Kongsvinger

4 stjerner hotell i Kongsvinger

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Kongsvinger: populære 4 stjerner hotell

Hotell Charlottenberg
4 out of 5
Charlottenbergsvägen 2, Charlottenberg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 194 kr
per natt
21. okt.–22. okt.
3.9/5Bra! (276 anmeldelser)

"Resepsjonsområdet og spisesalen var tiltalende. Golva i dei lange gangane mot romma, og på rommet vårt knirka og bølga seg. Fikk følelsen av å vere på ein båt."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2019

Hotell Charlottenberg
Finnskogtoppen SPA & Velværehotell
4 out of 5
Røgdestranda 747, Grue
2 880 kr
per natt
20. okt.–21. okt.
3.4/5 (5 anmeldelser)
Mye for pengene

"Avslappende og energigivende opphold.Mange aktiviteter og velge i.Herlig svømmebasseng og jacuzzi! Nydelige senger."…"

Anmeldelse skrevet 6. sep. 2019

Finnskogtoppen SPA & Velværehotell
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Kongsvinger
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 4 stjerner hotell i Kongsvinger

Hotell med 4 stjerner i Kongsvinger

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

4-stjerners hotell i Kongsvinger betyr en god servicestandard. Hotell med fire stjerner i Kongsvinger i Kongsvinger er ifølge NHK et fullservicehotell med meget god romstandard. I denne kategorien er resepsjon tilgjengelig døgnet rundt. Bar og à la carte-restaurant finnes på selve hotellet. Frokost og romservice er tilgjengelig. Ofte vil du finne pikkolo og andre servicetiltak som kan hjelpe deg med å skaffe transport, billetter eller andre ting du behøver. Rommene skal være romslige og ha alle fasiliteter.

Overnattingsstedene med fire stjerner ligger ofte i vakre eller tradisjonsrike bygninger med god beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet spesielt til konferansesenter og være mest brukt av forretningsfolk. Andre kan være i kategorien spa, ski, golf, eller har beliggenhet i nærheten av familieparker og kjente attraksjoner for familien. Felles for disse er at du og dere ikke vil mangle noe under oppholdet.

Søk etter et 4 stjerner hotell i Kongsvinger. Du kan finne overnatting på et billig 4 stjerner hotell i Kongsvinger ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 4 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Kongsvinger.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Kongsvinger. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 4 stjerner hotell i Kongsvinger for dine datoer.

Flere reisealternativer

Nylig bestilte hoteller i Kongsvinger