trover photo by Jacky B.

5 stjerner hoteller i Cala Millor

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Cala Millor: populære 5 stjerner hoteller

Hipotels Hipocampo Palace & Spa
5 out of 5
Carrer S'estanyol, 13, Cala Millor, Sant Llorenç des Cardassar, Mallorca
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
904 kr
per night
Feb 28 - Feb 29
4.6/5Exceptional! (302 anmeldelser)

"Utrolig flott hotell å område. Absolutt anbefalt! Det eneste negative var butikkene i nærområdet var tilnærmet norske priser og det var ikke mulig å prute på noe som helst, virket som de var lei turister."…"

Anmeldelse skrevet 17. apr. 2019

Hipotels Hipocampo Palace & Spa
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Cala Millor
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 5 stjerner hotell i Cala Millor

Hotell med 5 stjerner i Cala Millor

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standarden på hoteller med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som angitt i Norsk Hotellklassifisering.

5-stjerners hotell i Cala Millor betyr at hotellet har en eksklusiv og luksuriøs standard. Hotell med fem stjerner i Cala Millor er ifølge NHK et fullservicehotell med eksklusiv romstandard og serviceytelser på et høyt nivå. I denne kategorien er resepsjon og romservice tilgjengelig hele døgnet. Frokost er oftest inkludert, og én eller flere restauranter tilbyr lunsj og middag à la carte. All bevertning bør være utenom det vanlige. Det samme gjelder innredning, detaljer og fasiliteter i rom og suiter. Svømmebasseng og/eller spa finnes på hotellet.

Overnattingsstedene med fem stjerner har vakre eller unike bygninger og utsøkt beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet til spesielle attraksjoner eller legge vekt på gourmetmat, godt drikke og gjerne romantikk. Felles for disse er at du og dere vil få oppfylt alt dere ikke visste dere ønsket i løpet av oppholdet.

Søk etter et 5 stjerner hotell i Cala Millor. Du kan finne overnatting på et billig 5 stjerner hotell i Cala Millor ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 5 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Cala Millor.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Cala Millor. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 5 stjerner hotell i Cala Millor for dine datoer.

Flere reisealternativer