Billige flybilletter til Cape Town

Billige flyreiser til Cape Town

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 818 kr for enveisflyvninger og 1 507 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

FlySafair
FlexFlight
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Emirates
Swiss International Air Lines
Ethiopian Airlines
Kenya Airways
Lufthansa

Fly til Cape Town

Fly til Cape Town

Det er så mye å oppleve i travle Cape Town, at det er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Du kan gjøre og se så mye i denne livlige byen i Sør-Afrika – blant annet ta en tur med båt eller yacht, ta del i utelivet i Cape Town, dykke i havet med haier eller titte på noen av landets vakreste fuglearter. Det er forståelig at Cape Town er en så populær destinasjon. La Expedia hjelpe deg med å starte drømmeferien med billige flyreiser til Cape Town. Expedia tilbyr de beste tilbudene på flybilletter til Cape Town – garantert.

Hos Expedia ønsker vi å redusere feriekostnadene dine og gjøre planleggingen enkel. Det er enkelt å søke etter flybilletter til Cape Town med vårt brukervennlige system. Bare skriv inn reisedetaljene, inkludert reisedatoer, avreiseby og antall reisende. Expedia søker gjennom tusenvis av flyvninger og finner flybilletter til Cape Town som passer budsjettet ditt. Når du finner de riktige flybillettene, kan du bestille dem i løpet av noen få minutter. Vi sender deg en e-post med bestillingsopplysninger, inkludert reiserute og bekreftelsesnumre.

Hvis du ønsker å spare enda mer penger, kan du bestille fly, hotell og billeie i Cape Town samlet. Samlet bestilling gir deg større rabatter. Ta en titt på pakkereisene for å komme i gang. Du kan også søke i våre tilbudssider hver uke for utrolige spesialpriser på feriereiser.

Det har aldri vært enklere å bestille billige flybilletter. Du kan føle deg trygg når du kjøper hos oss. Nå er det perfekte tidspunktet for å starte planleggingen av turen til Cape Town. Benytt disse gode prisene, og forbered deg på drømmeferien.

Flyvninger til Sør-Afrika fra flyplasser i Norge

Det er aller billigst å komme seg til Cape Town ved å reise fra Oslo Lufthavn, men det hender seg du kan finne gode tilbud også fra landets andre flyplasser. De fleste store selskaper som driver med flyvninger fra Norge kan ta deg med til Cape Town. Blant selskapene som flyr deg med bare én mellomlanding, er Turkish Airlines, KLM og Emirates. Men du kan også fly med selskaper som South African Airways og SAS.

Det er ikke noe krav om visum for norske borgere som reiser til Sør-Afrika, så det eneste du trenger for å reise er passet ditt. Det er imidlertid viktig å sjekke at passet er gyldig i minst tre måneder etter at reisen er over, og i tillegg må du ha en blank side i passet.

Cape Town internasjonale lufthavn

Etter OR Tambo internasjonale lufthavn er denne flyplassen den nest største i Cape Town, og den er hovedbase for South African Airlines. Frem til midten av 90-tallet bar flyplassen navnet DF Malan Airport, oppkalt etter statsministeren Daniel François Malan. På flyplassen er det både taxfreeshopping, restauranter og et hotell. Det er også mange klesbutikker i terminalene, så du kan shoppe litt mens du venter på flyet.

