Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Grenoble

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Lyon

Ting å gjøre i Grenoble

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Grenoble har å by på! Hvis du planlegger en tur til Grenoble kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Grenoble sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Grenoble-aktiviteter

Grenoble er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Grenoble og gjør det lekende lett å utforske Grenoble. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Grenoble som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Grenoble

Grenoble tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Grenoble å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Grenoble.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Grenoble men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Grenoble

Grenoble bysentrum

Historiske steder, trivelige barer og spennende butikker er bare noe av det som trekker folk til Grenoble bysentrum. Du bør også utforske attraksjoner som Jardin de Ville og Grenoble-Bastille gondolbane, og for å komme deg rundt i Grenoble er det bare å ta metroen fra Hubert Dubedout-Maison du Tourisme trikkeholdeplass.

MuseerMonumenterVennlige folk

Quartier Hyper-Centre

Når du først er i Quartier Hyper-Centre, bør du få med deg severdigheter som Jardin de Ville og Grenoble-Bastille gondolbane, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen fra Hubert Dubedout-Maison du Tourisme trikkeholdeplass eller Victor Hugo trikkeholdeplass.

Secteur 4

God mat og fossefall er bare noen av grunnene til at folk drar til Secteur 4. Det er mye å utforske i området, og du kan blant annet ta turen til Paul Mistral-parken. For å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på MC2-Maison de la Culture trikkeholdeplass eller Mounier trikkeholdeplass.

GåturerVennlige folkFossefall

Secteur 2

Historiske steder, trivelige barer og spennende butikker er bare noe av det som trekker folk til Secteur 2. Mens du er her, bør du også få med deg Jardin de Ville og Place Notre Dame, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen på Sainte-Claire Les Halles trikkeholdeplass eller Notre-Dame Musée trikkeholdeplass.

MuseerMonumenterVennlige folk

Secteur 5

God underholdning er bare én av grunnene til å dra til Secteur 5. Vil du se kjente severdigheter som MC2 og Stade des Alpes, er det bare å hoppe på metroen på Flandrin-Valmy trikkeholdeplass eller Malherbe trikkeholdeplass. .

BusinessUnderholdning

Quartier Exposition-Bajatière

Når du først er i Quartier Exposition-Bajatière, bør du få med deg severdigheter som Stade des Alpes og Paul Mistral-parken, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen fra Albert 1er de Belgique trikkeholdeplass eller Mounier trikkeholdeplass.