Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ingen endringsgebyrer på utvalgte flyreiser.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Billige flyreiser til Alanya

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Alanya

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Alanya

Fly til Alanya

Du kommer deg lett med fly til Alanya fra flere norske flyplasser, og det tilbys flyvninger året rundt til denne livlige feriebyen. På Expedia kan du finne billige flybilletter til Alanya, og bestiller du leie av bil og overnatting samtidig, kan du spare penger.

Alanya ligger langs Tyrkias sørlige kyst og har en historie som strekker seg langt tilbake i tid. Det er likevel ikke først og fremst på grunn av historien, men på grunn av det gode klimaet og de gode sole- og badeforholdene, at byen har vært en populær turistdestinasjon i over 50 år nå. For historieinteresserte finnes det imidlertid også interessante ting å se og oppleve i og rundt Alanya.

Flyvninger til Alanya fra flyplasser i Norge

Du kan fly direkte til Alanya fra Oslo Lufthavn (OSL), Stavanger Lufthavn (SVG) og Bergen Lufthavn (BGO) ukentlig om sommeren. Resten av året, og om du flyr fra en annen norsk flyplass enn de som det tilbys direkteflyvninger fra og til, må du belage deg på å måtte mellomlande i København eller en annen by i utlandet.

De fleste turistene bestiller flybilletter til Alanya om sommeren, som er en spesielt travel tid på dette populære feriereisemålet. Er du ute etter billige flyreiser til Alanya, bør du således være tidlig ute med bestillingen hvis du ønsker å dra hit om sommeren. Du kan også spare penger på å reise hit utenom høysesongen, men du vil da gjerne måtte bruke lenger tid på reisen. Vi kan også hjelpe deg med å bestille en ferie til Alanya, hvor fly og overnatting er inkludert.

Fly til Gazipaşa lufthavn (GZP)

Gazipaşa lufthavn (GZP) er flyplassen som ligger nærmest Alanya, og den har kun vært i drift i noen få år. Tidligere måtte man fly til Antalya lufthavn (AYT), som ligger 120 kilometer unna Alanya. Den forholdsvis nye flyplassen i Alanya har således gjort det svært mye lettere å komme seg til denne populære byen. Selv om Alanyas flyplass er langt mindre, vil du ikke ha problemer med å finne en flyvning hit fra Norge i sommersesongen.

Gazipaşa lufthavn (GZP) ligger ca. 45 kilometer sør for Alanya, og du kommer deg enkelt og greit med buss eller drosje til Alanya. Bussen bruker rundt 45 minutter inn til bussterminalen, mens det gjerne tar kortere tid men er dyrere å ta drosje.

Hvor du kan overnatte

Etter å ha fastsatt datoene for din flyreise til Alanya, kan du se nærmere på hvor du vil overnatte. Overnatter du ved Kleopatra Beach, vil du ikke bare ha kort vei til en av de mest populære strendene i området, men du vil også befinne deg i nærheten av det gamle citadellet, som ligger på en liten høyde, den spennende Damlataş-grotten og den gamle havnen med det røde tårnet, som tilhører citadellet. Ikke langt unna, på den andre siden av citadellet, finner du Keykubat Beach, og overnatter du nær denne, vil du befinne deg i et roligere og mer familievennlig område.

Uavhengig av hvor i Alanya du foretrekker å overnatte, kan du bestille både flyvninger og overnatting på Expedia.

Informasjon om flyreiser til Gazipasa

Ankomstflyplass Gazipasa - Alanya
Ankomstflyplassens IATA-kode GZP
Ankomstby Gazipasa