisk og "gelato", italiensk is.

Bruk Como som en base til å dra på båtturer og oppdage byene og landsbyene langs sjøen. Du kan komme deg til den lille landsbyen Brunate i åsene bak Como via en vakker tur med en kabelbane, med flott utsikt over sjøen og Comos flotte arkitektur. For de eventyrlystne kan turstiene som går fra Brunate til byene i nærheten, by på utrolig utsikt gjennom skogen.

Como ligger 50 kilometer med enkel kjøring fra Milano, og du kan også komme deg til byen via rimelige tog som går fra Milanos flyplass og Milano sentrum. Du kommer deg rundt i Como med buss og drosje.

Discover neighborhoods in Como

Palace Hotel
Palace Hotel
4 out of 5
Lungo Lario Trieste, 16, Como, CO
Prisen er 2 197 kr per natt fra 22. aug. til 22. aug.
Dette hotellet ligger i Como bysentrum og 5 minutters gange unna Piazza Cavour og Katedralbasilikaen i Como. Dessuten ligger Como-Brunate kabelbane og Villa ...
4.4/5Excellent! (979 anmeldelser)
Como med utsikt
"Meget bra hotell,og omgivelsene i Como var veldig fine,fin utsikt til sjø ikke bare fra rom ,men fra seng.Kun 1 time med tog fra Milano,hotell 3 min fra togstasjon."

Anmeldelse skrevet 3. mai 2019

Palace Hotel
Sheraton Lake Como Hotel
Sheraton Lake Como Hotel
4 out of 5
Via per Cernobbio, 41a, Como, CO
Prisen er 3 095 kr per natt fra 23. aug. til 23. aug.
Dette resort-hotellet er familievennlig og ligger ved en innsjø i Como og 2 kilometer unna Villa Bernasconi og Villa Olmo. Dessuten ligger Piazza Cavour og Katedralbasilikaen ...
4/5Very Good! (525 anmeldelser)
"Reiste med 2 barn. Flott badeområde og sentralt i forhold til utflukter."

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2016

Sheraton Lake Como Hotel
Hotel Villa Flori
Hotel Villa Flori
4 out of 5
Via Cernobbio, 12, Como, CO
Prisen er 3 243 kr per natt fra 16. aug. til 16. aug.
Dette hotellet for romantiske reiser ligger ved en innsjø og 15 minutters gange unna Villa Bernasconi og Villa Olmo. Dessuten ligger Piazza Cavour og Katedralbasilikaen ...
4.5/5Wonderful! (727 anmeldelser)
Hyggelig hotell med historisk sus
"Hyggelig hotell med nydelig utsikt over Lake Como. Ligger "skviset" inn mellom innsjøen og veien som går til Cernobbio med endel lokaltrafikk. Ærverdig gammel villa med historisk sus. Deilig å sitte på terrassen med et glass vin og litt snacks. Koselig og stemningsfull terrasse/hage med frokost samt ..."

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2018

Hotel Villa Flori
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Alessia's Place
Alessia's Place
24 Via Giuseppe Garibaldi, Como
Prisen er 1 441 kr per natt fra 17. aug. til 17. aug.
Denne leiligheten ligger i Como bysentrum og 10 minutters gange unna Piazza Cavour og Katedralbasilikaen i Como. Dessuten ligger Como-Brunate kabelbane og Villa ...
4.7/5Exceptional! (48 anmeldelser)
Perfect apartment and location
"The place was perfect. Great location, clean and comfortable apartment and a friendly host. Very recommendable."

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2020

Alessia's Place
Residenza Acqua Terra Fuoco
Residenza Acqua Terra Fuoco
via varesina 129, Como, CO
Denne leiligheten er familievennlig og ligger i Como og 3 kilometer unna Castello Baradello og San Rocco-plassen. Dessuten ligger Katedralbasilikaen i Como og ...
4/5Very Good! (6 anmeldelser)
Nice apartment complex with 4 suites and A/C!!
"We had a great experience staying here will visiting Como for a few days. Location is not wlking distance to the lake but is a fast 5-8 minute drive or you can rake the bus that drops you off right in front of the location. Very convenient. Marco was very nice in helping us get situated. I was disappointed ..."

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

Residenza Acqua Terra Fuoco
My Home In Como - Exclusive Atticex
My Home In Como - Exclusive Atticex
Via Cinque Giornate 72, Como, Provincia di Como
Denne leiligheten ligger i Como bysentrum og 10 minutters gange unna Katedralbasilikaen i Como og Piazza Cavour. Dessuten ligger Como-Brunate kabelbane og Villa ...
My Home In Como - Exclusive Atticex
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Como

Populære aktiviteter i Como

Byer nær Como