Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Beijing

Med sitt store utvalg av morsomme og interessante ting å se og være med på vil du ha nok å bedrive tiden med i Beijing.

Spar tid og penger med en pakkereise til Beijing

Det er svært lett å bestille fly og overnatting hos Expedia. Dette er en lett måte å spare på. Du behøver bare å velge fly og hotell, og så kombinere de to i en pakkereise. Under oppholdet i Beijing kan du unne deg litt ekstra med pengene du får til overs.

Det er mulig å spare rundt $603 ved å sette sammen en pakkereise hos oss.

I vår database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden er det lett som en lek å finne en reise som møter alle dine behov.

Oppdag hvor mye tid og penger du kan spare med de rimelige prisene og tilbudene hos Expedia.

Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i planene, ettersom størstedelen av våre hotellbestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Beijing

Denne delen av Beijing har omkring 11 700 000 innbyggere.

Beijing Shijingshan fornøyelsespark og Happy Valley fornøyelsespark er flotte steder for litt tid med ungene dine. Jingshan bordtennispark og Beijing World Park er også verdt et besøk hvis du ikke vil at moroa skal ta slutt.

Du og reisefellen din vil se et bredt utvalg av tropiske fisk og vannplanter på Beijing akvarium. Hvis du vil se enda flere undersjøiske dyr og planter, kan du ta en tur til Tai Ping Yang Underwater World Exhibition eller Gongti Richina undervannsverden.

Når noen nevner Beijing zoologiske hage eller Beijing villmarkspark, vil de som er fra området med en gang fortelle historier om dyr med personlighet som gjør det de gjør best på et av deres favorittsteder. Dyrene du finner på Beijing Badaling Wildlife World og Yanqing Badaling bjørnepark vil også sørge for mange gode muligheter for å ta bilder, så ikke dukk opp uten kameraet ditt. Håpefulle zoologer vil bli revet med av den store variasjonen av dyr som holder til på Beijing zoologiske hage og Beijing villmarkspark.

Planteinteresserte kan også besøke Beijing kinesiske kulturhage og Kinas medisinske botaniske hage. Sjeldne og uvanlige vinranker og slyngplanter, majestetiske trær og lange buktende gangveier venter deg på Beijing botanisk hage og Grand View Garden. Hvis du vil lære om lokale og eksotiske planter, kan du ta en tur til Grand View Garden eller Beijing kinesiske kulturhage.

I Beihai-parken kan du slappe av i det grønne. Det er også masse plass til å legge deg ned på gresset ved Jingshan-parken og Chaoyang park.

Innsjøer har et utvalg ting en kan gjøre for alle aldrer. Fra fotturer til fugletitting, er det alltid noe å gjøre. Beijing Heaven Poll, Beijing vestre innsjøer og Shicha innsjøpark er de mest besøkte. Se hvilken som passer best for deg før du drar ut på en hyggelig dag ved vannet.

Trenger du en pause fra det travle bylivet? Ta turen til Jiudaowan Canyon og Olympiske skogspark. Naturinteresserte besøkende kan se frem til en flott opplevelse i Xianqi-hulen og Badachu. Xianqi-hulen og Badachu er også godt likt blant naturinteresserte reisende.

Museene i området tilbyr fascinerende historier. China Red Sandalwood-museet og Det kinesiske folks antijapanske krigsmuseum tilbyr flere spennende utstillinger. To andre steder å vurdere er Militært museum for den kinesiske revolusjon og Museet for den kinesiske revolusjon.

Finn ut mer om fascinerende gjennombrudd innen vitenskapen ved å ta en tur til et av vitenskapsmuseene. Alle som elsker vitenskap bør så absolutt ta en tur innom Beijing Planetarium, Kina vitenskaps- og teknologimuseum og Sony Explora vitenskapsmuseum. Utvid dine kunnskaper med et besøk til Beijing Planetarium, Kina vitenskaps- og teknologimuseum og Sony Explora vitenskapsmuseum. Disse fortryllende museene viser frem de siste fremskrittene og nyutviklingene i vitenskapens verden.

