Tilpasset for -søket ditt:

Hotell London

Hotell London
London

Tilbud på hotell + fly i London

Vis alle pakketilbud i London

Hoteller i London

Lancaster London - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars
1 636 kr

Lancaster London

Lancaster Terrace, London - Kart
 
 
"Family, Stay for 5 days"
Amazing hotel, I really like the location the staff the room and hotel facelities. You will not regart once you stay there.
En reisende
Dette 18-etasjers London-hotellet ligger tvers overfor den 242 hektar store Hyde Park og fem minutters gange fra Paddington …Mer
Corus Hotel Hyde Park - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Corus Hotel Hyde Park

Lancaster Gate, London - Kart
 
 
"Bra beliggende for shopping og turer rundt."
Stort, sentralt hotell med flink og høflig betjening. Passe størrelse på rommet. Fint å lage egen te/kaffe selv på rommet når en ønsker. Rent og pent, nydelige håndklær!
Mor og sønnfraLondon
Dette hotellet i London (Paddington) ligger nær Kensington Gardens, Hyde Park og Royal Albert Hall. I nærheten finner du også …Mer
Caesar Hotel - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars
1 173 kr

Caesar Hotel

26-33 Queens Gardens, London - Kart
 
 
Fabulous hotel, location and staff! My favorite in London!
En reisende
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i sentrum av byen, i nærheten av Whitely kjøpesenter, Kensington Palace og …Mer
Queens Park Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars
566 kr

Queens Park Hotel

48 Queensborough Terrace, London - Kart
 
 
"Good hotel"
Yes the hotel was really nice and position was great. Staff friendly.
susiefratruro
Dette hotellet ligger i sentrum av byen, i nærheten av Whitely kjøpesenter, Kensington Gardens og Kensington Palace. Royal …Mer
Hotel Henry VIII - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

Hotel Henry VIII

23 Leinster Gardens, London - Kart
 
 
"Lovely hotel close to the park"
Lovely hotel close to the park and Princess Diana Memorial fountain. Good bus service nearby. Great pool and facilities.
AnnfraLiverpool , England
Dette hotellet i London (Paddington) ligger nær Whiteleys kjøpesenter, Kensington Gardens og Kensington Palace. I nærheten …Mer
Hilton London Metropole - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars
1 636 kr

Hilton London Metropole

225 Edgware Road, London - Kart
 
 
"Good hotel, close to underground near centre of Lo"
Good for weekend away with kids. High standards, sports bar good for food. Did not try breakfast. Able to leave luggage on day booked out so did not have to carry it around all day.
En reisende
Hilton London Metropole ligger bare 15 minutter fra Heathrow med tog og 10 minutter unna Eurostar-terminalen. Hotellet ligger …Mer
Central Park Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

Central Park Hotel

49/67 Queensborough Terrace, London - Kart
 
 
"excellent and clean ,"
it was very nice, the staff are very good service
En reisende
Dette hotellet i London (Paddington) ligger i nærheten av flyplassen, Whiteleys kjøpesenter, Kensington Palace og Kensington …Mer
Commodore Hotel - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars
1 314 kr

Commodore Hotel

50 Lancaster Gate, London - Kart
 
 
"Loved it, clean, friendly and comfortable."
Was given free drinks, also left money in the bedroom after checking out. They kept it behind the reception for me and we're very helpful.
Reisende fra D
Dette hotellet i London (Paddington) ligger nær Kensington Gardens, Kensington Palace og Hyde Park. I nærheten finner du også …Mer
Melia White House Hotel - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars
1 507 kr

Melia White House Hotel

Regents Park, London - Kart
 
 
"Jentetur"
Veldig bra service, flotte rom, gode senger og fint bad. Rent.
TonefraNorge
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i sentrum av byen, i nærheten av Park Square Garden, BT Tower og Royal Academy …Mer
Best Western Mornington Hotel - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Best Western Mornington Hotel

12 Lancaster Gate, London - Kart
 
 
Clean hotel just across from the park. Easy access to central London. Granted, I wasn't actually in the room much, but when there, it was a quiet and restful experience.
En reisende
Dette hotellet i London (Paddington) passer perfekt for familier og ligger nær Kensington Gardens, Whiteleys kjøpesenter og …Mer

Søk blant 1 262 hoteller i London


  Ingen avbestillingsgebyrer til Expedia

  Ingen avbestillingsgebyrer til Expedia

  Bestill, endre eller avbestill nesten ethvert hotell uten å betale gebyrer til Expedia

  Avgrens søket til:

  Hotellmerkenavn

  Færre merkenavn

  Reiseguide London

  Hotell London: London er en av de mest besøkte byene i verden, og har da også et hotellutvalg som overgår det meste. Shoppinghoteller, 5-stjerners hoteller, luksushoteller, historiske hoteller, leilighetshoteller – for London kan man krysse av i alle kategorier.

