Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden


Se prisene på hoteller i Røros

I kveld 23. jul. - 24. jul.
Denne helgen 26. jul. - 28. jul.
Neste helg 2. aug. - 4. aug.

Røros: populære 2 stjerner hotell

Vis alle de 17 overnattingsstedene i Røros

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Malmplassen Gjestegård
Malmplassen Gjestegård
2.5 av 5.0 Rørosveien, Tolga
Gratis avbestilling
3,4/5 (5 anmeldelser)
1 050 kr per natt for 2 gjester

Sentralt, familiearrangement 10 m fra døra til rommet, god service, hyggelig betjening, god mat - dvs. ingenting å klage på. Som gammel toljing er det både moro og trivelig å benytte Malmplassen, med sin flotte beliggenhet i krysset mellom Tolja og Glomma

Anmeldelse skrevet 30. mai 2019
Grönländaren
Grönländaren
2.5 av 5.0 Rörosvägen 152, Funäsdalen
Gratis avbestilling
5,0/5 (2 anmeldelser)
548 kr per natt for 2 gjester
Kart

Reiseguide: 2 stjerner hotell i Røros

Hotell med 2 stjerner i Røros

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra en til fem, blant annet i Norge. Disse er også samstemte med de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standardene på hotell med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som NHK (Norsk Hotellklassifisering).

2-stjerners hotell i Røros gir litt mer enn en minimumsstandard. Hotell med to stjerner i Røros i Røros er ifølge NHK hotell med enkel romstandard hvor minst 50 % av rommene har egen dusj og toalett. I denne kategorien finner du enkle rom, eget tv, og ofte wi-fi på rommene eller i fellesområder. Service og resepsjon vil ikke nødvendigvis være tilgjengelig døgnet rundt og de fleste vil ikke ha noen restaurant, eller egen frokostservering i selve hotellet.

Overnattingsstedene med to stjerner vi gi deg gode priser og den beliggenhet du behøver om du drar på jobbreise eller for å se eller oppleve noe helt spesielt. Det er også ofte denne standarden mange søker om de behøver å overnatte i nærheten av en flyplass for å komme på et tidlig fly videre. Disse hotellene vil være sikre, rene og gode steder å overnatte mens man konsentrerer seg om hva det nå man enn er der for å gjøre.

Søk etter et 2 stjerner hotell i Røros. Du kan finne overnatting på et billig 2 stjerner hotell i Røros ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 2 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Røros.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Røros. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 2 stjerner hotell i Røros for dine datoer.