De spennende samlingene på Beijing Naturhistorisk museum og Minzu kina universitetsmuseum kommer garantert til å glede både voksne og barn. Kina geologiske museum og Kina nasjonake zoologiske museum er også verdt et besøk.

Ønsker du å se litt kunst? Her finner du gallerier av ulike slag. Ta en tur innom Kinas nasjonale kunstmuseum eller Capital museum for det beste som dette kreative reisemålet har å by på. Today Art Museum og Green T. House kunstgalleri er også verdt et besøk hvis du kan skvise dem inn i programmet.

Dra tilbake til de gamle dager og oppdag historier fra tidligere år på Kinas historiske museum og Kinas nasjonalmuseum. Songtangzhai Museum og Xu Beihong Museum er også gode alternativer. Virker disse bra? Du kan lære enda mer på Songtangzhai Museum og Xu Beihong Museum.

Oppdag områdets fortid med en tur til Klokke- og trommetårnene og Zhengyangmen, bare to av de interessante historiske stedene her. Du får kanskje også lyst til å ta noen bilder på Zhongnanhai og Hall of Supreme Harmony. Dra til områdets historiske monumenter og bygninger og lær om det som var.

Nyt synet av strålende vann og arkitektonisk skjønnhet når du besøker Marco Polo Bridge og 17 Arch Bridge. Jade-beltebroen og Den røde trapps bro er et par andre flotte konstruksjoner som du kanskje vil legge til reiseruten din. Der kan du også gå langs imponerende eksempler på god gammel byggeteknikk.

Reis tilbake i historien ved Den kinesiske mur og forstå militærets betydning i området.

Noen av områdets mest innflytelsesrike personligheter har kalt Den forbudte by og Summer Palace for sitt «hjem» i årenes løp. Sørg for å ha kameraet klart mens du betrakter den imponerende arkitekturen og det overdådige interiøret. Old Summer Palace og Arbeidernes kulturpalass i Beijing er et par andre storslåtte residenser som har mange historier å fortelle. Du vil sikkert like å gå rundt de velholdte hagene og lære mer om disse statelige hjemmene.

Lær mer om områdets spirituelle side og ta deg litt tid til å reflektere i Himmelens tempel og Lama-tempelet. Hvis du vil utforske et par flere religiøse steder, kan du se om det er noen omvisninger på Houhai-parken og Konfuciustempel. Du kan også utforske Houhai-parken eller Konfuciustempel.

Beijing's mest populære turistattraksjoner overskygger ofte de mindre kjente, men like så interessante attraksjonene. To gode alternativer er 798 Space og Qiaobo Snow World. Hvis du har nok tid, kan du også vurdere et besøk til Det keiserlige kornmagasin eller 798 Art District.

Overnatting i Beijing

Du kan finne opptil 1110 steder å overnatte i Beijing. Gå til Expedias hotellsider for Beijing for å få de beste tilbudene.

Reiseglade som er interessert i et rom eller en suite i øvre enden av skalaen, vil bli fornøyd med at Beijing tilbyr et bra utvalg av solide valgalternativer, som Shangri-La China World Summit Wing, Beijing i No.1 Jianguomenwai Avenue og Park Hyatt Beijing i 2 Jianguomenwai Street. Hvis du ønsker å sjekke de mer økonomiske alternativene, kan du undersøke Super 8 Hotel Guozhan - Beijing i 1 Xiaohuangzhuang Rd Heping W og Zilong Hotel - Beijing i No A1 Xiyangwei Hutong.

Et av de mest populære gjøremålene for ethvert opphold i Beijing er Tiananmen Square. Hvis du foretrekker å bo i gangavstand fra denne populære attraksjonen, er The Imperial Mansion, Beijing Marriott Executive Apartments og Raffles Beijing Hotel begge til å anbefale.


Guide til Beijing


De beste hotelltilbudene i Beijing

Vis alle de 1 468 overnattingsstedene i Beijing
Novotel Beijing Xin Qiao 733 kr
Anmeldelse skrevet 29. nov. 2018
Mer informasjon
 
Novotel Beijing Xin Qiao

Novotel Beijing Xin Qiao

1 Chong Wen Men Xi Da Jie, Beijing, Beijing
   
  3,9 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Hotellet ligger bra til i Beijing, rett ved en Metrostasjon, der du kan komme deg hvor som helst. Gåavstanfd til Den Forbudte by og Pearl Market og rett ved endel større kjøpesenter og fast food spiseplasser. Hotellet kan trenge en opprusting av badene de neste 5 årene ift kinesisk hotell standard, ...

