Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller som ligger i 16. arrondissement

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller som ligger i 16. arrondissement i Paris

Søk etter hoteller i 16. arrondissement på Expedia.no. Du finner enkelt et hotell i 16. arrondissement ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i 16. arrondissement
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i 16. arrondissement
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i 16. arrondissement. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i 16. arrondissement
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i 16. arrondissement – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det i 16. arrondissement?
  1. arrondissement er populært blant tilreisende takket være hyggelige kaféer. Her vil du finne opptil flere severdigheter, for eksempel Parc des Princes, Boulogne-skogen og Stade Roland Garros. I 16. arrondissement kan du velge mellom 456 hoteller og andre overnattingssteder. Med andre ord burde det ikke være noen sak å finne noe i Paris som passer for deg.
Hvilket hotell i 16. arrondissement er på topp?
Basert på kundeanmeldelser på Expedia er Hôtel Auteuil Tour Eiffel høyest rangert i 16. arrondissement. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med gratis wi-fi og døgnåpent treningssenter. Noen andre favoritter i området er Hôtel Chambellan Morgane og Plaza Tour Eiffel Hotel.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i 16. arrondissement hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste hotellbestillinger kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før overnattingsstedets frist for avbestilling, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, kan du kanskje avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne tilbud i 16. arrondissement.
Hva kan jeg gjøre i dette området av Paris?
  1. arrondissement har severdigheter som Musee Marmottan, Vinmuseum og Luis Vuitton fundamentmuseet der du kan få ulike kulturelle opplevelser. Parc des Princes og Boulogne-skogen er også to severdigheter det er verdt å få med seg. Ikke gå glipp av populære severdigheter i området, som Stade Roland Garros, Place du Trocadero og Avenue Montaigne. Få med deg Eiffeltårnet og Champ de Mars mens du er i Paris.
Hvordan kommer jeg meg rundt i 16. arrondissement og det større Paris-området?
En rask måte å utforske byen på, er å ta metroen fra Ranelagh stasjon, Paris Avenue Henri-Martin stasjon eller La Muette stasjon. Hvis du vil en tur ut av byen, er Paris Boulainvilliers stasjon nærmeste togstasjon. Du kan også hoppe på et tog på Paris Avenue Foch stasjon.