Billige flybilletter til Anaheim

Billige flyreiser til Anaheim

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 8 841 kr for enveisflyvninger og 3 799 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Lufthansa
Delta
Air France
KLM
Delta
KLM
Turkish Airlines
Air France
Scandinavian Airlines

Fly til Anaheim

Fly til Anaheim

Anaheim, California er et av USAs beste reisemål for turister. Byen ligger i hjertet av berømte Orange County, og tilbyr den ultimate West Coast-opplevelsen. Dette er boltreplassen for de største Hollywood-stjernene og et populært reisemål for turister fra hele verden. Bestill flybilletter til Anaheim i dag, og kom et skritt nærmere ferien i paradis.

Drømmen om California

Alle drømmer om å besøke fantastiske California minst én lang i løpet av livet. Denne fantasien kan bli virkelighet når du benytter deg av de mange rabattene og spesialprisene du får på Expedia.no. Søk etter billige flybilletter til Anaheim, så hjelper vi deg med å bestille reisen. Slutt å drømme om den perfekte ferien, og begynn å lete etter billige flybilletter til Anaheim i dag!

Nyt Californias livsstil

Det mangler ikke på attraksjoner som kan holde deg i ånde under oppholdet i Anaheim, enten du reiser alene eller sammen med familien. Det behagelige klimaet året rundt gjør Anaheim til det perfekte stedet for eksklusiv shopping, golf og utforsking av verdensberømte spisesteder. Det ligger et steinkast unna fantastiske strender og Hollywoods landemerker. Anaheims mest berømte attraksjon er Disneyland. Parken er en amerikansk nasjonalskatt og et genialt og kreativt mesterverk. Populære attraksjoner i parken omfatter Mickey's Toontown, Fantasyland, Adventureland og New Orleans Square.

Anaheim har også mange andre kulturelle tilbud til gjestene sine. Byens avslappende og kule atmosfære gjør den til et arnested for kunstnere og musikere. Sportsinteresserte vil garantert sette pris på et besøk i Angel Stadium i Anaheim. Stadionet har vært sentrum for mange historiske kamper, og det har også vært med i mange populære Hollywood-filmer.

Finn billige flyreiser til Anaheim

Tenk deg at du setter deg på flyet og våkner i vakre, solfylte California. Drømmen er bare en rask flytur unna. Expedia er ditt eget vinnerlodd til de beste prisene på flybilletter til Anaheim. Vi holder deg oppdatert om informasjon om flyreiser til Anaheim og spesialtilbud. La oss vise deg hvordan du kan spare penger på turen når du kjøper billige flybilletter. California kaller. Har du billettene til Anaheim klare?

