Sverige kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Edris Kazemi på trover

Hoteller i Bromma

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Bromma

Hostel by Bromma
1.5 out of 5
Masugnsvägen 28, Bromma
Hent priser
1.99 km fra sentrum
2.9/5 (21 anmeldelser)
old and rooms of improvement

"Guests and Staff there are friendly and good, however there are rooms of improvement. 1st Hygiene and cleanness, the toilets and bathroom here is not clean, paper towel everywhere even stuck the toilet and cannot flush. My room is ok but my friend's room is smelly and dim and the bed is very old ..."…"

Anmeldelse skrevet 31. okt. 2019

Hostel by Bromma
Best Western Plus Sthlm Bromma
4 out of 5
Ulvsundavägen 193, Bromma, Stockholm County
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 780 kr per natt
2.05 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (996 anmeldelser)

"Fint lokalisert hotell i nærheten av et stor kjøpesenter. Flott frokost, og fine lokaler. Eneste vi ikke var klar over da vi fant dette rimelige hotellet var at rommet vi bestilte ikke hadde vinduer. Så sjekk det nøye om du er opptatt av vindu. Vi fikk oppgradere for 600,- SEK."…"

Anmeldelse skrevet 9. jan. 2020

Best Western Plus Sthlm Bromma
Topp Beliggenhet i et Idyllisk Nabolag i Nærheten av Byen
Sollerövägen 22, Bromma, Stockholm County
Hent priser
1.99 km fra sentrum
4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)
👍

"👍"…"

Anmeldelse skrevet 7. sep. 2018

Topp Beliggenhet i et Idyllisk Nabolag i Nærheten av Byen
Sentral Leilighet med 4 Soverom + nær Offentlig Transport
15 Hagelstavägen, Bromma, Stockholm County
Prisen er 3 511 kr per natt
2.17 km fra sentrum
Sentral Leilighet med 4 Soverom + nær Offentlig Transport
Stort hus i Stockholm Sentrum nær Offentlig Transport
Hagelstavägen 15, Bromma, Stockholm County
Prisen er 4 554 kr per natt
2.17 km fra sentrum
Stort hus i Stockholm Sentrum nær Offentlig Transport
Scandic Alvik
3.5 out of 5
Gustavslundsvägen 153, Bromma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 868 kr per natt
2.99 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (972 anmeldelser)

"Eneste som ikke er bra er at dere bruker det grusomme pulveret og ikke ordentlige egg i eggerøren I disse tider ville jeg heller fokusert på mindre utvalg på frokosten , men bra og ordentlige produkter"…"

Anmeldelse skrevet 4. jan. 2020

Scandic Alvik
First Hotel Brommaplan
3 out of 5
Kvarnbacksvägen 135, Bromma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 590 kr per natt
0.41 km fra sentrum
4/5Very Good! (484 anmeldelser)

"Litet, men solid. Bra frokost buffé."…"

Anmeldelse skrevet 5. jul. 2018

First Hotel Brommaplan
Long Stay Hotel Bromma
2.5 out of 5
Tunnlandet, Bromma, Stockholms län
Hent priser
0.43 km fra sentrum
3.3/5 (27 anmeldelser)
Good location, minimal breakfast

"Best location to get to/from the airport by bus (1 hour direct) and then from hotel into town by subway. Room was ok with good bed but very basic bathroom. Breakfast supplies were very limited and more or less gone half-way through the scheduled time period. Apparently no refill service."…"

Anmeldelse skrevet 22. sep. 2019

Long Stay Hotel Bromma
Brommavik Hotel
4 out of 5
Karlsbodavägen 45, Bromma
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 819 kr per natt
2.55 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (921 anmeldelser)
Hyggelig hotell

"Veldig koselig hotell. Personalet er imøtekommende og hyggelige. Det er rent og pent. Helt ok frokost. Til tross for endel trafikk rett utenfor, så var det lite støy. Stor pluss for parkeringen. Lett å ta seg videre med offentlig transp. Flere gode restauranter i nærheten 5 min å gå. Vi kommer gjerne ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

Brommavik Hotel
Stockholm Hotel Apartments Bromma
3 out of 5
Per Ekströms väg 3, Bromma
Prisen er 567 kr per natt
2.27 km fra sentrum
3.8/5Good! (24 anmeldelser)

"Et godt og enkelt overnattingssted. Kort vei til T-bane(Metro) Godt å kunne parkere bilen, da det er vanskelig med parkering inne i sentrum."…"

Anmeldelse skrevet 9. jul. 2019

Stockholm Hotel Apartments Bromma
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Bromma
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Bromma

Hotell Bromma: Bromma er ikke en by, men et bydelsområde i Västerort i Stockholm. Bydelsområde ligger nordvest for Stockholm sentrum, og det bor omtrent 60 000 mennesker der. Det er flere forskjellige hoteller i Bromma å velge mellom. Alle hotellene er i mellomsjiktet, med 3 eller 4 stjerner. Du kan velge mellom forretningshoteller, golfhoteller og spa-hoteller – for å nevne noen typer.

