Östersund
trover-bilde tatt av Andreas Wittich

4 stjerner hotell i Östersund

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Östersund: populære 4 stjerner hotell

Best Western Hotel Gamla Teatern
4 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
751 kr
per natt
18. okt.–19. okt.
4/5Veldig bra! (1,030 anmeldelser)

"Hyggelige, serviceinnstilte😊 Mangla kjøling på rommet😔"…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2019

Best Western Hotel Gamla Teatern
Hotel Frösö Park
4 out of 5
Cronstads väg 2, Froson, Jamtland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Hent priser
4.4/5Fantastisk! (389 anmeldelser)

"Meget bra og ypperlig service. Kan anbefales på det sterkeste."…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Hotel Frösö Park
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Östersund
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 4 stjerner hotell i Östersund

Hotell med 4 stjerner i Östersund

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

4-stjerners hotell i Östersund betyr en god servicestandard. Hotell med fire stjerner i Östersund i Östersund er ifølge NHK et fullservicehotell med meget god romstandard. I denne kategorien er resepsjon tilgjengelig døgnet rundt. Bar og à la carte-restaurant finnes på selve hotellet. Frokost og romservice er tilgjengelig. Ofte vil du finne pikkolo og andre servicetiltak som kan hjelpe deg med å skaffe transport, billetter eller andre ting du behøver. Rommene skal være romslige og ha alle fasiliteter.

Overnattingsstedene med fire stjerner ligger ofte i vakre eller tradisjonsrike bygninger med god beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet spesielt til konferansesenter og være mest brukt av forretningsfolk. Andre kan være i kategorien spa, ski, golf, eller har beliggenhet i nærheten av familieparker og kjente attraksjoner for familien. Felles for disse er at du og dere ikke vil mangle noe under oppholdet.

Søk etter et 4 stjerner hotell i Östersund. Du kan finne overnatting på et billig 4 stjerner hotell i Östersund ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 4 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Östersund.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Östersund. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 4 stjerner hotell i Östersund for dine datoer.

Flere reisealternativer