Flyplassen ligger omtrent 20 kilometer fra Cape Town sentrum, og for å komme deg inn til sentrum har du valget mellom buss og drosje. Du finner begge deler utenfor flyplassens inngang, og bussene går fra flyplassen hvert 20. minutt. Det er også mulig å ordne seg med leiebil i Cape Town på flyplassen, noe som det er svært praktisk å ha tilgang til under besøket i byen.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Cape Town?
Cape Town (CPT-Cape Town internasjonale flyplass) er den ene flyplassen i nærheten av denne byen.
Hvor langt er det til CPT fra sentrum av Cape Town?
Det er 17 km fra CPT til bykjernen i Cape Town. Det kan være lurt å å sjekke ut det beste transportalternativet fra flyplassen til sentrum før du drar.
Kan jeg fly til Cape Town nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du det du trenger å vite om restriksjonene som gjelder for Cape Town, før flyet letter. Der legges det ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du skal være oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Cape Town?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Cape Town, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Cape Town med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Cape Town, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Cape Town?
Cape Town kan vise til én hovedflyplass, så det er enkelt å finne den beste flyreisen. Du tar fly til CPT, som ligger omtrent 17 km fra sentrumsområdet.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Cape Town?
Det finnes totalt 20 flyselskaper som forbinder Cape Town med 30 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Cape Town?
Safair, Comair og British Airways tilbyr de fleste flyvningene til Cape Town. De fleste av flyvningene kommer fra Johannesburg, med Safair.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Cape Town?
Det er utrolig enkelt å arrangere en uforglemmelig reise til Cape Town når du kan velge blant 658 flyvninger uten stopp i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Cape Town avreise fra?
Mange av flyvningene til Cape Town har avreise fra flyplasser i Johannesburg, Linden og Beitbridge.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Cape Town?
Skal du reise til Cape Town fra Johannesburg, kan du forvente å være i luften i ca. 2 t og 9 min. Reiser du fra Linden, kan forvente en reisetid på rundt 8 t og 32 min. Fra Beitbridge tar det rundt 2 t og 10 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Cape Town så rimelig som mulig?
Som alle bereiste reisende vet – ikke bestill for sent. Billettprisene er vanligvis høyest når avreisedatoen nærmer seg. Ikke stopp der. Du bør også finne ut om reisemålet har flere enn én flyplass. Prisene kan variere avhengig av flyplassen du går for. Sørg dessuten for at du sammenligner priser på tvers av flyselskaper. Og til slutt: Kjøp billetter tidlig hvis du kommer over en knallbra tilbud. Billettprisene kan nemlig endres når som helst! Med litt kunnskap og flaks kan de billige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Cape Town?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en god flytur hvis du er flink til å organisere på forhånd. Vi har noen reisetips, slik at du får en bra start på ferien til Cape Town.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Hemmeligheten bak en flott flytur er å planlegge på forhånd. Det viktigste først: pass, ombordstigningskort, kredittkort og nødvendige medisiner. Deretter bør du ta med deg noe som får tiden til å gå, som diverse elektronikk eller et blad. Du bør heller ikke glemme ladere, en oppblåsbar nakkepute og et par øretelefoner. Og til slutt – toalettartikler som tannbørste, deodorant og en ren t-skjorte er også lurt å ha i håndbagasjen.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Selv om listen over hva som er forbudt, varierer fra flyselskap til flyselskap, er det en tommelfingerregel å ikke ta med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. Dette omfatter blant annet skrutrekkere, knivblader, aerosolbeholdere og blekemidler. Sportsutstyr som hockeykøller og andre gjenstander som kan skade passasjerer, f.eks. Skytevåpen og sverd, er heller ikke lov å ta med på flyet.

Hva bør du ha på deg på flyet?

  • Midtgangen på flyet er ikke laget for motevisninger. Du bør kle deg lagvis og huske å ta med en cardigan ettersom det pleier å være litt kaldt på flyet. Flate, lukkede sko er også en god idé.
  • Dessverre er en av risikoene på lange flyvninger utviklingen av dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som kan oppstå ved mye stillesitting. For å forhindre at dette skjer, bør du gå litt opp og ned midtgangen hvis du kan. Kompresjonssokker og -strømper kan også minimere risikoen.

Hvordan kommer man seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal fly til Cape Town?
Hvis du forbereder deg før du kommer til flyplassen, er det større sjanse for at turen til Cape Town går som smurt. Gå gjennom tipsene våre for hvordan du enkelt kommer deg gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Det første du må gjøre er å vise reisedokumenter og pass i kontrollen. Ha dette innen rekkevidde, så går alt mye raskere.
  • Etterpå må både du og håndbagasjen din sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av deg alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som belte, yttertøy og øretelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må legge vekk teknologien i et par minutter. Nettbrett, telefon og andre elektroniske enheter skal også gjennomlyses.
  • Ikke glem å ta ut gelé og væske fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen separat. Beholderne kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og alt må få plass i en gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Det er mulig at du må ta av deg skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det er smart å ha på lette joggesko.
  • Fjern alle forbudte gjenstander fra håndbagasjen. Hvis du har skarpe eller spisse gjenstander, bør du legge dem i kofferten du skal sjekke inn. Du kan ikke ta med slike ting om bord.

Informasjon om flyreiser til Cape Town
AnkomstflyplassCape Town internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kodeCPT
AnkomstbyCape Town
Pris for flyreisen1 507 kr

Populære flyvninger til Cape Town

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 818 kr for enveisflyvninger og 1 507 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Lufthansa
Ethiopian Airlines