Starten på sidens hovedinnhold

Billige flyreiser til Kongsvinger

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Mar 9, 2020

Meget hyggelig kapteiner, med masse innformasjon.

Mar 1, 2020

Det var akkurat det samme som forrige turen min til Madrid. Alt var greit.

Feb 27, 2020

Maten var ikke noe å skryte av men..

Feb 3, 2020

Til tider for kaldt i cabinen.

Jan 11, 2020

Ble oppgradert en klasse pga av fullbooket tur, alltid koselig

Dec 30, 2019

Det var den første reise med Emirates, men selvsagt vi skal reise sekv og skal anbefale fir andre!

Dec 27, 2019

Overføringen fra terminal 2 til 3 i Dubai tok veldig lang tid. Vi i kjørte rundt hele flyplassen. De 3 andre i bussen hadde samme inntrykk.

Nov 29, 2019

Verdens beste flyselskap!

Nov 28, 2019

Very good trioæp from Lisboa til Oslo

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Fly til Kongsvinger

Flyvninger til Kongsvinger

Kongsvinger er en by og kommune sør i Hedmark, med grense til Sverige i øst. Området er preget av mye skog- og landbruk men her fins også mange sjøer og vassdrag. Byen ligger på begge sider av Glomma, og helt nord i byen finner vi Kongsvinger festning datert tilbake til 1681. Bygningen fungerer som landemerke og ligger majestetisk til med utsikt over byen. Nærmeste flyplass er Oslo Lufthavn Gardermoen og man kan velge mellom en rekke flybilletter til Kongsvinger. Det tar i overkant av en time å kjøre, avhengig av rute og trafikk. På Oslo Lufthavn kan du enten reise kollektivt med buss eller tog, eller du kan enkelt skaffe leiebil til Kongsvinger når du ankommer.

Dersom du velger å fly til Kongsvinger kan du finne flyvninger med ulike selskaper. Man kan fly direkte mellom Gardermoen og byer både i Norge og utlandet,og er du tidlig ute er det store sjanser for å finne billige flybilletter til Kongsvinger.

Om Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn Gardermoen ligger 45 kilometer nord for Oslo og fungerer som knutepunkt for flytrafikken i Norge. Dersom du skal på ferie til Kongsvinger er det en praktisk løsning å velge å fly via Gardermoen. Om du skulle ha ekstra tid til overs er fins det en rekke butikker, restauranter og utsalgssteder, så det er ikke noe problem å få tida til å gå. Det er ofte gode tilbud å hente, og utvalget i tax-free varer er bra. Oslo Lufthavn er i ferd med å bygges ut og forbedres, og målet er at nye Gardermoen skal være klar til 2017.

På flyreise til Kongsvinger

Foruten den flotte festningen, som er arena for både festivaler, kulturaktiviteter og utstillinger, finnes det flere ting å se og å gjøre i Kongsvinger. Byen kan skilte med mange flotte idrettsanlegg som blant annet fotballstadion, skøytebaner og lysløyper med kunstanlegg, noe som gir gode muligheter for en aktiv ferie. Ser du etter overnatting er det lett å finne hotell i Kongsvinger ved å booke på nett i forkant.

Hvis du setter pris på litt mystikk og spesiell natur kan turen til Finnskogen være en opplevelse verdt å få med seg. Skogen er perfekt for vandring blant innsjøer, åer og bekkedrag, og det fins merkede løyper og muligheter for overnatting. I Finnskogen arbeides det for å holde på tradisjoner og det settes i gang arrangementer for å bevare den helt spesielle kulturen som preger landskapet. Like ved festningen ligger Kongsvinger museum hvor man kan oppleve og ta del i spennende foredrag, utstillinger, konserter, kulturhistoriske vandringer og markeder. Museet tilhører Anno museum — en sammenslutning av museer i Hedmark, som har spesiell nasjonal betydning.

Kongsvinger har vært opptatt av å utvikle et sentrum som skal være for menneskene som bor der, og fokus skal ligge på kollektiv transport og miljø. Et mål er å forbinde festningen og den historiske delen av byen sammen med sentrum på en spennende måte. Velger du blant flyreiser til Kongsvinger ligger mulighetene åpne for en allsidig ferie.

Informasjon om flyreiser til Kongsvinger

Ankomstflyplass Torp
Ankomstflyplassens IATA-kode TRF
Ankomstby Sandefjord

Populære flyvninger til Kongsvinger

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.