Ferieboliger i Amalfi

Spar i snitt 15 % på tusenvis av overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Amalfi

Aurora Residence
Largo della Zecca, 2, Amalfi, SA, 84011
Du kan bo i denne residensen under turen til Amalfi. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og klesvaskfasiliteter. Gjestene sier i anmeldelsene ...
4,4/5 Excellent! (11 anmeldelser)
"Very clean. Nice amenities. We ate out every day/night so did not need use of the kitchen. Love the area here. Just perfect!"

Anmeldelse skrevet 16. jun. 2022

Amalfi Hills
Piazza Gaetano Amodio n.3, Amalfi, Salerno, 84010
Du kan bo på dette leilighetshotellet med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Amalfi. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), 6 restauranter ...
3,3/5 (24 anmeldelser)
disappointed
"Roberto was great, very helpful. description is slightly misleading, as said 6 restaurants & 3 bars but there was not 1 nearby. views are stunning! apartment has no living room which is a shame as nowhere to sit together (except outside). Overall disappointed with accuracy of listing."

Anmeldelse skrevet 24. aug. 2022

Romantisk pied en terrasse med utsikt over havet hvert rom (utsikt over hele huset
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Amalfi. Stedet har blant annet limousin-/privatbiltjenester, en terrasse og concierge-tjenester. Gjestene sier ...
4,9/5 Exceptional! (25 anmeldelser)
VETTICA near Amalfi
"My wife Carol and I absolutely loved this place. Firstly, Laura, our hostess was invaluable: her recommendations for restaurants including Ciccio’s which is a short walk down the road was amazing in every way possible, check in was easy, communications were clear and timely, plus help with transport ..."

Anmeldelse skrevet 29. sep. 2022

Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Afrodite
VIA ANNUNZIATELLA, Amalfi, 84011
Du kan bo i denne leiligheten ved stranden under oppholdet i Amalfi. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og en balkong. Populære severdigheter ...
Hus Oliver med en fantastisk havutsikt på Amalfikysten
Du kan bo i denne villaen med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Amalfi. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), et treningssenter og parkeringsplasser. ...
4,9/5 Exceptional! (60 anmeldelser)
Best way to spend 5 rainy days on the Amalfi coast
"The house truly is remarkable. The view is spectacular. The hosts are kind and fun. The house is just what we were looking for as a couple looking to get away for 5 days. It is cleverly designed with lots of Italian charm. We cook several meals in the small but efficient kitchen. I am not sure what ..."

Anmeldelse skrevet 1. okt. 2022

The Amalfi Hill Top House - for familier og grupper
Du kan bo i denne ferieboligen under turen til Amalfi. Stedet har blant annet wi-fi, parkeringsplasser og en balkong. Populære severdigheter som Amalfi havn ...
5/5 Exceptional! (3 anmeldelser)
A little haven of tranquility.
"A spacious and very homely villa with the most amazing views i’ve ever seen."

Anmeldelse skrevet 9. sep. 2019

A Due Passi
Via Ercolano Marini 19, Amalfi, 84011
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Amalfi. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), flyplasstransport og en balkong. Populære severdigheter som Paradisklosteret ...
1/5 (1 anmeldelse)
A due passi is an absolute no no
"I seriously think you should not use this rental property. The man who owned was abusive and nasty"

Anmeldelse skrevet 15. okt. 2018

Blu Rose
Salita Roberto Il Guiscardo, Amalfi, 84011
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Amalfi. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkeringsplasser og flyplasstransport. Populære severdigheter ...
Relais San Basilio Convento
via Casamare 20, Amalfi, Campania - Salerno, 84011
Du kan bo i denne leiligheten under turen til Amalfi. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og en flatskjerm-TV. Gjestene sier i anmeldelsene ...
3,9/5 Good! (10 anmeldelser)
"Spacious home. Perfect for 5 guests. However, there are many steps to get to the apartments - not a problem for my group, but may not be easy for everyone."

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2018

Apartments Amalfi Design Sea View
Via Annunziatella, 22, Amalfi, Salerno, 84011
Du kan bo i denne leiligheten med fasiliteter for forretningsreisende under oppholdet i Amalfi. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en takterrasse og flyplasstransport. ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Amalfi
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Amalfi du kanskje er interessert i

Hotel Amalfi

Hotel Amalfi

3 out of 5
Via Dei Pastai 3, Amalfi, SA, 84011
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Grand Hotel Excelsior Amalfi

Grand Hotel Excelsior Amalfi

4 out of 5
Via Papa Leone X, Locality Pogerola, Amalfi, SA, 84011
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 509 kr for en feriebolig i , og opptil 1 509 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 2.7? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Finnes det ferieboliger til leie i Amalfi?

Ja, vi har ferieboliger i nærheten av de beste attraksjonene i Amalfi. Det er også mulig å finne et alternativ som ligger litt mindre sentralt, hvis du vil ha et sted hvor du bare kan slappe av. Mange av turistene i Amalfi skryter av marinaen og strendene. Sett av nok tid til å oppleve katedralen og kafeene mens du er i området.

Hva er noen av de beste ferieboligene i Amalfi?

Luxurious Mansion in Massa Lubrense With Swimming Pool: Denne ferieboligen like utenfor Amalfi tilbyr et utendørs basseng, en terrasse og klimaanlegg for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. Av kjøkkenutstyr har du stekeovn tilgjengelig, slik at det blir enklere å planlegge måltidene dine. Andre boliger til leie i Amalfi er Romantisk pied en terrasse med utsikt over havet hvert rom (utsikt over hele huset og The Amalfi Hill Top House - for familier og grupper.

Hvor mange ferieboliger er det i Amalfi?

Med 72 ferieboliger å velge mellom er Expedia det rette stedet å finne overnattingen din i Amalfi.

Hva er det å finne på i Amalfi?

Amalfi-stranden og Sorrento Peninsula er eksempler på steder der du kan få gode utendørsopplevelser, mens Museo della Carta passer fint for de som er kulturelt interesserte. Andre severdigheter i byen som du kan besøke, er blant annet Amalfi-katedralen og Amalfi-republikkens gamle arsenaler.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Amalfi?

Ferieboliger er privateide boliger du kan bruke til overnatting over lang tid eller i kortere perioder på reisen til Amalfi. Når du leier en feriebolig, har du ofte tilgang til fasiliteter som terrasse og boblebad så det er like bekvemt som hjemme. Er du opptatt av at det skal være rent og hygienisk, kan det å leie en feriebolig gi deg bedre kontroll vekk fra fullpakkede heiser og folksomme lobbyer, og slik kan du fortsatt oppleve gleden ved å reise. Du får dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, og det gjør dette til et glimrende valg for familieferier eller til en tur med vennene.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Amalfi
expedia-verifiserte anmeldelser