Tilpasset for -søket ditt:

Hotell London

Hotell London
London

Tilbud på hotell + fly i London

Vis alle pakketilbud i London

Hoteller i London

Park Plaza Westminster Bridge London - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars
1 861 kr

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London - Kart
 
 
"Fantastic facilities and service!"
Excellent guest se vices provided from every department I touched. 24 hour room service and gym and trust me when you can't sleep those gym hours came in handy. Food outlets were delish too! I'd stay here again, there is no better location!
suzannefravancouver
Dette hotellet i London har et spa og ligger i gåavstand fra London Aquarium og London Eye. I nærheten finner du dessuten Big …Mer
St. James' Court, A Taj Hotel, London - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

St. James' Court, A Taj Hotel, London

45-51 Buckingham Gate, London - Kart
 
 
"Thoroughly Pleased"
We were thoroughly pleased, particularly with the upgrade. Our experience was special.
christinefrawinchester, Ma
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i hjertet av London, med gåavstand til Westminster katedral, Buckingham Palace …Mer
Central Park Hotel - Hoteller i London
Rating: 3.0 Stars

Central Park Hotel

49/67 Queensborough Terrace, London - Kart
 
 
"excellent and clean ,"
it was very nice, the staff are very good service
En reisende
Dette hotellet i London (Paddington) ligger i nærheten av flyplassen, Whiteleys kjøpesenter, Kensington Palace og Kensington …Mer
Park Plaza Riverbank London - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars
1 237 kr

Park Plaza Riverbank London

18 Albert Embankment, London - Kart
 
 
Dette hotellet i London (South Bank - Waterloo) passer perfekt for familier og ligger nær Tate Britain, Florence …Mer
The Kensington Close Hotel & Spa - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars
1 075 kr

The Kensington Close Hotel & Spa

Wrights Lane, London - Kart
 
 
"Nice hotel to have a break"
I got a great time in your hotel room but you need to have a doctor in service
joycefraMauritius
Dette hotellet med spa ligger i sentrum av byen, i nærheten av Linley Sambourne House, Kensington Palace og Royal Albert …Mer
Tune Hotel - Paddington - Hoteller i London
Rating: 2.5 Stars

Tune Hotel - Paddington

41-47 Praed Street, London - Kart
 
 
"clean rooms, friendly staff"
friendly staff, room was on the small side, however, very functional and very clean. Booking through expedia, we had free wi-fi, tv, towels and toiletries. These are all extras if booking direct. It was 5 minutes walk from the nearest tube with a tesco and M&S over the road. This is a budget hotel, so don't expect anything other than what you are paying for. However, what services they do provide are excellent, we had a great weekend experience.
LorrainefraGloucestershire
Dette hotellet i London (Paddington) ligger nær Hyde Park Speakers' Corner, Marble Arch og Selfridges. I nærheten finner du …Mer
Kingsway Hall Hotel - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Kingsway Hall Hotel

66 Great Queen Street, London - Kart
 
 
"Nice hotel close to everything"
Welcoming and wonderful staff, they gave impeccable service and great recommendations on restaurants!very close to the tube and short walk to Piccadilly circus and trafagler square. Definitely would stay there again.
juliefraindianapolis,usa
Dette moderne hotellet i London, med en klassisk fasade, ligger to kvartaler fra Covent Garden og innen gangavstand fra …Mer
Caesar Hotel - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars
1 185 kr

Caesar Hotel

26-33 Queens Gardens, London - Kart
 
 
"Caesar review"
Great location/good buffet breakfast/nothing more to add
En reisende
Dette hotellet er forretningsvennlig og ligger i sentrum av byen, i nærheten av Whitely kjøpesenter, Kensington Palace og …Mer
Corus Hotel Hyde Park - Hoteller i London
Rating: 4.0 Stars

Corus Hotel Hyde Park

Lancaster Gate, London - Kart
 
 
"Bra hotell nær undergrunnsstasjon på Central Line"
Fint hotell med store rom. Vi var 4 stk. (2 voksne og 2 ungdommer), men rommet var likevel meget stort. Fin utsikt mot Hyde Park. Best hotell vi har bodd på i London.
IngvaldfraKristiansand
Dette hotellet i London (Paddington) ligger nær Kensington Gardens, Hyde Park og Royal Albert Hall. I nærheten finner du også …Mer
Great Northern Hotel - Hoteller i London
Rating: 5.0 Stars
2 069 kr

Great Northern Hotel

King's Cross St Pancras Station, London - Kart
 
 
"Well positioned if arriving by train"
Excellent position , taxis outside Sound proof , lovely dining
Aussiefrar
Dette hotellet i London (Kings Cross - St. Pancras) har en luksuriøs stil og ligger nær British Library, University of London …Mer

Søk blant 1 276 hoteller i London


  Hvorfor bestille hos Expedia?

  • Expedias prismatch
  • Flere enn 290 000 hoteller over hele verden
  • Expedia belaster ingen avbestillingsgebyrer
  • Mer enn 11 millioner gjesteanmeldelser

  Avgrens søket til:

  Hotellmerkenavn

  Færre merkenavn

  Reiseguide London

  Hotell London: London er en av de mest besøkte byene i verden, og har da også et hotellutvalg som overgår det meste. Shoppinghoteller, 5-stjerners hoteller, luksushoteller, historiske hoteller, leilighetshoteller – for London kan man krysse av i alle kategorier.

