Como

Reiseguide

"Silkebyen", med utsikt over Comosjøen og innrammet av de sveitiske Alpene, sjarmerer med kafékulturen, de ornamenterte kirkene og handelen med luksussilke.

Como ligger på grensen mellom Italia og Sveits i Lombardia og er den største av de mange byene rundt Comosjøen. På ferie i Como kan du ta deg tid til å slappe av ved sjøen på en av de mange utendørskaféene, og til å oppdage kunsten, historien og silke- og tekstilarbeidet i denne svært produktive silkeregionen. Du kan gå langs de historiske gatene og se på ornamenterte kirker og palasser før du spiser en "Risotto al Pesce Persico" til lunsj, med fersk abbor fanget i sjøen.

Lær om historien om silkeveving og håndverk på det lærerike silkemuseet. Beundre de fine teksturene og mønstrene på utstilling i silkebutikkene rundt i byen. Oppdag noe av Comos historiske arkitektur på Piazza San Fedele, der den romanske basilikaen San Fedele kan skilte med utrolige fresker fra det 16. århundret.

Luksusgårder og villaer fra ulike århundrer gjør denne byen til en arkitektonisk nytelse. Mange av disse gamle bygningene brukes nå som overnattingssteder for de besøkende, og de tilknyttede hagene er ofte åpne for publikum. Besøk den imponerende Villa Olmo, der Napoleon en gang var gjest. Gå gjennom hagene og smak på et glass vin ved sjøen. Prøv en av restaurantene på byens mange many piazzaer, der du kan bli servert lokale polenta-retter, marinert og soltørket fisk og "gelato", italiensk is.

Bruk Como som en base til å dra på båtturer og oppdage byene og landsbyene langs sjøen. Du kan komme deg til den lille landsbyen Brunate i åsene bak Como via en vakker tur med en kabelbane, med flott utsikt over sjøen og Comos flotte arkitektur. For de eventyrlystne kan turstiene som går fra Brunate til byene i nærheten, by på utrolig utsikt gjennom skogen.

Como ligger 50 kilometer med enkel kjøring fra Milano, og du kan også komme deg til byen via rimelige tog som går fra Milanos flyplass og Milano sentrum. Du kommer deg rundt i Como med buss og drosje.

Hilton Lake Como
Hilton Lake Como
4 out of 5
Via Borgo Vico 241, Como
Prisen er 1 569 kr per natt fra 17. nov. til 17. nov.
Dette hotellet er familievennlig og ligger ved vannkanten i Como og 5 minutters gange unna Villa Olmo og Villa Saporiti. Dessuten ligger Tempio Voltiano og Monumento ...
4.5/5 Wonderful! (315 anmeldelser)
"Alt på stell, opplevelse, kjem tilbake"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Hilton Lake Como
Hotel Villa Flori
Hotel Villa Flori
4 out of 5
Via Cernobbio, 12, Como, CO
Prisen er 1 749 kr per natt fra 6. nov. til 6. nov.
Dette hotellet for romantiske reiser ligger på stranden og 15 minutters gange unna Villa Bernasconi og Villa Olmo. Dessuten ligger Villa Erba og Villa Saporiti ...
4.5/5 Wonderful! (734 anmeldelser)
Hyggelig hotell med historisk sus
"Hyggelig hotell med nydelig utsikt over Lake Como. Ligger "skviset" inn mellom innsjøen og veien som går til Cernobbio med endel lokaltrafikk. Ærverdig gammel villa med historisk sus. Deilig å sitte på terrassen med et glass vin og litt snacks. Koselig og stemningsfull terrasse/hage med frokost samt ..."

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2018

Hotel Villa Flori
B&B Hotel Como
B&B Hotel Como
3 out of 5
Via Pasquale Paoli 21, Como, CO
Prisen er 457 kr per natt fra 1. nov. til 1. nov.
Dette hotellet ligger midt i hjertet av Como, 1,7 kilometer unna Castello Baradello og 5 kilometer unna San Rocco-plassen og Piazza Vittoria. Dessuten ligger ...
4.1/5 Very Good! (579 anmeldelser)
Helt greit til prisen
"Helt greit hotell til prisen. Ikke fullt så rent på rommet. Frokost var ikke verd pengene (7 euro per person)."

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2019

B&B Hotel Como
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Residence Diaz
Residence Diaz
Via Diaz, 86, Como, CO
Prisen er 1 030 kr per natt fra 22. okt. til 22. okt.
Dette leilighetshotellet ligger i Como bysentrum og få skritt unna Offentlig kunstgalleri (Pinacoteca Civica) og Piazza Vittoria. Dessuten ligger Offentlig arkeologisk ...
4.1/5 Very Good! (154 anmeldelser)
Hyggelig appartement hotel
"Hyggelig appartement hotell midt i smørøyet i Como."

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2016

Residence Diaz
Alessia's Place
Alessia's Place
24 Via Giuseppe Garibaldi, Como
Prisen er 1 195 kr per natt fra 21. okt. til 21. okt.
Denne leiligheten ligger i Como bysentrum og 10 minutters gange unna Piazza Cavour, Torre del Comune og Plaza Broletto. Dessuten ligger Katedralbasilikaen i ...
4.7/5 Exceptional! (50 anmeldelser)
"Luogo molto intimo, dotato del necessario, molto luminoso, elegante e comodo anche per la posizione molto centrale"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2021

Alessia's Place
Italianway - Mugiasca 8
Italianway - Mugiasca 8
Via Mugiasca, 8, Como
Denne leiligheten ligger i Como og 5 minutters gange unna Piazza Vittoria og Offentlig kunstgalleri (Pinacoteca Civica). Dessuten ligger Offentlig arkeologisk ...
Italianway - Mugiasca 8
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.