Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Como
Reiseguide

Como-Brunate kabelbane fasiliteter samt bro og bukt eller havn

"Silkebyen", med utsikt over Comosjøen og innrammet av de sveitiske Alpene, sjarmerer med kafékulturen, de ornamenterte kirkene og handelen med luksussilke.

Como ligger på grensen mellom Italia og Sveits i Lombardia og er den største av de mange byene rundt Comosjøen. På ferie i Como kan du ta deg tid til å slappe av ved sjøen på en av de mange utendørskaféene, og til å oppdage kunsten, historien og silke- og tekstilarbeidet i denne svært produktive silkeregionen. Du kan gå langs de historiske gatene og se på ornamenterte kirker og palasser før du spiser en "Risotto al Pesce Persico" til lunsj, med fersk abbor fanget i sjøen.

Lær om historien om silkeveving og håndverk på det lærerike silkemuseet. Beundre de fine teksturene og mønstrene på utstilling i silkebutikkene rundt i byen. Oppdag noe av Comos historiske arkitektur på Piazza San Fedele, der den romanske basilikaen San Fedele kan skilte med utrolige fresker fra det 16. århundret.

Luksusgårder og villaer fra ulike århundrer gjør denne byen til en arkitektonisk nytelse. Mange av disse gamle bygningene brukes nå som overnattingssteder for de besøkende, og de tilknyttede hagene er ofte åpne for publikum. Besøk den imponerende Villa Olmo, der Napoleon en gang var gjest. Gå gjennom hagene og smak på et glass vin ved sjøen. Prøv en av restaurantene på byens mange many piazzaer, der du kan bli servert lokale polenta-retter, marinert og soltørket fisk og "gelato", italiensk is.

Bruk Como som en base til å dra på båtturer og oppdage byene og landsbyene langs sjøen. Du kan komme deg til den lille landsbyen Brunate i åsene bak Como via en vakker tur med en kabelbane, med flott utsikt over sjøen og Comos flotte arkitektur. For de eventyrlystne kan turstiene som går fra Brunate til byene i nærheten, by på utrolig utsikt gjennom skogen.

Como ligger 50 kilometer med enkel kjøring fra Milano, og du kan også komme deg til byen via rimelige tog som går fra Milanos flyplass og Milano sentrum. Du kommer deg rundt i Como med buss og drosje.

Discover neighborhoods in Como

Hotel Villa Flori
Hotel Villa Flori
4 out of 5
Via Cernobbio, 12, Como, CO
Prisen er 2 110 kr per natt fra 25. apr. til 25. apr.
Dette hotellet for romantiske reiser ligger ved en innsjø og 15 minutters gange unna Villa Bernasconi og Villa Olmo. Dessuten ligger Piazza Cavour og Katedralbasilikaen ...
4.5/5Wonderful! (724 anmeldelser)
Hyggelig hotell med historisk sus
"Hyggelig hotell med nydelig utsikt over Lake Como. Ligger "skviset" inn mellom innsjøen og veien som går til Cernobbio med endel lokaltrafikk. Ærverdig gammel villa med historisk sus. Deilig å sitte på terrassen med et glass vin og litt snacks. Koselig og stemningsfull terrasse/hage med frokost samt ..."

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2018

Hotel Villa Flori
Hilton Lake Como
Hilton Lake Como
4 out of 5
Via Borgo Vico 241, Como
Prisen er 2 552 kr per natt fra 10. mai til 10. mai
Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten i Como og 2 kilometer unna Villa Saporiti, Villa Olmo og Piazza Cavour. Dessuten ligger Katedralbasilikaen ...
4.5/5Wonderful! (290 anmeldelser)
"Alt på stell, opplevelse, kjem tilbake"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Hilton Lake Como
Vista Palazzo Small Luxury Hotel
Vista Palazzo Small Luxury Hotel
5 out of 5
Piazza Cavour 24, Como
Prisen er 7 535 kr per natt fra 24. apr. til 24. apr.
Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i Como bysentrum og 5 minutters gange unna Piazza Cavour og Katedralbasilikaen i Como. Dessuten ligger Como-Brunate kabelbane ...
4.9/5Exceptional! (51 anmeldelser)
"The hotel was clean, nicely updated with modern touches, views of the lake from our room and great roof top bar and restaurant over looking lake Como. Great location for walking around and Como to restaurants and shopping."

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

Vista Palazzo Small Luxury Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Alessia's Place
Alessia's Place
24 Via Giuseppe Garibaldi, Como
Prisen er 1 015 kr per natt fra 25. apr. til 25. apr.
Denne leiligheten ligger i Como bysentrum og 10 minutters gange unna Piazza Cavour og Katedralbasilikaen i Como. Dessuten ligger Como-Brunate kabelbane og Villa ...
4.7/5Exceptional! (48 anmeldelser)
Perfect apartment and location
"The place was perfect. Great location, clean and comfortable apartment and a friendly host. Very recommendable."

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2020

Alessia's Place
Residence Natta
Residence Natta
Via Natta 17, Como
Denne leiligheten ligger i Como bysentrum og 5 minutters gange unna San Fedeles kirke og Katedralbasilikaen i Como. Dessuten ligger Piazza Cavour og Como-Brunate ...
4.7/5Exceptional! (34 anmeldelser)
"Tolle saubere Unterkunft mit zentraler Lage. Das Appartment war sehr groß und die Kommunikation mit den Gastgebern hervorragend. Sehr zu empfehlen."

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2020

Residence Natta
Residence Diaz
Residence Diaz
Via Diaz, 86, Como, CO
Prisen er 934 kr per natt fra 24. apr. til 24. apr.
Dette leilighetshotellet ligger i Como bysentrum og 10 minutters gange unna Offentlig kunstgalleri (Pinacoteca Civica) og Katedralbasilikaen i Como. Dessuten ...
4/5Very Good! (148 anmeldelser)
Hyggelig appartement hotel
"Hyggelig appartement hotell midt i smørøyet i Como."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2016

Residence Diaz
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Como

Populære aktiviteter i Como

Byer nær Como