Como

Reiseguide
Como-Brunate kabelbane fasiliteter samt bro og bukt eller havn

"Silkebyen", med utsikt over Comosjøen og innrammet av de sveitiske Alpene, sjarmerer med kafékulturen, de ornamenterte kirkene og handelen med luksussilke.

Como ligger på grensen mellom Italia og Sveits i Lombardia og er den største av de mange byene rundt Comosjøen. På ferie i Como kan du ta deg tid til å slappe av ved sjøen på en av de mange utendørskaféene, og til å oppdage kunsten, historien og silke- og tekstilarbeidet i denne svært produktive silkeregionen. Du kan gå langs de historiske gatene og se på ornamenterte kirker og palasser før du spiser en "Risotto al Pesce Persico" til lunsj, med fersk abbor fanget i sjøen.

Lær om historien om silkeveving og håndverk på det lærerike silkemuseet. Beundre de fine teksturene og mønstrene på utstilling i silkebutikkene rundt i byen. Oppdag noe av Comos historiske arkitektur på Piazza San Fedele, der den romanske basilikaen San Fedele kan skilte med utrolige fresker fra det 16. århundret.

Luksusgårder og villaer fra ulike århundrer gjør denne byen til en arkitektonisk nytelse. Mange av disse gamle bygningene brukes nå som overnattingssteder for de besøkende, og de tilknyttede hagene er ofte åpne for publikum. Besøk den imponerende Villa Olmo, der Napoleon en gang var gjest. Gå gjennom hagene og smak på et glass vin ved sjøen. Prøv en av restaurantene på byens mange many piazzaer, der du kan bli servert lokale polenta-retter, marinert og soltørket fisk og "gelato", italiensk is.

Bruk Como som en base til å dra på båtturer og oppdage byene og landsbyene langs sjøen. Du kan komme deg til den lille landsbyen Brunate i åsene bak Como via en vakker tur med en kabelbane, med flott utsikt over sjøen og Comos flotte arkitektur. For de eventyrlystne kan turstiene som går fra Brunate til byene i nærheten, by på utrolig utsikt gjennom skogen.

Como ligger 50 kilometer med enkel kjøring fra Milano, og du kan også komme deg til byen via rimelige tog som går fra Milanos flyplass og Milano sentrum. Du kommer deg rundt i Como med buss og drosje.

Discover neighborhoods in Como

Sheraton Lake Como Hotel
Sheraton Lake Como Hotel
4 out of 5
Via per Cernobbio, 41a, Como, CO, 22100
Prisen er 2 696 kr per natt fra 30. mai til 31. mai
Hvis du bor på dette resort-hotellet med golfmuligheter i Como, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et utendørs basseng og ...
4,1/5 Very Good! (563 anmeldelser)
"Reiste med 2 barn. Flott badeområde og sentralt i forhold til utflukter."

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2016

Sheraton Lake Como Hotel
Hilton Lake Como
Hilton Lake Como
4 out of 5
Via Borgo Vico 241, Como, 22100
Prisen er 3 323 kr per natt fra 22. mai til 23. mai
Hvis du bor på dette hotellet med spa i Como, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 3 restauranter og 2 barer/lounger. Gjestene ...
4,5/5 Wonderful! (388 anmeldelser)
"Fantastisk hotell, flott beliggenhet og uslåelig service! Kan virkelig anbefales."

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2021

Hilton Lake Como
Palace Hotel
Palace Hotel
4 out of 5
Lungo Lario Trieste, 16, Como, CO, 22100
Prisen er 3 028 kr per natt fra 20. jun. til 21. jun.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Como, får du 4-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi ...
4,4/5 Wonderful! (975 anmeldelser)
Como med utsikt
"Meget bra hotell,og omgivelsene i Como var veldig fine,fin utsikt til sjø ikke bare fra rom ,men fra seng.Kun 1 time med tog fra Milano,hotell 3 min fra togstasjon."

Anmeldelse skrevet 3. mai 2019

Palace Hotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Residence Diaz
Residence Diaz
Via Diaz, 86, Como, CO, 22100
Prisen er 1 196 kr per natt fra 23. mai til 24. mai
Du kan bo på dette leilighetshotellet under turen til Como. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), flyplasstransport og en terrasse. Gjestene sier i anmeldelsene ...
4,1/5 Very Good! (157 anmeldelser)
Hyggelig appartement hotel
"Hyggelig appartement hotell midt i smørøyet i Como."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2016

Residence Diaz
Palazzo Odescalchi
Palazzo Odescalchi
Via Rodari 2a, Como, Provincia di Como, 22100
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Como. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og et kjøkken. Populære severdigheter som Torre del ...
5/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
App Como Centrum wyśmienity
"+ zgodność z opisem i zdjęciami + lokalizacja w okolicy katedry, ścisłe centrum + kilka minut (500m) od dworca Como Lago i przystanków autobusowych - niedogodnością dla mnie była konieczność wysłania zdjęć dokumentów wszystkich gości przed przyjazdem. Nie można ich przedstawić właścicielowi przed ..."

Anmeldelse skrevet 7. mai 2022

Palazzo Odescalchi
Cute Studio In Old Town
Cute Studio In Old Town
Via Indipendenza 60, Como, 22100
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Como. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en flatskjerm-TV og et kjøkken. Populære severdigheter som San ...
4,5/5 Wonderful! (2 anmeldelser)
"Eva is a perfect host! Very helpful (heavy rain and she offered me to pick me up at the main place of Como with an amprella!) and reactive. Just perfect! The apartment has the right name: cute! Good interior and all you need is there. I will come back."

Anmeldelse skrevet 4. mai 2022

Cute Studio In Old Town
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke i Como

Populære aktiviteter i Como

Byer nær Como