Overnatting i Bromma

Det lønner seg å benytte Expedia når du skal bestille din ferie til Bromma. Bestillingssystemet vårt er både enkelt og oversiktlig, noe som gjør det enklere for deg å finne billige hoteller i Bromma. Du kan blant annet sortere hotellene etter pris og antall stjerner, for å finne det billigste hotellet innen hvert stjernesegment.

Turen til ditt hotell i Bromma

Selv om man bare skal reise til Sverige, kan det være greit å ta fly for å spare tid. En fordel med å fly til Bromma, er at dette bydelsområdet ikke ligger langt fra Stockholm–Arlanda flyplass, som det er direkteflyvninger til fra en rekke flyplasser i Norge. Bromma har også sin egen flyplass, Bromma lufthavn, men denne brukes hovedsakelig til innenlands flyvninger. Mange foretrekker å ha tilgang til bil når de er på ferie, siden man da har muligheten til å utforske mer av området man besøker. Dersom du har tenkt å ha leiebil i Bromma, er et godt tips å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. Ikke bare sparer du penger på ikke å måtte benytte offentlig transport til Bromma, men du kan også kjøre rett til ditt hotellrom i Bromma.

Attraksjoner i nærheten av Bromma

Selv om Bromma kanskje er mest kjent for flyplassen, er det mye å finne på for turister i området. Ta en tur til Judarskogens naturereservat, som er et koselige naturreservat med skog og et vann i midten. Pakk med deg litt mat i en sekk og begi deg ut på en liten gåtur i naturskjønne omgivelser. Det er heller ikke langt fra Bromma ut til Drottningholm, hvor blant annet Drottningholm slott ligger. Dette slottet ble bygd på 1500-tallet, og mange av Sveriges konger og dronninger har bodd der. På Drottningholm er det også en flott golfbane, så hvis du har tatt med deg golfkøllene dine på ferie, anbefaler vi deg å ta en tur ut til dette anlegget. Det har det meste du forventer av en golfbane, blant annet en restaurant og golfbutikk.

Hotell rett ved Stockholms shoppingområder

En av fordelene med å ha hotell i Bromma, er at du bare er minutter unna storbyen Stockholm – som er kjent for sine fantastiske shoppingmuligheter. Det er en god blanding av kjøpesentre og mindre butikker i byen samt bruktbutikker, markeder og outlets. En annen fordel med å shoppe i Stockholm, er at de store butikkene er åpne på søndager. En av de mest populære handlegatene i byen, er Drottninggatan i Norrmalm. Östermalm er også et bra område for shopping, og Biblioteksgatan har mange interessante butikker.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Bromma?
Åkeshofs Slott er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3 stjerner kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra reisende er Scandic Alvik og Brommavik Hotel også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Bromma hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som vanligvis er 24–48 timer før innsjekkingsdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Bromma.
Hva er det beste budsjettvennlige hotellet i Bromma?
Basert på anmeldelser er Forenom Aparthotel Stockholm Alvik et populært overnattingssted med 3 stjerner. et leilighetshotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og gratis parkering. Andre rimelige alternativer er First Hotel Brommaplan og Mornington Hotel Stockholm Bromma.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Bromma?
Scandic Alvik er et populært overnattingssted på Expedia 3,5 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis frokost. Andre valgmuligheter hvis du skal reise med barn, er Brommavik Hotel og Hotel Äppelviken. Attraksjoner som Vasamuseet og Gröna Lund tivoli ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hva er det beste hotellet for en romantisk ferie i Bromma?
Ulfsunda Slott er et overnattingssted 4 stjerner. et hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med sengetøy av topp kvalitet og restaurant med hageutsikt.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Bromma?
Best Western Plus Sthlm Bromma er et hundevennlig overnattingssted. et hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en restaurant og et treningssenter. First Hotel Brommaplan er også et alternativ hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis du skal på strandferie i Bromma?
Hotel Äppelviken er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med gratis frokostbuffé og gratis wi-fi. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Ängbybadet eller Ängbybadet.
Hva er det beste luksuriøse hotellet i Bromma?
Brommavik Hotel har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og en bar.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Bromma?
Brommavik Hotel er et overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. et hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Bromma?
Mornington Hotel Stockholm Bromma er et populært overnattingssted 4 stjerner, og er en favoritt blant golfentusiaster. et hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil bo nær en golfbane, er Best Western Plus Sthlm Bromma og First Hotel Brommaplan. Du kan spille golf på Bromma golfklubb i løpet av ferien.

Nylige anmeldelser i Bromma

Flere reisealternativer