Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Portugal grunnet COVID-19.

Reiser til Carvoeiro 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Carvoeiro med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Carvoeiro. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Carvoeiro

Tivoli Carvoeiro
Tivoli Carvoeiro
5 out of 5
Apartado 1299, Vale Do Covo, Praia do Carvoeiro, Carvoeiro
Hent priser
4.4/5Wonderful! (965 anmeldelser)
Ingen 5*

"Etter mine vurderinger, holder dessverre ikke dette hotellet et servicenivå på 5*. Det som trekket opp er naturskjønn beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019

Tivoli Carvoeiro
Hotel Baía Cristal Beach & Spa Resort
Hotel Baía Cristal Beach & Spa Resort
4 out of 5
Vale De Centeanes-Praia Do Carvoeiro, Carvoeiro
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 301 kr per natt fra 25. nov. til 26. nov.
3.9/5Very Good! (402 anmeldelser)
Hotell for alle

"Det er et meget hyggelig hotell med en fin beliggenhet til turer, restauranter, og bading. Personalet er meget serviceminded. Restauranten var stengt for sesongen, så det ble bare servert buffet under vårt opphold. Der har de noe å arbeide med, maten holder ikke mål. Vi spiste for det meste andre ..."…"

Anmeldelse skrevet 4. nov. 2018

Hotel Baía Cristal Beach & Spa Resort
Monte Santo Resort
Monte Santo Resort
5 out of 5
Monte Santo Aldeamento Turistico, Rua Joao Paulo II, Carvoeiro
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 785 kr per natt fra 25. nov. til 26. nov.
4.5/5Wonderful! (341 anmeldelser)
Amazing Resort.

"We had a fantastic stay at Monte Santo. We rented a 2 room suite and it was amazing. Jacuzzi in both bathrooms. Setviceminded and friendly staff. Have nothing to complain about Monte Santo resort. If we go to Algarve we will definitely come back."…"

Anmeldelse skrevet 14. jun. 2018

Monte Santo Resort
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære aktiviteter i Carvoeiro

Spar tid og penger hos Expedia ved å bestille hotell og flyreise samtidig. Vi ønsker å gjøre reiseprosessen enklere for deg ved å slå sammen bestillingene dine på hotell og flyreise så du kan spare penger. Pengene du får til overs kan du bruke under selve oppholdet i Carvoeiro. Hva sier du til å spare opptil $603? Bestill din pakkereise nå! Vår globale database har omkring 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller verden rundt. Sjekk de uslåelige prisene på Expedia og bestill turen du har tenkt på så lenge. Familien din kommer til å takke deg. Hvis det er nødvendig å endre reiseruten, vil vi godta avbestillingen uten ekstra gebyrer for nesten alle bestillinger.

Carvoeiro: steder å besøke

Ser reiseplanen litt tynn ut? Er reisen til Carvoeiro organisert, men nå er du ikke sikker på hva du skal finne på når du kommer fram? Det kan vi hjelpe deg med! Hvis det er én severdighet som man kan si virkelig beskriver Carvoeiro, så er det Rocha-stranden. Ikke glem å ta et par bilder ved dette velkjente stedet, slik at de hjemme kan se hva du har opplevd! Når det gjelder spennende attraksjoner, er det vanskelig å glemme Senhora da Rocha strand. Sett av litt tid til å dra hit, så forstår du snart hvorfor så mange kommer hit. Grande strand burde være på reiseplanen din. Trenger du fortsatt noe mer å se og gjøre, kan du ta turen til Paraíso strand og Slide & Splash vannpark. Ferie betyr ikke bare å besøke et annet sted. Det dreier seg om alle opplevelsene du kan få når du er på tur. Med Zoomarine-parken får du en god start på reisen til Carvoeiro. Ta en titt på Ting å gjøre i Carvoeiro-siden for å se en omfattende liste over aktiviteter.

Flyplassene som ligger nærmest Carvoeiro

Faro internasjonale flyplass (FAO) er det første ankomststedet for de fleste som ankommer Carvoeiro med fly. Flyplassen ligger 45 kilometer fra byen.