  Billige hoteller finner du flest av i Bayswater-området, i nærheten av Kensington Gardens. Southwark, på sørsiden av Themsen, er tettheten av moderne forretningshoteller størst. En fin tradisjon i London, er at de fleste hotellrom er utstyrt med kaffekoker, noe du vet å sette pris på når du skal slappe av på rommet etter en hektisk dag ute på by’n.

  En dag i London kan lett bli hektisk, for utvalget av severdigheter er overveldende. Det er tusenvis av aktiviteter og ting å gjøre, her kan du virkelig velge og vrake.

  Les mer

  London unngår å bli satt i bås. Det er et sted fullt av ytterligheter og motsigelser, som er forvandlet fra en robust engelsk hovedstad til en svært multikulturell by. Etter å ha opplevd renessanse, revolusjon og oppgangskonjunktur, og overlevd branner, pest og krig, har byen en ganske interessant historie, og det beste fra historien henger byen fast ved. Besøk de mange monumentene og museene, og du vil få oppleve gamle og moderne London, og lære om byens rikdom, fattigdom, ambisjoner, virkelighet og fantasi. De største monumentene, alt fra Tower of London til Buckingham Palace, trekker store folkemengder, men husk å bruke litt tid på å utforske noen av smugene, de rolige plassene og fargerike markedene.

  Hvis du er i London for første gang, kan det være lurt å ta en rundtur med sightseeingbuss. Det gir deg en god oversikt over byen, som ellers kan være forvirrende å finne frem i. En annen god mulighet, er å begynne i City og spasere over Millenium-broen til sørbredden av Themsen. Her finner du Tate Modern, Storbritannias nasjonale museum for moderne kunst. Museet holder til i en gammel kraftstasjon, og rommer en imponerende fast samling kunst fra 1900-tallet og frem til i dag, foruten stadig skiftende spesialutstillinger og evenementer.

  Fra Tate Modern kan du spasere sørover langs bredden til Shakespeare’s Globe, en rekonstruksjon av teateret der den store teatermesterens verker ble oppført på begynnelsen av 1600-tallet. Her spilles stykkene hans på gamlemåten, med publikum stående tett inntil scenen, noe som bidrar til svært særegne teateropplevelser. Bygningen rommer også et interessant Shakespeare-museum.

  Etterpå kan du ta deg et glass på en av uterestaurantene langs Themsen.

  Hvis du reiser med barn, er London Eye obligatorisk. Det er et gigantisk pariserhjul, det største i Europa, og fra toppen har man en fantastisk utsikt over byen. Du ser blant annet elven Thames som slynger seg gjennom hovedstaden, i tillegg til byens mange parker. Madame Tussauds vokskabinett er også en sikker vinner. Her ser man helter og forbilder fra alle tidsepoker, naturtro og i naturlig størrelse. London Zoo, som åpnet i 1828 som verdens første vitenskapelige dyrehage, er også en yndet attraksjon for barn.

  En sightseeingtur i fotsporene til Jack the Ripper kan også anbefales, også for de voksne. Med en spennende og blodig kriminalgåte som rød tråd, får man her en uforglemmelig omvisning gjennom Londons historie og, ikke minst, mer skyggefulle strøk.

  Et besøk på British Museum bør man også unne seg. Det er et av verdens eldste og mest berømte museer, grunnlagt i 1753, og rommer over 7 millioner gjenstander. Museet er overveldende, for å si det mildt. Det kan være lurt velge ut en historisk epoke man er spesielt interessert i på forhånd. Spesielt avdelingen for oldtidens Egypt kan anbefales, i tillegg til utstillingen rundt Rosettasteinen.

  London er Europas definitive teaterhovedstad. Byen har alt, enten du foretrekker underholdende musikkspill, lystige komedier, klassisk engelsk drama eller skjellsettende nye teatereksperimenter. Det er ingen overraskelse at London tiltrekker innflytelsesrike artister fra alle musikksjangre, og du kan lytte til musikk i puber, teatre, kjellere, arenaer, kirker og parker.

  Seriøs shopping og smakfulle måltider: Det er svært gode shoppingmuligheter over hele byen. Fra det kostbare Harrods til det billige og lystige Camden-markedet har byen noe for enhver lommebok og enhver smak. Den samme regelen gjelder når det kommer til mat. Hvis du vil prøve en tradisjonell engelsk frokost, en oppfriskende karrirett, eller te på the Ritz, vil du aldri gå tom for alternativer i denne byen.

  Du finner enkelt en billig overnatting i London ved hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i London
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i London
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i London. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner)
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i London – så lenge de varer
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.