Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hotell i Colchester, England

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Colchester

University of Essex -  Colchester Campus
Hent priser
3.48 km fra sentrum
3.5/5Good! (8 anmeldelser)

"The property is well spaced out over a large area. Therefore it means a 10 minute walk to reception, 10 mins to accommodation, 5 mins back to car park. There are hills and stairs. The accommodation is basic, but quite adequate. As it is only available during Summer, there are not many people at the ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. sep. 2019

University of Essex - Colchester Campus
The Angel Inn
5 out of 5
Prisen er 1 321 kr per natt
11.22 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (130 anmeldelser)
Amazing

"The hotel staff go above and beyond"…"

Anmeldelse skrevet 6. feb. 2020

The Angel Inn
North Hill Hotel
Hent priser
0.36 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (118 anmeldelser)
Fint opphold i Colchester

"Fint og trivelig hotell, god service. Veldig varmt rom selv med lån av vifte. Utmerket frokost og god restaurant. Anbefales."…"

Anmeldelse skrevet 18. aug. 2019

North Hill Hotel
The Victory at Mersea
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 309 kr per natt
12.46 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (122 anmeldelser)

"Rooms new, very clean, and in good condition. It is a pub so expect a bit of noise until close, you do get the benefit of a drink without having to drive. Close to the main oyster restaurants and the beach."…"

Anmeldelse skrevet 22. mar. 2020

The Victory at Mersea
GreyFriars
3.5 out of 5
Hent priser
0.46 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (177 anmeldelser)

"Fantastic - great rooms, professional service, lovely restaurant"…"

Anmeldelse skrevet 15. mar. 2020

GreyFriars
Drapers Hotel
3.5 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 961 kr per natt
14.3 km fra sentrum
4.4/5Excellent! (49 anmeldelser)

"Lovely, spacious and clean room. Breakfast the next morning was really lovely."…"

Anmeldelse skrevet 1. jan. 2020

Drapers Hotel
Wivenhoe House Hotel
Prisen er 1 135 kr per natt
3.74 km fra sentrum
4.6/5Wonderful! (263 anmeldelser)
Ærverdig hotell med fantastisk service

"Et fantastisk hotel, jeg hadde følelsen av å bo på en ærverdig engelsk herregård. Fantastisk parkområde på campus ved Essex University. Kort busstur til den koselige gamle lille byen Colchester."…"

Anmeldelse skrevet 17. jul. 2019

Wivenhoe House Hotel
Dragonfly Hotel Colchester
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 687 kr per natt
4.65 km fra sentrum
3.9/5Good! (503 anmeldelser)
Rent hotell og lett tilgjengelig.

"Suverent nattophold. God seng og rent rom ++ God frokost. Anbefalt."…"

Anmeldelse skrevet 18. mai 2017

Dragonfly Hotel Colchester
St Nicholas Hotel
3 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 806 kr per natt
0.22 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (139 anmeldelser)

"Nice and clean place!"…"

Anmeldelse skrevet 21. okt. 2019

St Nicholas Hotel
Best Western The Rose & Crown Hotel
Prisen er 855 kr per natt
1.25 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (322 anmeldelser)
Gjesthus fra 1300-tallet, litt for usentralt

"Severdig gjesthus fra 1300-tallet. Litt over 10 minutters gange fra sentrum som vanligvis ikke er mye, men litt i meste laget for en liten by med mindre man har bil som de hadde parkeringsplasser for. Bodde i bygningen ved siden av slik at jeg slapp knirkende og ujevne gulv. Rent og romslig rom, ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. mar. 2020

Best Western The Rose & Crown Hotel
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Colchester
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Colchester

Hotell Colchester: Leter du etter overnatting i Colchester? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Colchester, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Colchester eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Colchester, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Colchester?
GreyFriars er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med 2 restauranter og 3 barer. Ifølge anmeldelser fra reisende er Holiday Inn Colchester og Holiday Inn Express Colchester også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Colchester hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det være mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se de beste tilbudene i Colchester.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Colchester?
Basert på anmeldelser er Marks Tey Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western et populært overnattingssted. et hotell er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Brook Red Lion Hotel og Holiday Inn Colchester.
Hvilket overnattingssted er best for familier i Colchester?
Essex Golf & Country Club er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet barnebasseng og en restaurant. Andre valgmuligheter for reiser med barn er The George of Colchester og Holiday Inn Colchester. Attraksjoner som Colchester Zoo og Marks Hall Gardens and Arboretum passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Colchester?
Stoke by Nayland Hotel, Golf and Spa er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med romservice døgnet rundt og spa med full service. Andre valgmuligheter for en reise med din bedre halvdel er Marks Tey Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western og Holiday Inn Colchester.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Colchester?
Brook Red Lion Hotel er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et gjestegiveri kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og en nattklubb. Old Wills Farm er et annet bra valg hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hva er det beste hotellet hvis du skal på strandferie i Colchester?
GreyFriars er et populært overnattingssted 4 stjerner og strand. et hotell kan dessuten friste med en restaurant og gratis wi-fi. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til St. Osyth Beach eller Clacton-on-Sea Beach.
Hva er det beste luksushotellet i Colchester?
Wivenhoe House Hotel har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar. Marks Tey Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western og The Angel Inn er også to eksklusive overnattingssteder for reisen din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Colchester?
Colchester Boutique Hotel er et overnattingssted 3,5 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. GreyFriars og The Angel Inn er to andre boutique-hoteller.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Colchester?
Essex Golf & Country Club er et populært overnattingssted 3 stjerner. et hotell kan dessuten friste med en golfbane og en restaurant. Hvis du vil bo i nærheten av en golfbane når du er i byen, er Stoke by Nayland Hotel, Golf and Spa også et bra alternativ. Du kan spille golf på Colchester Golf Club i løpet av ferien.
Hva er det beste overnattingsstedet i Colchester for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Brook Red Lion Hotel er et populært overnattingssted 3 stjerner, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. et gjestegiveri kan blant annet friste med restaurant og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil lære mer om stedets historie, er GreyFriars og Holiday Inn Express Colchester. Du kan også besøke kjente landemerker som Colchester Town Hall, Colchester Castle Museum (slottsmuseum) og Layer Marney Tower.
Hva er det beste spahotellet i Colchester?
Old Wills Farm er et spahotell i toppklasse med 3 rom, gratis wi-fi og gratis ubetjent parkering. Tilbring en ettermiddag i spa-avdelingen, som kan by på både ansiktsbehandlinger, idrettsmassasje og refleksologi. Colchester har også andre populære spahoteller, som Marks Tey Hotel, Sure Hotel Collection by Best Western og Stoke by Nayland Hotel, Golf and Spa.

Nylige anmeldelser i Colchester

Flere reisealternativer