Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Kongsvinger

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Kongsvinger

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Kongsvinger

Flyvninger til Kongsvinger

Kongsvinger er en by og kommune sør i Hedmark, med grense til Sverige i øst. Området er preget av mye skog- og landbruk men her fins også mange sjøer og vassdrag. Byen ligger på begge sider av Glomma, og helt nord i byen finner vi Kongsvinger festning datert tilbake til 1681. Bygningen fungerer som landemerke og ligger majestetisk til med utsikt over byen. Nærmeste flyplass er Oslo Lufthavn Gardermoen og man kan velge mellom en rekke flybilletter til Kongsvinger. Det tar i overkant av en time å kjøre, avhengig av rute og trafikk. På Oslo Lufthavn kan du enten reise kollektivt med buss eller tog, eller du kan enkelt skaffe leiebil til Kongsvinger når du ankommer.

Dersom du velger å fly til Kongsvinger kan du finne flyvninger med ulike selskaper. Man kan fly direkte mellom Gardermoen og byer både i Norge og utlandet,og er du tidlig ute er det store sjanser for å finne billige flybilletter til Kongsvinger.

Om Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn Gardermoen ligger 45 kilometer nord for Oslo og fungerer som knutepunkt for flytrafikken i Norge. Dersom du skal på ferie til Kongsvinger er det en praktisk løsning å velge å fly via Gardermoen. Om du skulle ha ekstra tid til overs er fins det en rekke butikker, restauranter og utsalgssteder, så det er ikke noe problem å få tida til å gå. Det er ofte gode tilbud å hente, og utvalget i tax-free varer er bra. Oslo Lufthavn er i ferd med å bygges ut og forbedres, og målet er at nye Gardermoen skal være klar til 2017.

På flyreise til Kongsvinger

Foruten den flotte festningen, som er arena for både festivaler, kulturaktiviteter og utstillinger, finnes det flere ting å se og å gjøre i Kongsvinger. Byen kan skilte med mange flotte idrettsanlegg som blant annet fotballstadion, skøytebaner og lysløyper med kunstanlegg, noe som gir gode muligheter for en aktiv ferie. Ser du etter overnatting er det lett å finne hotell i Kongsvinger ved å booke på nett i forkant.

Hvis du setter pris på litt mystikk og spesiell natur kan turen til Finnskogen være en opplevelse verdt å få med seg. Skogen er perfekt for vandring blant innsjøer, åer og bekkedrag, og det fins merkede løyper og muligheter for overnatting. I Finnskogen arbeides det for å holde på tradisjoner og det settes i gang arrangementer for å bevare den helt spesielle kulturen som preger landskapet. Like ved festningen ligger Kongsvinger museum hvor man kan oppleve og ta del i spennende foredrag, utstillinger, konserter, kulturhistoriske vandringer og markeder. Museet tilhører Anno museum — en sammenslutning av museer i Hedmark, som har spesiell nasjonal betydning.

Kongsvinger har vært opptatt av å utvikle et sentrum som skal være for menneskene som bor der, og fokus skal ligge på kollektiv transport og miljø. Et mål er å forbinde festningen og den historiske delen av byen sammen med sentrum på en spennende måte. Velger du blant flyreiser til Kongsvinger ligger mulighetene åpne for en allsidig ferie.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Nov 29, 2019

Verdens beste flyselskap!

Nov 28, 2019

Very good trioæp from Lisboa til Oslo

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Aug 20, 2019

Flott med gratis kaffe/te etc . Men , kunne gjerne fått et glass vann gratis , i tillegg til kaffen

Jul 12, 2019

Forferdelig tett luft i føyet da vi gikk på. En av flyvertinnene, den høyeste og blondeste av dem var lite serviceinnstilt og vennlig. Ellers bra.

Jun 24, 2019

Boarding pass fra Frankfurt til Lisboa På movil : (

Jun 15, 2019

Førnøyd med rask fly.

Jun 7, 2019

Solid og moderne må være passende for sas

Apr 18, 2019

Appen kunne ha vært på engelsk / Norsk. Innsjekking var på Norsk veldig bra..

Mar 18, 2019

Koste oss på hele turen.