Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Cape Town

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Informasjon om flyreiser til Cape Town

Ankomstflyplass Cape Town internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode CPT
Ankomstby Cape Town

Fly til Cape Town

Fly til Cape Town

Det er så mye å oppleve i travle Cape Town, at det er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Du kan gjøre og se så mye i denne livlige byen i Sør-Afrika – blant annet ta en tur med båt eller yacht, ta del i utelivet i Cape Town, dykke i havet med haier eller titte på noen av landets vakreste fuglearter. Det er forståelig at Cape Town er en så populær destinasjon. La Expedia hjelpe deg med å starte drømmeferien med billige flyreiser til Cape Town. Expedia tilbyr de beste tilbudene på flybilletter til Cape Town – garantert.

Hos Expedia ønsker vi å redusere feriekostnadene dine og gjøre planleggingen enkel. Det er enkelt å søke etter flybilletter til Cape Town med vårt brukervennlige system. Bare skriv inn reisedetaljene, inkludert reisedatoer, avreiseby og antall reisende. Expedia søker gjennom tusenvis av flyvninger og finner flybilletter til Cape Town som passer budsjettet ditt. Når du finner de riktige flybillettene, kan du bestille dem i løpet av noen få minutter. Vi sender deg en e-post med bestillingsopplysninger, inkludert reiserute og bekreftelsesnumre.

Hvis du ønsker å spare enda mer penger, kan du bestille fly, hotell og billeie i Cape Town samlet. Samlet bestilling gir deg større rabatter. Ta en titt på pakkereisene for å komme i gang. Du kan også søke i våre tilbudssider hver uke for utrolige spesialpriser på feriereiser.

Det har aldri vært enklere å bestille billige flybilletter. Du kan føle deg trygg når du kjøper hos oss. Nå er det perfekte tidspunktet for å starte planleggingen av turen til Cape Town. Benytt disse gode prisene, og forbered deg på drømmeferien.

Flyvninger til Sør-Afrika fra flyplasser i Norge

Det er aller billigst å komme seg til Cape Town ved å reise fra Oslo Lufthavn, men det hender seg du kan finne gode tilbud også fra landets andre flyplasser. De fleste store selskaper som driver med flyvninger fra Norge kan ta deg med til Cape Town. Blant selskapene som flyr deg med bare én mellomlanding, er Turkish Airlines, KLM og Emirates. Men du kan også fly med selskaper som South African Airways og SAS.

Det er ikke noe krav om visum for norske borgere som reiser til Sør-Afrika, så det eneste du trenger for å reise er passet ditt. Det er imidlertid viktig å sjekke at passet er gyldig i minst tre måneder etter at reisen er over, og i tillegg må du ha en blank side i passet.

Cape Town internasjonale lufthavn

Etter OR Tambo internasjonale lufthavn er denne flyplassen den nest største i Cape Town, og den er hovedbase for South African Airlines. Frem til midten av 90-tallet bar flyplassen navnet DF Malan Airport, oppkalt etter statsministeren Daniel François Malan. På flyplassen er det både taxfreeshopping, restauranter og et hotell. Det er også mange klesbutikker i terminalene, så du kan shoppe litt mens du venter på flyet.

Flyplassen ligger omtrent 20 kilometer fra Cape Town sentrum, og for å komme deg inn til sentrum har du valget mellom buss og drosje. Du finner begge deler utenfor flyplassens inngang, og bussene går fra flyplassen hvert 20. minutt. Det er også mulig å ordne seg med leiebil i Cape Town på flyplassen, noe som det er svært praktisk å ha tilgang til under besøket i byen.