Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Billige flyreiser til Beijing

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Beijing

Fly til Beijing

Flyvninger til Beijing

Beijing er en massiv by som det er lett å bli overveldet av, men bruker du guidene våre om byen her på Expedia.no blir det hele litt enklere. Når du skal reise til Beijing, lander du, enn så lenge, på flyplassen Beijing internasjonale lufthavn. Når du har bestemt deg for reisedatoene, og du er klar for å kjøpe flybilletter, er det smart av deg å benytte søkeverktøyet vårt her på Expedia.no. Det gir deg en oversiktlig liste over alle billige flybilletter til Beijing – så du enkelt kan velge et billig fly til turen din. Hvorfor ikke bestille leiebil og hotell i Beijing samtidig som du bestiller fly? Da kan du fort ende opp med å spare enda mer!

Beijings største attraksjoner

Det er lurt å legge en plan over hva du vil få med deg i Beijing, og Den himmelske freds plass er et naturlig sted å starte. Denne gigantiske plassen omtales ofte som verdens største offentlig plass, og den ble bygd av Ming-dynastiet i år 1417. Videre tar du turen til Den forbudte by, som er på UNESCOs verdensarvliste. Denne myteomspunne keiserbyen har 800 bygninger med over 8000 rom. Sommerpalasset er også på UNESCOs verdensarvliste, og er et stort parkområde med en stor innsjø – perfekt for litt avslapping. Hvis du vil se Den kinesiske muren, blir du med på en guidet tur. Du må nemlig kjøre et stykke fra Beijing for å komme til den 6400 kilometer lange muren.

Flyreiser til Beijing fra flyplasser i Norge

Det er ikke mulig å fly direkte til Beijing, men du kan slippe unna med én mellomlanding. Med optimal reiserute kan du regne med en flyreise på i overkant av ti timer. Norske borgere som skal reise til Kina må huske å skaffe seg visum før avreise. Du kommer deg ikke inn i landet uten visum, og det er ikke mulig å skaffe dette på flyplassen ved ankomst. For å få ordnet visum tar du kontakt med den kinesiske ambassaden før reisen. Sjekk også at passet ditt er gyldig seks måneder frem i tid fra tidspunktet du kommer til Kina.

Beijing internasjonale lufthavn

Denne flyplassen er et monster av en flyplass, og hvert år er over 80 millioner passasjerer innom. Den store veksten førte til at Terminal 3 ble bygd, og denne terminalen alene er større enn alle terminalene på London Heathrow til sammen. Du finner selvfølgelige alt av fasiliteter på flyplassen, som hotell, restauranter, barer og butikker. Den ligger 40 kilometer sør for Beijing, og for å komme deg inn til sentrum kan du ta tog, buss eller drosje. Hvis du har planer om å leie bil i Beijing, kan du selvfølgelig gjøre det på flyplassen om ønskelig.

Daxing lufthavn

Denne massive flyplassen skal stå ferdig i 2018, og den er litt av et arkitektonisk mesterverk. Den vil bli hele 54 kvadratkilometer stor og ha utrolige ni rullebaner. Når flyplassen står ferdig skal den kunne håndtere 45 millioner passasjerer i året, og det er mulig å utvide den til å ta hånd om hele 72 millioner passasjerer.