Starten på sidens hovedinnhold
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Broen over Kwai

Ta deg en spasertur på dette historiske landemerket, som er blitt et symbol på den beryktede jernbanen mellom Thailand og Burma.

Langs elven som går fra Kanchanaburi, kan du se en bro som er blitt et nasjonalt landemerke. Denne broen i betong og stål ble verdensberømt gjennom filmen Broen over Kwai i 1957 og er fremdeles i bruk i dag.

To broer, én i tre og én i stål, ble bygget her i 1934 av lokale arbeidere og utenlandske krigsfanger. Disse broene var en del av den japanske jernbanen som gikk fra Thailand til Burma, og som er blitt kalt "dødens jernbane" på grunn av at mer enn 100 000 menn har omkommet langs den som følge av ulykker, vold og sult.

I 1945 bombet de allierte de to broene. Broen som du kan se her i dag, brukes av togene som må krysse elven Kwai. Du kan ta toget over broen fra stasjonen på elvens østlige bredd eller spasere langs gangveien som er blitt bygget på begge sider av broen, og bruke tid på å nyte utsikten.

Broen ble opprinnelig ikke bygget over elven Kwai men over elven Mae Klong. Filmen Broen over Kwai ga et feilaktig inntrykk av at broen gikk over elven Kwai, selv om filmen ikke var slavisk basert på den sanne historien tilknyttet broen. Etter at filmen hadde blitt populær internasjonalt ble det bestemt at elven skulle skifte navn, slik at det stemte med virkeligheten at Thailand hadde en bro som gikk over elven Kwai.

I dag er broen en viktig turistattraksjon, og det finnes mange restauranter og butikker i nærheten. Vil du se mer av elven Kwai, kan du bli med på en båttur gjennom en av de mange turoperatørene her.

Den enkleste måten å komme seg til broen fra Kanchanaburi er med tog, drosje eller sykkel. Broen over Kwai har gratis adgang.


Kart

De beste hotelltilbudene i Broen over Kwai

Vis alle de 135 overnattingsstedene i Broen over Kwai
Bamboo House Kanchanaburi 116 kr
Bamboo House Kanchanaburi

Bamboo House Kanchanaburi

5 Vietnam Road, Tha Makham, Kanchanaburi
   
  3.0 av 5.0 Stjerner

  Dette gjestehuset ligger i Kanchanaburi og 5 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.

  Inchantreedoopool 550 kr
  Inchantreedoopool

  Inchantreedoopool

  1/9 India Road, Ban tai, Tamakam, Kanchanaburi, Kanchanaburi
    
   3.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet ligger midt i hjertet av Kanchanaburi og 10 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.

   River Kwai View Hotel 535 kr
   River Kwai View Hotel

   River Kwai View Hotel

   Manumkwai Road, Kanchanaburi, Kanchanaburi
     
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet ligger i Kanchanaburi og få skritt unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Kanchanaburi gågate kun 5 kilometer unna.

    U Inchantree Kanchanaburi 528 kr
    U Inchantree Kanchanaburi

    U Inchantree Kanchanaburi

    443 Mae Nam Kwai Road, Kanchanaburi, Kanchanaburi
      
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet ligger ved en elv og 15 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.

     The Zeit River Kwai 424 kr
     The Zeit River Kwai

     The Zeit River Kwai

     11 Soi Kumpucha, Tamakham, Kanchanaburi, Thailand
       
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet ligger ved vannkanten og 15 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.

      Felix River Kwai Resort 458 kr
      Felix River Kwai Resort

      Felix River Kwai Resort

      9/1 Moo 3 Thamakham, Amphur Muang, Kanchanaburi, Kanchanaburi
        
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet i den historiske bydelen ligger nær Broen over Kwai, JEATH krigsmuseum og Senter for Thailand-Burma-jernbanen. I samme område finner du i tillegg Kanchanaburi gågate og Lak Meuang.

       Kanchanaburi City Hotel 489 kr
       Kanchanaburi City Hotel

       Kanchanaburi City Hotel

       368 Maenamkwae Rd, Tamakham, Muenng, Kanchanaburi
         
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet ligger midt i hjertet av Kanchanaburi og 5 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.

        Stamp Hostel - Adults Only
        Stamp Hostel - Adults Only

        Stamp Hostel - Adults Only

        282 Maenamkwai Road Thamakham, Muang, Kanchanaburi
          
         2.0 av 5.0 Stjerner

         Dette vandrerhjemmet ligger i Kanchanaburi og 5 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.