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Anaheim?
Los Angeles, California (LAX-Los Angeles internasjonale flyplass) er en av hovedflyplassene i Anaheim. Det finnes imidlertid flere flyplasser i området, så sørg for at du ikke velger feil når du skal bestille.
Hvor langt er det til LAX fra sentrum av Anaheim?
Reiseveien mellom Los Angeles, California (LAX-Los Angeles internasjonale flyplass) og sentrum av Anaheim er ganske lang. Du må reise 45 km før du ankommer overnattingsstedet i byen.
Kan jeg fly til Anaheim nå?
For å finne den seneste informasjonen om fly til Anaheim kan du sjekke ut vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om du må i karantene når du ankommer.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Anaheim?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Anaheim, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Anaheim med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Anaheim, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Anaheim?
Anaheim er en favoritt blant reisende – og har flyplassene som viser det. Hvis du skal reise til denne livlige byen, er det stor mulighet for at du vil fly til Los Angeles, California (LAX-Los Angeles internasjonale flyplass) (45 km fra sentrum). Hvis ikke, lander du sannsynligvis på Orange County, CA (SNA-John Wayne) (18 km fra sentrum) eller Ontario, CA (ONT-Los Angeles - Ontario internasjonale lufthavn) (40 km fra sentrum).
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Anaheim?
62 flyselskaper tilbyr flyvninger til Anaheim fra 174 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Anaheim?
Southwest Airlines, Delta Air Lines og Alaska Airlines tilbyr de fleste flyvningene til Anaheim. Mesteparten av flyvningene går fra Bard, med Southwest Airlines.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Anaheim?
Det er utrolig enkelt å planlegge en spennende reise til Anaheim når det går hele 6607 direkteflyvninger i uken.
Hvor har de mest populære flyvningene til Anaheim avreise fra?
Mange av flyvningene til Anaheim har avreise fra flyplasser i Aurora, Fairfield og Clinton.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Anaheim?
Hvilken flyplass du reiser fra, avgjør hvor lang flyturen blir. Fra Aurora til Anaheim tar flyturen vanligvis rundt 3 t og 14 min. Fra Fairfield tar det omtrent 6 t og 5 min, mens det fra Clinton tar 3 t og 23 min.
Hvordan finner jeg de billigste flybillettene til Anaheim?
Vi kjenner alle noen reisende som alltid drar i land utrolig billige flybilletter uansett hvor reisen går. Vil du vite hvordan de klarer det? De bestiller tidlig. En annen fantastisk måte å få gode priser på er å sammenligne alle mulighetene. Hvis destinasjonen kan friste med flere flyplasser, bør du sjekke hva prisen er for å fly til en av de mindre. Og til slutt må du ikke glemme at førstemann til mølla får først male. Finner du ut hva flybillettene vanligvis koster, er det lettere å bestille når du finner et uslåelig tilbud. De beste tilbudene var sjelden lenge.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Anaheim?
Vi har samlet sammen all informasjonen du trenger for å få en komfortabel flyreise. Følg de gode tipsene våre, så cruiser du gjennom sikkerhetskontrollen og er klar til å utforske Anaheim før du vet ordet av det.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Trikset for å få en god flytur er å planlegge på forhånd. Begynn med det viktigste: pass, billett, penger og eventuelle medisiner. Deretter bør du pakke noe som gjør at selve reisen går litt raskere, som diverse elektronikk eller noe godt lesestoff. Ikke glem ladere, nakkepute og et par øretelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, deodorant og et klesskift er også lurt å ha med på flyet.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Selv om listen over forbudte ting kan variere fra flyselskap til flyselskap, er det lurt å ikke pakke med seg noe som er skarpt, lett antennelig eller eksplosivt. For eksempel skrutrekkere, kniver, spraymaling og nødbluss. Sportsutstyr som skøyter og andre gjenstander som kan skade folk, f.eks. Pepperspray og pistoler, er heller ikke lov å ha med seg inn i kabinen.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Midtgangen på flyet er ikke stedet for motevisninger. Du bør kle deg lagvis med komfortable klær og huske å ta med en genser ettersom det kan være litt kjølig i kabinen på lengre flyreiser. Lukkede, flate sko er også et bra valg.
  • Dyp venetrombose (DVT) oppstår ved inaktivitet over lengre tid og er en blodlevringstilstand som kan påvirke passasjerer på lengre flyreiser. Den gode nyheten er at det kan være mulig å redusere risikoen for å få det. Drikk masse vann, reis deg og gå rundt i kabinen når du kan, og bruk kompresjonssokker eller -strømper.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Anaheim?
Hemmeligheten er å være forberedt før man skal gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten er du på plass på flyet til Anaheim på null komme niks. Følg disse nyttige tipsene for å få en fantastisk start på ferien:

  • Du bør ha pass og reisedokumenter i nærheten. Det er det første de spør deg om i sikkerhetskontrollen.
  • Etterpå er det din egen og håndbagasjen din sin tur til å sjekkes. For ikke å lage for lang kø bør du ta av alt som kan registreres av metalldetektoren. Ting som jakke, belte og hodetelefoner må sendes gjennom røntgenmaskinen.
  • Du må legge vekk teknologien en kort stund. PC, mobil og annen elektronikk skal også gjennomlyses.
  • Ta ut all gelé og væske fra bagasjen du skal ha med om bord. Dette må vanligvis sendes gjennom røntgenmaskinen. Hver beholder kan ikke romme mer enn 100 milliliter, og du må få plass til alt én gjennomsiktig pose (1 liter).
  • Har du på riktig fottøy, kan du spare flere minutter. Støvler må ofte tas av og skannes for seg selv. Har du på lettere sko, slipper du ofte dette.
  • Det er ikke tillatt å ta med skarpe gjenstander som kniver inn i kabinen. De blir tatt fra deg i sikkerhetskontrollen, så du bør pakke dem i kofferten du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Anaheim
Ankomstflyplass
Los Angeles internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode
LAX
Ankomstby
Los Angeles
Pris for flyreisen
2 376 kr

Populære flyvninger til Anaheim

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 8 841 kr for enveisflyvninger og 3 799 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Scandinavian Airlines
Delta