  Billige hoteller finner du flest av i Bayswater-området, i nærheten av Kensington Gardens. Southwark, på sørsiden av Themsen, er tettheten av moderne forretningshoteller størst. En fin tradisjon i London, er at de fleste hotellrom er utstyrt med kaffekoker, noe du vet å sette pris på når du skal slappe av på rommet etter en hektisk dag ute på by’n.

  En dag i London kan lett bli hektisk, for utvalget av severdigheter er overveldende. Det er tusenvis av aktiviteter og ting å gjøre, her kan du virkelig velge og vrake.

  Les mer

  London unngår å bli satt i bås. Det er et sted fullt av ytterligheter og motsigelser, som er forvandlet fra en robust engelsk hovedstad til en svært multikulturell by. Etter å ha opplevd renessanse, revolusjon og oppgangskonjunktur, og overlevd branner, pest og krig, har byen en ganske interessant historie, og det beste fra historien henger byen fast ved. Besøk de mange monumentene og museene, og du vil få oppleve gamle og moderne London, og lære om byens rikdom, fattigdom, ambisjoner, virkelighet og fantasi. De største monumentene, alt fra Tower of London til Buckingham Palace, trekker store folkemengder, men husk å bruke litt tid på å utforske noen av smugene, de rolige plassene og fargerike markedene.

  Hvis du er i London for første gang, kan det være lurt å ta en rundtur med sightseeingbuss. Det gir deg en god oversikt over byen, som ellers kan være forvirrende å finne frem i. En annen god mulighet, er å begynne i City og spasere over Millenium-broen til sørbredden av Themsen. Her finner du Tate Modern, Storbritannias nasjonale museum for moderne kunst. Museet holder til i en gammel kraftstasjon, og rommer en imponerende fast samling kunst fra 1900-tallet og frem til i dag, foruten stadig skiftende spesialutstillinger og evenementer.

  Fra Tate Modern kan du spasere sørover langs bredden til Shakespeare’s Globe, en rekonstruksjon av teateret der den store teatermesterens verker ble oppført på begynnelsen av 1600-tallet. Her spilles stykkene hans på gamlemåten, med publikum stående tett inntil scenen, noe som bidrar til svært særegne teateropplevelser. Bygningen rommer også et interessant Shakespeare-museum.

  Etterpå kan du ta deg et glass på en av uterestaurantene langs Themsen.

  Hvis du reiser med barn, er London Eye obligatorisk. Det er et gigantisk pariserhjul, det største i Europa, og fra toppen har man en fantastisk utsikt over byen. Du ser blant annet elven Thames som slynger seg gjennom hovedstaden, i tillegg til byens mange parker. Madame Tussauds vokskabinett er også en sikker vinner. Her ser man helter og forbilder fra alle tidsepoker, naturtro og i naturlig størrelse. London Zoo, som åpnet i 1828 som verdens første vitenskapelige dyrehage, er også en yndet attraksjon for barn.

  En sightseeingtur i fotsporene til Jack the Ripper kan også anbefales, også for de voksne. Med en spennende og blodig kriminalgåte som rød tråd, får man her en uforglemmelig omvisning gjennom Londons historie og, ikke minst, mer skyggefulle strøk.

  Et besøk på British Museum bør man også unne seg. Det er et av verdens eldste og mest berømte museer, grunnlagt i 1753, og rommer over 7 millioner gjenstander. Museet er overveldende, for å si det mildt. Det kan være lurt velge ut en historisk epoke man er spesielt interessert i på forhånd. Spesielt avdelingen for oldtidens Egypt kan anbefales, i tillegg til utstillingen rundt Rosettasteinen.

  London er Europas definitive teaterhovedstad. Byen har alt, enten du foretrekker underholdende musikkspill, lystige komedier, klassisk engelsk drama eller skjellsettende nye teatereksperimenter. Det er ingen overraskelse at London tiltrekker innflytelsesrike artister fra alle musikksjangre, og du kan lytte til musikk i puber, teatre, kjellere, arenaer, kirker og parker.

  Seriøs shopping og smakfulle måltider: Det er svært gode shoppingmuligheter over hele byen. Fra det kostbare Harrods til det billige og lystige Camden-markedet har byen noe for enhver lommebok og enhver smak. Den samme regelen gjelder når det kommer til mat. Hvis du vil prøve en tradisjonell engelsk frokost, en oppfriskende karrirett, eller te på the Ritz, vil du aldri gå tom for alternativer i denne byen.

  Du finner enkelt en billig overnatting i London ved hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i London
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i London
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i London. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner)
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i London – så lenge de varer
  Skjul
  Kunder rangerer Expedia
  Drevet av feefo
  Anbefales av 92%
  4.5
  Fra 68 143 anmeldelser
  * For disse pakkereisene er besparelsene minst tilsvarende kostnaden på flyvningen eller hotellet hvis de er bestilt hver for seg. Merk: For pakkereiser inkludert flyvninger vil du bli belastet av flyselskapet for flyvningen, men det du sparer med pakken vil tilsvare kostnaden på flyvningen.