Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden


Se prisene på hoteller i Kongsvinger

I kveld 15. jul. - 16. jul.
Denne helgen 19. jul. - 21. jul.
Neste helg 26. jul. - 28. jul.

Kongsvinger: populære 4 stjerner hotell

Vis alle de 29 overnattingsstedene i Kongsvinger

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Hotell Charlottenberg
Hotell Charlottenberg
4.0 av 5.0 Charlottenbergsvägen 2, Charlottenberg
Gratis avbestilling
3,9/5 (235 anmeldelser)
1 238 kr per natt for 2 gjester

Helt greit hotell for en natt. Hyggelig betjening og god frokost. Litt knirkelyder i gulvet på rommet , men ellers grei standard.

Anmeldelse skrevet 14. jul. 2019
Finnskogtoppen SPA & Velværehotell
Finnskogtoppen SPA & Velværehotell
4.0 av 5.0 Røgdestranda 747, Grue
3,5/5 (2 anmeldelser)
2 520 kr per natt for 2 gjester

En anläggning väl i ordning och trevlig personal.Vår bedömning om spa - delen är att en av oss nyttjade den och tyckte fen var ok.

Anmeldelse skrevet 22. jun. 2019
Kart

Reiseguide: 4 stjerner hotell i Kongsvinger

Hotell med 4 stjerner i Kongsvinger

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

4-stjerners hotell i Kongsvinger betyr en god servicestandard. Hotell med fire stjerner i Kongsvinger i Kongsvinger er ifølge NHK et fullservicehotell med meget god romstandard. I denne kategorien er resepsjon tilgjengelig døgnet rundt. Bar og à la carte-restaurant finnes på selve hotellet. Frokost og romservice er tilgjengelig. Ofte vil du finne pikkolo og andre servicetiltak som kan hjelpe deg med å skaffe transport, billetter eller andre ting du behøver. Rommene skal være romslige og ha alle fasiliteter.

Overnattingsstedene med fire stjerner ligger ofte i vakre eller tradisjonsrike bygninger med god beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet spesielt til konferansesenter og være mest brukt av forretningsfolk. Andre kan være i kategorien spa, ski, golf, eller har beliggenhet i nærheten av familieparker og kjente attraksjoner for familien. Felles for disse er at du og dere ikke vil mangle noe under oppholdet.

Søk etter et 4 stjerner hotell i Kongsvinger. Du kan finne overnatting på et billig 4 stjerner hotell i Kongsvinger ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 4 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Kongsvinger.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Kongsvinger. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 4 stjerner hotell i Kongsvinger for dine datoer.