Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Bruges

Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Bruges

Ting å gjøre i Bruges

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Bruges har å by på! Hvis du planlegger en tur til Bruges kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Bruges sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Bruges-aktiviteter

Bruges er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Bruges og gjør det lekende lett å utforske Bruges. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Bruges som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Bruges

Bruges tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Bruges å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Bruges.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Bruges men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Bruges

Historical Center Bruges

Historical Center Bruges kan friste med blant annet spennende butikker, og du bør også få med deg severdigheter som Grote Markt og Historium.

ØlMuseerSjokolade

Sint-Kruis

Nydelige hager er kjent for blant annet Sint-Kruis, og mens du er i området, kan du også ta turen til Queen Astrid Park og St. John's House Mill.

SlottAvsidesliggendeHager

Sint-Pieters

Koselige kaffebarer er bare én av grunnene til å dra til Sint-Pieters, og har du tid til å utforske området rundt, kan det anbefales å ta turen til Friet museum og Brügge bytesater.

FamilievennligBusinessRomantisk

Sint-Gillis

Spennende bryggerier, historiske steder og spennende butikker gjør Sint-Gillis til et populært sted i Brugge. Hvis du vil se noen av severdighetene i området, kan du ta turen til Grote Markt og Friet museum.

Vennlige folkØlHistoriske bygninger

Sint-Michiels

Sint-Michiels er kjent for blant annet frodige skoger, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Kinepolis Bruges og Boudewijn Seapark.

Vennlige folkØkonomiTeatre

Kristus-Koning

Koselige kaffebarer er bare én av grunnene til at mange drar til Kristus-Koning, og du bør også få med deg Ezelpoort.

Vennlige folkKaffeGåturer