Bardufoss

Reiseguide
Bardufossen som viser fossestryk
Bardufoss, som ligger i Målselv kommune i Indre Troms, byr på vakker og dramatisk arktisk natur som vil passe midt i blinken for de som er glade i friluftsliv.

Det første som slår deg når du lander på Bardufoss lufthavn er de vakre fjellene i området, og især Istinden, som med sine snøkledte topper strekker seg hele 1489 meter over havet. Fjellet er et av Troms’ mest kjente landemerker og et populært turmål som kan bestiges både til fots og på ski.

En annen, kjent naturattraksjon i området er den 600 meter lange Målselvfossen, som regnes for å være en av Norges flotteste fosser. Fossen er blant annet kjent for sine store forekomster av laks, noe som gjør at mange reiser dit ene og alene for å fiske, og den har også Europas lengste laksetrapp for å hjelpe fisken forbi fossen.

For mer friluftsliv kan du også besøke Øvre Dividal nasjonalpark, som ligger i grenselandet mot Sverige, og byr på en rekke flotte turstier, i tillegg til egne løyper for skuterkjøring på vinteren. Her finnes alle de store rovdyrene våre, som bjørn, gaupe og ulv, og ikke minst jerv. Nasjonalparken har også flere flotte fiskevann.

Etter mye utendørsaktivitet kan det være fint å oppholde seg under tak en stund også, og hvis du vil kombinere dette med morsomme aktiviteter, så kan du ta med familien på Polarbadet. Her er det tilbud til hele familien, fra et morsomt badeland for barna til thailandsk spa for voksne som vil slappe av litt.

Til sist er det ikke å komme utenom at Bardufoss i mange år har vært et viktig sted for det norske forsvaret, og i Bardufoss sentrum finner du det vakre Veteranmonumentet Touchpoint, som ble avduket av Kong Harald i 2012 og hedrer norske veteraner og innsatsen deres for landet.

For de fleste er det enklest å reise til Bardufoss med fly, og Bardufoss lufthavn tar i mot flyvninger fra Oslo tre ganger daglig. I tillegg er Bardufoss bare 2 timer fra Tromsø, der det er gode flyforbindelser til resten av landet. Besøk Bardufoss og la deg bergta av den vakre naturen i Indre Troms.

Finsnes Gaard
Finsnes Gaard
2.5 out of 5
Innernest 7, Finnsnes, Lenvik, Troms, 9300
Prisen er 1 028 kr per natt fra 3. feb. til 4. feb.
1 028 kr
per natt
3. feb.–4. feb.
Du kan bo i dette gjestehuset under turen til Lenvik. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Populære severdigheter ...
4,5/5 Wonderful! (69 anmeldelser)
Flott sjøhus med brygge
"Flott sjøhus med brygge. Stor plass og seks sengeplasser fordelt på to soverom og hems. Komfyr, mikro, oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Enkel inn-og utsjekk. Matbutikker mm i umiddelbar nærhet. Ingen utskifting av håndkler under vårt tre netter lange opphold. Ikke mulig å få det mørkt ..."

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2022

Finsnes Gaard
Bardufoss Hotell
Bardufoss Hotell
3.5 out of 5
Torget 11, Bardufoss, 9326
Prisen er 2 047 kr per natt fra 17. feb. til 18. feb.
2 047 kr
per natt
17. feb.–18. feb.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Bardufoss, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering ...
3,8/5 Good! (174 anmeldelser)
"Slitte rom og fellesarealer. Badet var ikke vasket ordentlig ved ankomst. Frokost var svært sparsom."

Anmeldelse skrevet 4. mar. 2022

Bardufoss Hotell
Senja Hotell
Senja Hotell
3 out of 5
8 Storgata, Lenvik, Troms, 9300
Prisen er 1 295 kr per natt fra 4. feb. til 5. feb.
1 295 kr
per natt
4. feb.–5. feb.
Hvis du bor på dette hotellet med fasiliteter for forretningsreisende i Lenvik, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet frokost (inkludert), wi-fi ...
3,6/5 Good! (83 anmeldelser)
Koselig og hundevennlig
"Store, koselige rom. Hyggelig betjening. Enkelt å ha med hund."

Anmeldelse skrevet 22. jan. 2023

Senja Hotell
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.
Furoy Fishingcamp and Hotel Apartments
Furoy Fishingcamp and Hotel Apartments
3 out of 5
Furøyveien 102, Sorreisa, 9310
Hvis du bor i denne leiligheten i Sørreisa, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en badstue. Gjestene ...
4,5/5 Wonderful! (38 anmeldelser)
"Mye rot i forb. med innsjekking, kommunikasjon og betaling"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2021

Furoy Fishingcamp and Hotel Apartments
Målselv Mountain Village
Målselv Mountain Village
3 out of 5
Myrefjell, Målselv, Troms, 9321
Hvis du bor i denne leiligheten med skimuligheter i Målselv, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og ...
Målselv Mountain Village
3 bedroom accommodation in Øverbygd
3 bedroom accommodation in Øverbygd
Øverbygd
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Balsfjord. Stedet har blant annet parkeringsplasser, en hage og griller. Les anmeldelser fra gjester som har overnattet ...
3 bedroom accommodation in Øverbygd
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Populære steder å besøke

Byer nær Bardufoss