Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden


Se prisene på hoteller i Östersund

I kveld 18. jul. - 19. jul.
Denne helgen 19. jul. - 21. jul.
Neste helg 26. jul. - 28. jul.

Östersund: populære 4 stjerner hotell

Vis alle de 21 overnattingsstedene i Östersund

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Best Western Hotel Gamla Teatern
Best Western Hotel Gamla Teatern
4.0 av 5.0
Gratis avbestilling
4,0/5 (1045 anmeldelser)
744 kr per natt for 2 gjester

Var nok uheldig, de hadde full rens og støvsuging i spisesal og resepsjon. Det var mye lyd... Hadde gledet meg til middag på hotellet, men det var ingen servering denne dagen. Ellers var rommet rent. Kommer nok tilbake en annen gang.

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019
Hotel Frösö Park
Hotel Frösö Park
4.0 av 5.0 Cronstads väg 2, Froson, Jamtland
Gratis avbestilling
4,4/5 (347 anmeldelser)

Det er ingenting å utsette på noe her, et suverent hotell og verd turen. Kjempebra!!

Anmeldelse skrevet 16. jul. 2019
Kart

Reiseguide: 4 stjerner hotell i Östersund

Hotell med 4 stjerner i Östersund

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

4-stjerners hotell i Östersund betyr en god servicestandard. Hotell med fire stjerner i Östersund i Östersund er ifølge NHK et fullservicehotell med meget god romstandard. I denne kategorien er resepsjon tilgjengelig døgnet rundt. Bar og à la carte-restaurant finnes på selve hotellet. Frokost og romservice er tilgjengelig. Ofte vil du finne pikkolo og andre servicetiltak som kan hjelpe deg med å skaffe transport, billetter eller andre ting du behøver. Rommene skal være romslige og ha alle fasiliteter.

Overnattingsstedene med fire stjerner ligger ofte i vakre eller tradisjonsrike bygninger med god beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet spesielt til konferansesenter og være mest brukt av forretningsfolk. Andre kan være i kategorien spa, ski, golf, eller har beliggenhet i nærheten av familieparker og kjente attraksjoner for familien. Felles for disse er at du og dere ikke vil mangle noe under oppholdet.

Søk etter et 4 stjerner hotell i Östersund. Du kan finne overnatting på et billig 4 stjerner hotell i Östersund ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 4 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Östersund.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Östersund. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 4 stjerner hotell i Östersund for dine datoer.