Ferieboliger i Clearwater Beach

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Clearwater Beach

☀Pool✔ Beach✔ Self Checkin✔ Free Parking✔
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Clearwater Beach. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og en TV. Populære severdigheter som Clearwater ...
4,8/5 Exceptional! (4 anmeldelser)
Vacation
"Excellent location. No frills, exactly as described. Would book again."

Anmeldelse skrevet 7. nov. 2022

☀Pool✔ Beach✔ Self Checkin✔ Free Parking✔
☀Pool✔ Kitchen✔ Beach✔ Self Checkin✔ Free Parking✔
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Clearwater Beach. Stedet har blant annet et utendørs basseng, wi-fi og parkeringsplasser. Populære severdigheter ...
4,8/5 Exceptional! (9 anmeldelser)
"Excelente lugar, me gustaria que me envien promociones de este sitio para futuras vacaciones"

Anmeldelse skrevet 2. nov. 2022

☀Pool✔ Kitchen✔ Beach✔ Self Checkin✔ Free Parking✔
Koselig 1 soverom på vannet!
Du kan bo i denne leiligheten med familievennlig profil under oppholdet i Clearwater Beach. Stedet har blant annet et badeland, wi-fi og parkeringsplasser. Populære ...
4,5/5 Wonderful! (21 anmeldelser)
perfect
"great atmosphere, quiet cozy apartment and grounds. back deck and sun deck were wonderful for sipping coffee and watching the dolphins and birds. walking distance to everything and dog friendly!! the ocean is directly across the street at the north end and right by the dog friendly entrance to clearwater ..."

Anmeldelse skrevet 7. nov. 2022

Koselig 1 soverom på vannet!

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Contemporary Condo Hotel Suite on the Beach
Prisen er 4 521 kr per natt fra 5. des. til 6. des.
4 521 kr
per natt
5. des.–6. des.
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Clearwater Beach. Stedet har blant annet wi-fi, et treningssenter og en terrasse. Populære severdigheter som Clearwater ...
4,9/5 Exceptional! (59 anmeldelser)
Everyone in the party was very pleased with the property.
"We were very pleased with the location, the cleanliness, the staff was great. Will return there again. Highly recommend it."

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2022

Contemporary Condo Hotel Suite on the Beach
Salt Rock Retreat en nyoppusset 1 soverom 1 bad på intracoastal vannveien
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Clearwater Beach. Stedet har blant annet en TV, kabel-TV/parabol og et kjøkken. Populære severdigheter som Captain ...
4,4/5 Wonderful! (23 anmeldelser)
First VRBO
"This was our first booking with a VRBO. I Have always been hesitant. But it was such a wonderful experience. Property was just as pictured. Walking distance to beach and restaurants. Ease of check in. We only needed a place for the weekend but are already looking for dates to come back for an entire ..."

Anmeldelse skrevet 14. nov. 2022

Salt Rock Retreat en nyoppusset 1 soverom 1 bad på intracoastal vannveien
☀Pool✔ Kitchen✔ Beach✔ Self Checkin✔ Free Parking✔
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Clearwater Beach. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en TV og 1 soverom. Populære severdigheter som Clearwater ...
☀Pool✔ Kitchen✔ Beach✔ Self Checkin✔ Free Parking✔
Coconut Grove Resort by Techtravel
3 out of 5
606 Bay Esplanade, Clearwater Beach, FL, 33767
Hvis du bor i denne leiligheten i Clearwater Beach, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og transport ...
3,6/5 Good! (25 anmeldelser)
"The place is absolutely amazing we enjoy our stay from day 1 to end. We’ll be back."

Anmeldelse skrevet 21. aug. 2022

Coconut Grove Resort by Techtravel
52 Foot Water Adventure Houseboat Clearwater Beach
3.5 out of 5
Bay Esplanade, Clearwater Beach, FL, 33767
Hvis du bor på denne husbåten i Clearwater Beach, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en takterrasse. ...
3,9/5 Good! (14 anmeldelser)
"The boat is amazing! The stereo did not work, we did not have a kayak or our own personal dingy. Definitely am going to stay again though."

