Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Broen over Kwai

Ta deg en spasertur på dette historiske landemerket, som er blitt et symbol på den beryktede jernbanen mellom Thailand og Burma.

Langs elven som går fra Kanchanaburi, kan du se en bro som er blitt et nasjonalt landemerke. Denne broen i betong og stål ble verdensberømt gjennom filmen Broen over Kwai i 1957 og er fremdeles i bruk i dag.

To broer, én i tre og én i stål, ble bygget her i 1934 av lokale arbeidere og utenlandske krigsfanger. Disse broene var en del av den japanske jernbanen som gikk fra Thailand til Burma, og som er blitt kalt "dødens jernbane" på grunn av at mer enn 100 000 menn har omkommet langs den som følge av ulykker, vold og sult.

I 1945 bombet de allierte de to broene. Broen som du kan se her i dag, brukes av togene som må krysse elven Kwai. Du kan ta toget over broen fra stasjonen på elvens østlige bredd eller spasere langs gangveien som er blitt bygget på begge sider av broen, og bruke tid på å nyte utsikten.

Broen ble opprinnelig ikke bygget over elven Kwai men over elven Mae Klong. Filmen Broen over Kwai ga et feilaktig inntrykk av at broen gikk over elven Kwai, selv om filmen ikke var slavisk basert på den sanne historien tilknyttet broen. Etter at filmen hadde blitt populær internasjonalt ble det bestemt at elven skulle skifte navn, slik at det stemte med virkeligheten at Thailand hadde en bro som gikk over elven Kwai.

I dag er broen en viktig turistattraksjon, og det finnes mange restauranter og butikker i nærheten. Vil du se mer av elven Kwai, kan du bli med på en båttur gjennom en av de mange turoperatørene her.

Den enkleste måten å komme seg til broen fra Kanchanaburi er med tog, drosje eller sykkel. Broen over Kwai har gratis adgang.


Kart

De beste hotelltilbudene i Broen over Kwai

Vis alle de 119 overnattingsstedene i Broen over Kwai
U Inchantree Kanchanaburi 843 kr
U Inchantree Kanchanaburi

U Inchantree Kanchanaburi

443 Mae Nam Kwai Road, Kanchanaburi, Kanchanaburi
   
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet ligger ved en elv og 15 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.

  Felix River Kwai Resort 620 kr
  Felix River Kwai Resort

  Felix River Kwai Resort

  9/1 Moo 3 Thamakham, Amphur Muang, Kanchanaburi, Kanchanaburi
    
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet i den historiske bydelen har et spa og ligger nær Broen over Kwai, JEATH krigsmuseum og Senter for Thailand-Burma-jernbanen. I samme område finner du i tillegg Kanchanaburi gågate og Lak Meuang.

   Bamboo House Kanchanaburi 115 kr
   Bamboo House Kanchanaburi

   Bamboo House Kanchanaburi

   5 Vietnam Road, Tha Makham, Kanchanaburi
     
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Dette gjestehuset ligger i Kanchanaburi og 5 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.

    Kanchanaburi City Hotel 454 kr
    Kanchanaburi City Hotel

    Kanchanaburi City Hotel

    368 Maenamkwae Rd, Tamakham, Muenng, Kanchanaburi
      
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet ligger midt i hjertet av Kanchanaburi og 5 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.

     Stamp Hostel - Adults Only
     Stamp Hostel - Adults Only

     Stamp Hostel - Adults Only

     282 Maenamkwai Road Thamakham, Muang, Kanchanaburi
       
      2.0 av 5.0 Stjerner

      Dette vandrerhjemmet ligger i Kanchanaburi og 5 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.

      Sabai@Kan Resort 363 kr
      Sabai@Kan Resort

      Sabai@Kan Resort

      317/4 Mae Nam Kwai, Tambon Thamakham, Muang District, Kanchanaburi, Kanchanaburi
        
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Dette hotellet ligger midt i hjertet av Kanchanaburi og 15 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.

       The Zeit River Kwai 345 kr
       The Zeit River Kwai

       The Zeit River Kwai

       11 Soi Kumpucha, Tamakham, Kanchanaburi, Thailand
         
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Dette hotellet ligger ved vannkanten og 15 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.

        Inchantreedoopool 697 kr
        Inchantreedoopool

        Inchantreedoopool

        1/9 India Road, Ban tai, Tamakam, Kanchanaburi, Kanchanaburi
          
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Dette hotellet ligger midt i hjertet av Kanchanaburi og 10 minutters gange unna JEATH krigsmuseum og Broen over Kwai. Dessuten ligger Senter for Thailand-Burma-jernbanen og Lak Meuang kun 5 kilometer unna.