Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Atlantic City

Se de 17 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Philadelphia

Ting å gjøre i Atlantic City

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Atlantic City har å by på! Hvis du planlegger en tur til Atlantic City kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Atlantic City sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Atlantic City-aktiviteter

Atlantic City er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Atlantic City og gjør det lekende lett å utforske Atlantic City. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Atlantic City som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Atlantic City

Atlantic City tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Atlantic City å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Atlantic City.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Atlantic City men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Atlantic City

North End

Skal du til North End, bør du få med deg severdigheter som Ocean City Boardwalk og Ocean City Beach.

Ducktown

Når du først er i Ducktown, bør du ta turen til severdigheter som Boardwalk Hall (stadion) og Dante Hall Theater of the Arts.

Old Town

Old Town kan ikke skryte av å ha mange kjente attraksjoner, men Ocean City Boardwalk og Ocean City Beach er to severdigheter som ligger like i nærheten.