Anmeldelse skrevet 3. jun. 2022

52 Foot Water Adventure Houseboat Clearwater Beach
  Top Floor With Ocean View and Pool, Sleeps up to 6, #427 Excellent Location
Du kan bo i denne leiligheten ved stranden under oppholdet i Clearwater Beach. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en stand i nærheten og parkeringsplasser. ...
4,6/5 Exceptional! (11 anmeldelser)
Nice beaches
"Had to leave 4 days early due to medical emergency. Would have liked to get BBC some money back Greg"

Anmeldelse skrevet 22. nov. 2022

Top Floor With Ocean View and Pool, Sleeps up to 6, #427 Excellent Location
Oppdatert Beach Condo Suite
Clearwater Beach, FL
Du kan bo i denne leiligheten ved stranden under oppholdet i Clearwater Beach. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), private basseng og et badeland. Gjestene ...
4,5/5 Wonderful! (107 anmeldelser)
Another great vacation
"We have stayed at Clearwater Beach Suites for over two decades and will keep coming back for more sun, sea, sand, and relaxation."

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2022

Oppdatert Beach Condo Suite
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Clearwater Beach
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Clearwater Beach du kanskje er interessert i

Clearwater Beach Hotel

Clearwater Beach Hotel

2 out of 5
504 S. Gulfview Blvd., Clearwater Beach, FL, 33767
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Clearwater Beach Hotel
Hilton Clearwater Beach Resort & Spa

Hilton Clearwater Beach Resort & Spa

4 out of 5
400 Mandalay Ave, Clearwater Beach, FL, 33767
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Hilton Clearwater Beach Resort & Spa
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 452 kr for en feriebolig i , og opptil 4 521 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 4.0? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Clearwater Beach?

Ja, vi tilbyr ferieboliger til leie i Clearwater Beach som ligger nær Captain Blighs Landing (minigolf). Men du kan også gå for overnatting på et mer bortgjemt sted, skulle du heller ønske å bare ha et avslappende opphold. Mange av turistene i Clearwater Beach skryter av det klare vannet og underholdningstilbudet her. Sett av tid til å oppleve livemusikken og de livlige barene mens du er i området.

Hva er den beste ferieboligen Clearwater Beach kan tilby?

☀Pool✔ Beach✔ Self Checkin✔ Free Parking✔: Gjestene har gitt denne ferieboligen i Clearwater Beach gode skussmål. Den er utstyrt med et utendørs basseng, klimaanlegg og wi-fi for at du skal få et komfortabelt opphold. Andre boliger til leie i Clearwater Beach er ☀Pool✔ Kitchen✔ Beach✔ Self Checkin✔ Free Parking✔ og NEW! Clearwater Beach Hideaway: Walkable Location!.

Hvor mange ferieboliger er det i Clearwater Beach?

Expedia har 285 ferieboliger du kan velge blant for oppholdet ditt i Clearwater Beach.

Hva kan jeg finne på i Clearwater Beach?

Pier 60 Park og Sunsets at Pier 60 er verdt et besøk hvis du liker å være ute. Hvis du er på jakt etter familievennlige attraksjoner, bør du sjekke ut Captain Blighs Landing (minigolf). Andre severdigheter i byen som du kan besøke, er blant annet Clearwater kommunale marina og Clearwater Beach.

Hvordan er ferieboligene som er til leie i Clearwater Beach?

Ferieboliger er private boliger du kan bruke til overnatting over flere uker eller i bare noen netter på reisen til Clearwater Beach. Når du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som kjøkken og boblebad, så det er like bekvemt som hjemme. Er du opptatt av at det skal være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra trange heiser og travle lobbyer, og slik kan du fortsatt oppleve alt det spennende ved å reise. Du har dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et veldig godt valg for småbarnsfamilier eller til en tur med mindre grupper.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Clearwater Beach
expedia-verifiserte anmeldelser