Hoteller i Clearwater Beach

De fleste hoteller er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar i snitt 15 % på tusenvis av hoteller med Expedia Rewards

Søk blant 2,900,000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Filtrer etter

Populære filtre
Populære filtre
Totalpris
Totalpris
Gjestevurdering
Gjestevurdering
Hotellklasse
Betalingstype
Betalingstype
Type overnattingssted
Type overnattingssted
Område
Område
Populære steder
Populære steder
Tilgjengelige måltider
Tilgjengelige måltider
Fasiliteter
Fasiliteter
Tilrettelegging
Tilrettelegging
Reiseopplevelse
Reiseopplevelse

Oppdag områdene i Clearwater Beach

Finn de beste områdene og bydelene i Clearwater Beach for aktivitetene du liker best. Les mer om Clearwater Beach

Finn et hotell i Clearwater Beach i nærheten av en severdighet

Informasjon om hoteller i Clearwater Beach

Antall gjesteanmeldelser
Overnatting
Laveste pris
Høyeste pris

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Clearwater Beach?

AC Hotel Clearwater Beach er en favoritt blant Expedia-reisende. Dette hotellet med 3,5 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og utendørsbasseng. Noen andre favoritter basert på anmeldelser fra reisende er The Avalon Club og Barefoot Bay Resort & Marina. Se alle tilgjengelige topphoteller eller ferieboliger i Clearwater Beach.

Hva er noen av de beste ferieboligene i Clearwater Beach?

☀Pool✔ Beach✔ Self Checkin✔ Free Parking✔: Gjestene har gitt denne ferieboligen i Clearwater Beach gode skussmål. Den ligger i nærheten av stranden og tilbyr et utendørs basseng, klimaanlegg og wi-fi for at du skal få maks komfort i dine nye omgivelser. På kjøkkenet finner du blant annet kjøleskap, mikrobølgeovn og kaffetrakter. Andre boliger til leie i Clearwater Beach er NEW! Clearwater Beach Hideaway: Walkable Location! og ☀Pool✔ Beach✔ Self Checkin✔ Free Parking✔. Se alle ferieboliger i Clearwater Beach.

Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Clearwater Beach hvis jeg må avbestille?

Ja, de aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før ankomstdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Filtrer søket ditt etter gratis avbestilling for å finne fleksible hotelltilbud i Clearwater Beach.

Hvilket overnattingssted er best for en budsjettvennlig ferie i Clearwater Beach?

Basert på anmeldelser er Sandpearl Resort et populært overnattingssted. Denne resorten er et bra valg for mer prisbevisste reisende og kan friste med blant annet wi-fi inkludert og helsestudio. Andre rimelige alternativer er Pier House 60 Clearwater Beach Marina Hotel og Ebb Tide. Se alle budsjetthoteller i Clearwater Beach.

Hva er det beste hotellet hvis man reiser med barn til Clearwater Beach?

Edge Hotel Clearwater Beach er et populært overnattingssted på Expedia, og dette hotellet med 3,5 stjerner er et bra valg for familier og kan friste med blant annet 2 utendørsbassenger og 2 restauranter. Andre valgmuligheter for barnevennlige ferier er Island Cay Hotel - Clearwater Beach og Clearwater Beach Marriott Suites on Sand Key. Captain Blighs Landing (minigolf) er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre. Finn flere barnevennlige overnattingssteder i Clearwater Beach.

Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Clearwater Beach?

Edge Hotel Clearwater Beach er et overnattingssted med 3,5 stjerner, og dette hotellet er en favoritt blant par. Det kan blant annet friste med regndusjer og restaurant med havutsikt. Se alle romantiske hoteller i Clearwater Beach.

Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Clearwater Beach?

Coconut Cove All-Suite Hotel er et hundevennlig overnattingssted, og dette hotellet kan blant annet friste sine menneskelige gjester med et utendørsbasseng og vaskeritjenester. To andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er SpringHill Suites by Marriott Clearwater Beach og Residence Inn by Marriott Clearwater Beach. Se flere kjæledyrvennlige hoteller i Clearwater Beach.

Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Clearwater Beach?

Hilton Clearwater Beach Resort & Spa er et glimrende overnattingssted med 4 stjerner og lett tilgang til strandkanten. Dette hotellet tilbyr 2 utendørsbassenger og 3 restauranter en 2-minutters gåtur fra Clearwater Beach. To andre alternativer nær stranden er Sandpearl Resort og Pelican Pointe Hotel by Sunsational Beach Rentals. Se flere opphold nær stranden i Clearwater Beach.

Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Clearwater Beach?

Opal Sands Resort har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo, og denne resorten kan blant annet friste med spa med full service og private balkonger. Finn flere luksushoteller i Clearwater Beach.

Hvilke overnattingssteder i Clearwater Beach har basseng?

Sandpearl Resort er en resort med 4 stjerner og kan friste med utendørsbasseng, privat strand og et spa med full service. To andre overnattingssteder med basseng på stedet er Shephard's Beach Resort og Barefoot Bay Resort & Marina. Se alle hoteller med basseng i Clearwater Beach.

Hva er det beste spahotellet i Clearwater Beach?

Parker Manor Resort er et populært spahotell med utendørs basseng. Hva med å koble av i boblebadet? Clearwater Beach har også andre populære spahoteller, som Kos deg med juleuken på stranden! og Wyndham Grand Clearwater Beach. Se alle spahoteller i Clearwater Beach.

Hva er det beste hotellet i Clearwater Beach med eget badeland eller badeland i nærheten?

1 BR Penthouse-suite som ligger i Sandpearl Resort & Spa er et hotell som er populært blant gjester. Dette overnattingsstedet har kjøkken på rommet, et badeland og et utendørs basseng.

Nylige anmeldelser i Clearwater Beach
Expedia-verifiserte anmeldelser

Å planlegge reisen går kjapt i vår app

Sett sammen reisen din og utforsk apptilbudene våre, uansett om du er i huset eller i hengekøyen.

Send deg selv en link på SMS for enkel nedlasting

Ved å angi telefonnummeret ditt godkjenner du at vi kan sende deg en automatisk engangsmelding med en link til appen. Standardtakster for tekstmeldinger kan gjelde.
QR-kode