  Hotel Jen Beijing by Shangri-La 1 307 kr
  Anmeldelse skrevet 5. mai 2019
  Mer informasjon
   
  Hotel Jen Beijing by Shangri-La

  Hotel Jen Beijing by Shangri-La

  No. 1 Jianguomenwai Avenue, Beijing
    
   4,6 av 5
   4.5 av 5.0 Stjerner

   Amazing place. Rooms are very modern with a great view! Breakfast buffet is a perfect way to start the day. Would definitely recommend staying here. I will definitely stay again if I am in Beijing.

   Prime Hotel Beijing Wangfujing 1 026 kr
   Anmeldelse skrevet 6. des. 2018
   Mer informasjon
    
   Prime Hotel Beijing Wangfujing

   Prime Hotel Beijing Wangfujing

   No.2 Wangfujing Main Street, Dongcheng Qu, Beijing, Beijing
     
    4,1 av 5
    4.5 av 5.0 Stjerner

    Litt slitt hotell så 5 stjerner er kanskje i overkant. Men beliggenheten oppveier for det meste. Store rom som er litt slitte, men helt OK. Meget grei innsjekking - frokost med stort utvalg. Wi-fi var dårlig, men dette var mer ett generelt problem overalt,

    Grand Hyatt Beijing 1 576 kr
    Anmeldelse skrevet 2. jun. 2016
    Mer informasjon
     
    Grand Hyatt Beijing

    Grand Hyatt Beijing

    1 East Chang An Avenue, Beijing, Beijing
      
     4,5 av 5
     5.0 av 5.0 Stjerner

     Flott hotell men dyrt

     Park Plaza Beijing Wangfujing 1 132 kr
     Anmeldelse skrevet 10. aug. 2018
     Mer informasjon
      
     Park Plaza Beijing Wangfujing

     Park Plaza Beijing Wangfujing

     97 Jinbao St., Dongcheng District, Beijing, Beijing
       
      4,5 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Fantastisk opphold på et fantastisk hotel. Veldig bra frokost. Fine, ryddige og romslige rom. Meget serviceinnstilt personale og god hjelp i forbindelse med turer og aktiviteter.

      Novotel Beijing Peace 896 kr
      Anmeldelse skrevet 20. aug. 2018
      Mer informasjon
       
      Novotel Beijing Peace

      Novotel Beijing Peace

      No 3 Jinyu Hutong, Beijing, Beijing
        
       4,0 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Fantastisk beliggenhet. Flotte hotellrom, som var lydisolerte, mørke gardiner (så det ble mørkt på rommet) og bra air condition. Betjeningen var hyggelige. Men det beste av alt var den FANTASTISKE frokosten. De var alt man kunne tenke eg, både av kinesisk frokost og vestlig frokost. Vi bodde i flere ...

       Grand Millennium Beijing 1 260 kr
       Anmeldelse skrevet 3. jun. 2017
       Mer informasjon
        
       Grand Millennium Beijing

       Grand Millennium Beijing

       7 Dongsanhuan Middle Road, Chaoyang District, Beijing, Beijing
         
        4,3 av 5
        5.0 av 5.0 Stjerner

        Flott hotell sentralt i Beijing. Nydelig basseng. Betjeningen var behjelpelig og ok i engelsk. Ca en halv time å gå til restauranten Da Dong Roast Duck som er kjente for sin peking duck.

        Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group 1 015 kr
        Anmeldelse skrevet 8. sep. 2017
        Mer informasjon
         
        Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group

        Cordis, Beijing Capital Airport by Langham Hospitality Group

        No. 1 Yi Jing Road Terminal 3, Capital International Airport, Beijing, Beijing
          
         4,4 av 5
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Good location with free shuttle bus to T3. The room smelled like it had been a smoking room and the aircondition couldn't cope with the room size.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.