Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Anaheim

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Discover neighborhoods in Anaheim

Finn de beste områdene og bydelene i Anaheim for aktivitetene du liker best. Les mer om Anaheim

Hoteller i Anaheim

Best Western Plus Park Place Inn - Mini Suites
2.5 out of 5
1544 S Harbor Blvd, Anaheim, CA
2 390 kr
per natt
3. mai–4. mai
2.65 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (2,110 anmeldelser)
Nærmeste nabo til Disneyland

"Hotellet ligger rett over hovedinngangen til Disneyland"…"

Anmeldelse skrevet 21. apr. 2017

Best Western Plus Park Place Inn - Mini Suites
Best Western Plus Stovall's Inn
2.5 out of 5
1110 W Katella Ave, Anaheim, CA
1 340 kr
per natt
3. mai–4. mai
3.5 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (5,693 anmeldelser)
Litt dårlig renhold, ellers en god opplevelse!

"Store og romslige rom. Lett tilgjengelig parkering med shuttlebuss rett til Disneyland-parkene (fordi det er jo derfor man overnatter i Anaheim). Rommet vi fikk var litt dårlig renholdt, ellers var det veldig bra med et velfungerende aircondition-anlegg! Stor frokostbuffett med litt enkelt utvalg ..."…"

Anmeldelse skrevet 8. aug. 2019

Best Western Plus Stovall's Inn
Motel 6 Anaheim Maingate
2 out of 5
100 West Disney Way, Anaheim, CA
Hent priser
3.06 km fra sentrum
3.6/5Good! (4,386 anmeldelser)
Dirty

"Not recomend this place"…"

Anmeldelse skrevet 25. okt. 2016

Motel 6 Anaheim Maingate
Anaheim Portofino Inn and Suites
3 out of 5
1831 S Harbor Blvd, Anaheim, CA
1 193 kr
per natt
26. apr.–27. apr.
3.45 km fra sentrum
3.8/5Good! (4,411 anmeldelser)
Close to disneyland -heated pool

"Great for kids, within walking distance to disneyland, and with heated pool, The pool had extreme amounts of chlorine when we were there, caused skin rash, brittle hair and nausea, but they'll probably fix that, Basic, but with friendly staff."…"

Anmeldelse skrevet 3. okt. 2011

Anaheim Portofino Inn and Suites
Red Lion Hotel Anaheim Resort
3.5 out of 5
1850 S Harbor Blvd, Anaheim, CA
Hent priser
3.54 km fra sentrum
3.8/5Good! (9,262 anmeldelser)
Nære Disneyland

"Greit hotel, men noe overpriset pga nærhet til Disneyland."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2016

Red Lion Hotel Anaheim Resort
Kings Inn Anaheim at the Park & Convention Center
2 out of 5
415 W Katella Ave, Anaheim, CA
Hent priser
3.33 km fra sentrum
4/5Very Good! (9,453 anmeldelser)
Lett tilgjengelig hotell nær Disneyland

"Frokosten hadde liten variasjon i tilbudet, ikke det jeg forventet av kontinental frokost. Ellers et greit opphold til den prisen vi fikk."…"

Anmeldelse skrevet 4. okt. 2016

Kings Inn Anaheim at the Park & Convention Center
The Anaheim Hotel
3.5 out of 5
1700 S Harbor Blvd, Anaheim, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 189 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
2.99 km fra sentrum
3.9/5Good! (2,617 anmeldelser)
Flott opphold ved disney.

"Bra hotell rett ved Disneyland. Bra basseng område. Veldig god pizza i deres egen pizzaria:) Rimelig parkering. Store rom."…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2018

The Anaheim Hotel
Anaheim Majestic Garden Hotel
3.5 out of 5
900 S Disneyland Dr, Anaheim, CA
1 781 kr
per natt
8. mai–9. mai
1.72 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (13,878 anmeldelser)
Veldig fint hotell. Kort vei til Disney

"Veldig fint hotell. Kort vei til Disney, som var grunnen til at vi var her. Det gikk gratisbusser frem og tilbake hele dagen. Det som var litt dumt, var at i den delen av hotellet vi bodde var det ikke WIFI fra hotellet, men en åpen løsning som er litt mer ustabil og usikker. Ellers var alt OK."…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2019

Anaheim Majestic Garden Hotel
Lemon Tree Hotel & Suites Anaheim
3 out of 5
1600 E. Lincoln Avenue, Anaheim, CA
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
767 kr
per natt
9. apr.–10. apr.
1.85 km fra sentrum
3.4/5 (4,790 anmeldelser)
Helt ok

"OK opphold. Bra parkering på innelåst område. Mye støy på morgenen da de satt ut frokost, flytting av stoler og bord."…"

Anmeldelse skrevet 31. aug. 2019

Lemon Tree Hotel & Suites Anaheim
Hilton Anaheim
4 out of 5
777 W Convention Way, Anaheim, CA
1 510 kr
per natt
1. mai–2. mai
3.75 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (13,000 anmeldelser)
Hilton Anaheim

"Fint hotell, men litt utdaterte rom. Ligger i fint og rolig strøk. Perfekt for de som skal overnatte med barn, og skal besøke Disney som ligger 5 minutter unna. Gode parkeringsmuligheter. Innsjekken tok tid da de ikke kunne finne bestillingen med en gang. Det var også en dag hvor de hadde glemt å ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. okt. 2018

Hilton Anaheim
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Anaheim
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Anaheim

Hotell Anaheim: Med beliggenhet mellom Los Angeles og San Diego, er Anaheim i hjertet av det solmarinerte, forfriskende California-terrenget. Travle Anaheim er fylt med fornøyelsesparker, konferansesentere, stadioner, trendy strender og underholdnings-knutepunkter. Det er alltid en sportsbegivenhet i sesongen, og med pengene du sparer når du booker flyvninger, hoteller og leiebiler gjennom Expedia, har du mer penger å bruke på Disneyland, Adventure City, Angel Stadium og en rekke andre severdigheter. For kunstelskere gir Orange County sin kunst- og kulturscene massevis av muligheter til å nyte museer, utøvende kunstsentre og nabolag viet til ny kunst og design.

