Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Alanya

Alanya er den typen reisemål du vil minnes i årevis etter at ferien er over.

Spar tid og penger med en pakkereise til Alanya

Spar tid og penger hos Expedia ved å bestille overnatting og flyreise samtidig. Noe av det enkleste du kan gjøre for å spare tid og penger er å sette sammen en pakke med overnatting og fly. Du kan unne deg litt ekstra i Alanya takket være pengene du får til overs.

Erfarne reisende kan få besparelser på opptil $603 ved å bestille et pakketilbud hos oss.

Sjekk vår globale database over 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller verden rundt.

De fantastiske tilbudene hos Expedia vil gjøre planleggingen av ferien til Alanya langt enklere. Bestill feriereisen din allerede i dag!

Ingen grunn til å bekymre seg for endringer i bestillingen, ettersom de fleste av våre bestillinger ikke har noe avbestillingsgebyr.

Pakkereiser til Alanya

Befolkningen i denne delen av Antalya utgjør rundt 110 000 mennesker.

Hovedstaden i landet, Ankara, ligger 380 kilometer nord for Alanya, mens Gazipaşa ligger 45 kilometer lenger sørøst.

Alanya Aquapark og Alanya Lunapark er gode steder for å tilbringe litt kvalitetstid med barna dine. Hvis du er på utkikk etter enda mer familiemoro, kan dere dra til Water Planet Aquapark og Sealanya.

Alanya hager spiller en stor rolle i å beskytte regionens plantearter. Ta turen innom for å se de flotte grønne omgivelsene.

Alaettinoglu kulturpark er rette sted for de som liker å komme seg ut i naturen. Mahmutlar fritidsområde passer også bra for den som liker å bevege kroppen.

Dra til Dimcay-fallene for å se fossen og vill natur.

Søker du et sted å lene deg tilbake og slappe av? Slå av mobilen, og lytt til havets brus og sjøfuglene som flyr høyt oppe i luften på Mahmutlar strand eller Ulus strand.

Trenger du litt tid borte fra det travle bylivet? Dra til Damlataş-hulene eller Dim hule. Naturentusiaster vil også få en flott opplevelse i Sapadere-kløften og Alanya havn. Sapadere-kløften og Alanya havn er også godt likt blant naturelskere.

Hvis du har lyst til å gjøre noe morsomt og lærerikt i ferien, kan du besøke de fascinerende utstillingene på Alanya arkeologiske museum. Hvis du gjerne vil lære litt mer om kultur- og naturhistorie, kan du dra innom Alanya arkeologiske museum.

På Atatürks hus og museum kan du bli bedre kjent med den fascinerende historien bak det som finnes i dag.

En av de mest besøkte historiske severdighetene rundt her er Alanya kultursenter.

Å se på de de historiske forsvarskonstruksjonene ved Det røde tårn er en lett måte å utforske områdets militære fortid.

Sett av litt tid til å utforske de vakre slottene du finner i området. Utkikkspunkter, jernporter og høye tårn ble alle brukt som fundamentale konstruksjoner på Alanya slott, Alara slott og Şarapsa Hani festning.

Få et innblikk i religionene på stedet med et besøk til Konakli-moskeen.

Har du lyst til å menge deg med de lokale? Atatürk torg er stedet du er på jakt etter.

Alanya fyrtårn er en av tingene som er verdt å få med seg når du ferierer i Alanya, spesielt for deg som er glad i naturskjønne omgivelser. For deg som vil få med deg litt lokalhistorie i ferien, må du gjerne legge turen til det slående Alanya fyrtårn, både for bygningens og de vakre omgivelsenes skyld.

Ta deg litt tid til å tenke over en historie fra dette stedets historie på Mahmutlar klokketårn.

Se på de siste trendene og kjøp noen gaver på noen av områdets kjøpesentre og markeder, slik som Alara basar og Alanyum kjøpesenter.

Overnatting i Alanya

Alanya er høyt elsket av reisende og tilbyr sine besøkende et glimrende utvalg av steder å overnatte for alle typer ferierende. Expedias hotellguide til Alanya er det beste stedet å bestille overnatting, og sørger for at du kan ha en fantastisk ferie med det riktige overnattingsstedet for deg.

To anbefalte hoteller i Alanya er Alantur Hotel i Merkez Mah. Sahil Cad. No:2 og Alaiye Kleopatra Hotel, som ligger i Atatürk Cad. No:150. Blant de mer budsjettvennlige alternativene i Alanya finner du også Hotel Villa Turka og Kleopatra Aytur Apart Hotel. Hotel Villa Turka ligger i Tophane Mh. Kargi Sk. No:7, mens Kleopatra Aytur Apart Hotel ligger i Saray Mah. Ataturk Cad. No:101.


De beste tilbudene på fly + hotell

De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.