Como

Reiseguide
Como-Brunate kabelbane fasiliteter samt bro og bukt eller havn

"Silkebyen", med utsikt over Comosjøen og innrammet av de sveitiske Alpene, sjarmerer med kafékulturen, de ornamenterte kirkene og handelen med luksussilke.

Como ligger på grensen mellom Italia og Sveits i Lombardia og er den største av de mange byene rundt Comosjøen. På ferie i Como kan du ta deg tid til å slappe av ved sjøen på en av de mange utendørskaféene, og til å oppdage kunsten, historien og silke- og tekstilarbeidet i denne svært produktive silkeregionen. Du kan gå langs de historiske gatene og se på ornamenterte kirker og palasser før du spiser en "Risotto al Pesce Persico" til lunsj, med fersk abbor fanget i sjøen.

Lær om historien om silkeveving og håndverk på det lærerike silkemuseet. Beundre de fine teksturene og mønstrene på utstilling i silkebutikkene rundt i byen. Oppdag noe av Comos historiske arkitektur på Piazza San Fedele, der den romanske basilikaen San Fedele kan skilte med utrolige fresker fra det 16. århundret.

Luksusgårder og villaer fra ulike århundrer gjør denne byen til en arkitektonisk nytelse. Mange av disse gamle bygningene brukes nå som overnattingssteder for de besøkende, og de tilknyttede hagene er ofte åpne for publikum. Besøk den imponerende Villa Olmo, der Napoleon en gang var gjest. Gå gjennom hagene og smak på et glass vin ved sjøen. Prøv en av restaurantene på byens mange many piazzaer, der du kan bli servert lokale polenta-retter, marinert og soltørket fisk og "gelato", italiensk is.

Bruk Como som en base til å dra på båtturer og oppdage byene og landsbyene langs sjøen. Du kan komme deg til den lille landsbyen Brunate i åsene bak Como via en vakker tur med en kabelbane, med flott utsikt over sjøen og Comos flotte arkitektur. For de eventyrlystne kan turstiene som går fra Brunate til byene i nærheten, by på utrolig utsikt gjennom skogen.

Como ligger 50 kilometer med enkel kjøring fra Milano, og du kan også komme deg til byen via rimelige tog som går fra Milanos flyplass og Milano sentrum. Du kommer deg rundt i Como med buss og drosje.

Discover neighborhoods in Como

Hilton Lake Como
Hilton Lake Como
4 out of 5
Via Borgo Vico 241, Como
Prisen er 1 093 kr per natt fra 26. jan. til 27. jan.
Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten i Como og 5 minutters gange unna Villa Olmo og Villa Saporiti. Dessuten ligger Piazza Cavour og Como-Brunate ...
4.5/5 Wonderful! (348 anmeldelser)
"Fantastisk hotell, flott beliggenhet og uslåelig service! Kan virkelig anbefales."

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2021

Hilton Lake Como
Hotel Villa Flori
Hotel Villa Flori
4 out of 5
Via Cernobbio, 12, Como, CO
Prisen er 1 414 kr per natt fra 27. jan. til 28. jan.
Dette hotellet for romantiske reiser ligger nær flyplassen og 3 kilometer unna Villa Bernasconi, Villa Olmo og Piazza Cavour. Como-Brunate kabelbane ligger 3,4 ...
4.5/5 Wonderful! (753 anmeldelser)
Hyggelig hotell med historisk sus
"Hyggelig hotell med nydelig utsikt over Lake Como. Ligger "skviset" inn mellom innsjøen og veien som går til Cernobbio med endel lokaltrafikk. Ærverdig gammel villa med historisk sus. Deilig å sitte på terrassen med et glass vin og litt snacks. Koselig og stemningsfull terrasse/hage med frokost samt ..."

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2018

Hotel Villa Flori
Albergo Terminus Hotel
Albergo Terminus Hotel
4 out of 5
Lungo Lario Trieste 14, Como, CO
Prisen er 1 617 kr per natt fra 25. jan. til 26. jan.
Dette hotellet med et spa ligger i Como bysentrum og 3 kilometer unna Piazza Cavour, Como-Brunate kabelbane og Villa Olmo. Dessuten ligger Torre del Comune og ...
4.2/5 Excellent! (574 anmeldelser)
Flott opphold i fine omgivelser.
"Fint hotell. Veldig greit med garasje for parkering av bilen. Sentralt. Fantastisk liten by."

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2015

Albergo Terminus Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Italianway - Coloniola 16
Italianway - Coloniola 16
Via Coloniola 16, Como, Provincia di Como
Denne leiligheten ligger i Como og 3 kilometer unna Como-Brunate kabelbane, Piazza Cavour og Villa Olmo. Dessuten ligger Casa del Fascio og Teatro Sociale kun ...
Italianway - Coloniola 16
Italianway  - Vitani 30
Italianway - Vitani 30
Via Vitani 30, Como, Provincia di Como
Denne leiligheten ligger i Como bysentrum og 3 kilometer unna Katedralbasilikaen i Como, Piazza Cavour og Como-Brunate kabelbane. Villa Olmo ligger 1,9 kilometer ...
Italianway - Vitani 30
Italianway - Mugiasca 8
Italianway - Mugiasca 8
Via Mugiasca, 8, Como
Denne leiligheten ligger i Como og 3 kilometer unna Piazza Vittoria, Piazza Cavour og Como-Brunate kabelbane. Villa Olmo ligger 2,5 kilometer unna. Como Borghi ...
Italianway - Mugiasca 8
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Como

Populære aktiviteter i Como

Byer nær Como