Expedia forstår seg på gode tilbud og rabatter, og oppegående reisende vet å komme til oss når de ser etter de beste tilbudene på hoteller i Anaheim. Enda viktigere er det at du ønsker et hotell som plasserer deg midt i gryta, slik at du kan være en del av bylysene, det kokende utelivet og de ypperste lokale severdighetene. Vi kan hjelpe deg med å finne de beste hotellene i Anaheim, enten du ønsker å tilbringe tiden på å slappe av og bli bortskjemt på et fem-stjerners hotell med alle fasilitetene, eller om du ønsker et mer intimt overnattingssted ved strandkanten. Vi kan hjelpe den prisbevisste reisende, kupp-jegeren eller barnefamilien med å få de beste tilbudene og spare mye penger, gjennom våre kombinerte fly-, bil-, og hotell-pakker. Bestill hos oss og nyt en problemfri opplevelse som gir deg kontroll over alternativene dine.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Anaheim?
Courtyard by Marriott Anaheim Theme Park Entrance er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 3,5-stjerners kan blant annet friste med gratis badeland og en restaurant. Det tar dessuten bare 8 minutter å gå til Disneyland®. Ifølge anmeldelser fra reisende er Cambria Hotel Anaheim Resort Area og SunCoast Park Hotel Anaheim, Tapestry Collection by Hilton også bra valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Anaheim hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å se tilbud i Anaheim.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Anaheim?
Basert på anmeldelser er Kings Inn Anaheim at the Park & Convention Center et populært overnattingssted med 2 stjerner. overnattingssted passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis frokost og gratis wi-fi. To rimelige alternativer er Alamo Inn & Suites og Clarion Hotel Anaheim Resort.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Anaheim?
Hyatt House at Anaheim Resort/Convention Center er et populært overnattingssted på Expedia 3,5-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet et utendørsbasseng og en restaurant. Noen andre alternativer hvis du skal reise med barn, er Anaheim Camelot Inn & Suites og Stanford Inn & Suites Anaheim. Attraksjoner som Disneyland® og Disney California Adventure® Park passer dessuten for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Anaheim?
Disney’s Grand Californian Hotel and Spa er et overnattingssted 4,5-stjerners. resort er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med romservice døgnet rundt og 3 utendørsbassenger.
Hva er det beste dyrevennlige stedet å bo på i Anaheim?
Motel 6 Anaheim Maingate er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. overnattingssted kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet vaskeritjenester og gratis wi-fi. Andre valgmuligheter for kjæledyrvennlige overnattingssteder er Motel 6 Anaheim CA og La Quinta Inn & Suites by Wyndham Anaheim.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Anaheim?
Courtyard by Marriott Anaheim Theme Park Entrance er et populært overnattingssted med strand i nærheten. hotell kan dessuten friste med et utendørsbasseng og gratis frokost. To andre alternativer for strandferien er SunCoast Park Hotel Anaheim, Tapestry Collection by Hilton og Lemon Tree Hotel & Suites Anaheim. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Huntington statsstrand eller Bolsa Chica State Beach.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Anaheim?
Hotel Pepper Tree Boutique Kitchen Studios - Anaheim er et overnattingssted 3-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. leilighetshotell kan blant annet friste med både en restaurant og utendørsbasseng. Lemon Tree Hotel & Suites Anaheim og Hyatt Place at Anaheim Resort/Convention Center er to andre boutique-hoteller.
Hvor er det best å bo hvis jeg vil spille golf i Anaheim?
Homewood Suites by Hilton Anaheim Resort – Convention Center er et populært overnattingssted 3-stjerners, og er et bra valg hvis du liker golf. hotell kan blant annet friste med gratis frokost og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Quality Inn & Suites Anaheim Maingate og Embassy Suites Hotel Anaheim-North. Hvis du vil øve på golfteknikken, kan du dra til Anaheim Hills golfbane eller Dad Miller golfbane.
Hvordan er det å overnatte i Anaheim?
Familier kan finne barnevennlige aktiviteter i Anaheim, og reisemålet byr dessuten på en fornøyelsespark, underholdning og flotte restauranter, som de besøkende liker godt. Denne byen kan også friste besøkende med en hyggelig lokalbefolkning og fotgjengervennlige gater. Noen av byens mest populære attraksjoner er Disneyland®, Disney California Adventure® Park og Downtown Disney® District. I Anaheim kan du velge mellom 546 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Anaheim?
City National Grove of Anaheim, MUZEO og Hobby City dukke- og leketøymuseum er noen av kulturattraksjonene i byen. Barnefamilier kommer hit på grunn av attraksjoner som Disneyland®, Disney California Adventure® Park og Adventure City. Opplevelsesturer er en av de mest populære aktivitetene, og blant de mest populære severdighetene finner du Honda Center, Angel Stadium of Anaheim og American Sports Center.
Hvordan er det best å utforske Anaheim?
Hvis du vil utforske flere steder i nærheten, kan du ta tog fra Anaheim Regional Transportation Intermodal Center eller Anaheim Canyon Station. Kollektivtilbudet i Anaheim er kanskje ikke så bra, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.

Nylig bestilte hoteller i Anaheim

Nylige anmeldelser i Anaheim

Flere reisealternativer