Billige fly fra Oslo (OSL) til Wien (VIE) 499 kr

Gardermoen - Wien internasjonale flyplass

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 499 kr for enveisflyvninger og 1 166 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Austrian Airlines
Eurowings
Scandinavian Airlines
Air Baltic
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Austrian Airlines
LOT-Polish Airlines
Air Baltic
Informasjon om ruten Oslo til Wien
Avreiseflyplass
Gardermoen
Ankomstflyplass
Wien internasjonale flyplass
Flyselskaper som flyr denne ruten
Air Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, Iberia, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines
Pris for flyreisen
1 166 kr
Avstand
1378 km

Flybilletter fra Oslo til Wien

Med et par flybilletter til Wien fra Oslo, kan du kose deg i en gammel europeisk by etter bare en liten flytur. I sentrum finner du den gamle delen av byen fra middelalderen, med mange severdigheter og unike byggverk. Wien er den minste delstaten i Østerrike, men den har en viktig rolle i landets næringsliv. Her finner du mange internasjonale virksomheter, utdanningssentre og kulturelle institusjoner. Wien ligger ikke mer enn 60 km fra den slovakiske hovedstaden, Bratislava, og dette er den korteste avstanden mellom to hovedsteder i Europa.

Flybilletter fra Oslo til Wien

Det er flere flyselskaper som flyr strekningen, og gode muligheter til å finne rimelige billetter. Flyreisen fra Oslo til Wien tar i overkant av to timer når du flyr direkte. Dette er en kort flytur som tar deg over det nordlige Europa. Har du et sete ved vinduet, kan du følge med etter hvert som du passerer de forskjellige landene og byene. Ønsker du heller å se en film på nettbrettet, er flyturen akkurat passe lang til det. Pass på at du har med deg gyldig pass, siden dette er eneste godkjente identifikasjonsdokument for nordmenn i Østerrike.

Oslo lufthavn

Oslo lufthavn Gardermoen ble åpnet i 1998 og er den nest største flyplassen i Norden med et årlig passasjerantall på rundt 25 millioner. Flyplassen ligger cirka 45 km nord for Oslo sentrum, og flytoget, med avganger hvert 20. minutt, tilbakelegger strekningen på 22 minutter. Det er også godt med parkeringsplasser ved flyplassen, og en gratis buss kjører regelmessig fra parkeringsplassene over til terminalbygningen. Inne i avgangshallen for utenlandsflyvninger har du flere muligheter for å kjøpe noe å spise og drikke. Det er også flere kiosker her og gratis trådløst Internett.

Wien lufthavn

Wien internasjonale lufthavn ligger rundt 18 km utenfor Wien og er den største flyplassen i Østerrike. Flyplassen har fire terminaler, og mest sannsynlig ankommer du terminal 3 som brukes av de fleste Star Alliance-selskapene. I ankomsthallen finner du flere spisesteder og butikker, samt et supermarked. Det går både busser og tog fra flyplassen, som tar deg til sentrum. Busstasjonen er rett utenfor ankomsthallen, og togstasjonen finner du i underetasjen. Ønsker du å benytte leiebil i Wien, kan du leie denne på flyplassen.

Fly Oslo – Wien: Opplevelser i en historisk by

Wien er en flott by å besøke, både sommer og vinter. Om vinteren kan du legge turen hit til det store julemarkedet, eller hva med å bestille billetter til den kjente nyttårskonserten? Ta en tur i gamlebyen, og bli gjerne med på en guidet omvisning for å få med deg de største severdighetene. Her er det flere slott og andre imponerende byggverk du bør besøke, som for eksempel slottet Schönbrunn, som kanskje er den største attraksjonen i byen. Ta også en rast ved en av de mange pølsekioskene, så får du smake noen av de beste pølsene i verden. Reiser du med barn, kan en tur i dyrehagen være et godt tips. Her kan du se de koselige pandaene og mange andre eksotiske dyr.

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster en flyreise fra Gardermoen til Wien internasjonale flyplass?
Hvis du planlegger å reise fra OSL til VIE, begynner prisene for en tur-retur-billett på 1 166 kr. Beløpet er basert på flyprisene de siste sju dagene, så du bør være rask. Bestill i dag og spar både tid og penger.
Må jeg betale et gebyr hvis jeg avbestiller flyet mitt fra Gardermoen til Wien internasjonale flyplass?
De fleste flyreiser kan enkelt avbestilles online, men hvorvidt du må betale et gebyr avhenger av flyselskapet ditt. Hvis du må avbestille turen din, kan du følge instruksjonene på vår kundeserviceportal.
Hvordan finner jeg billige flybilletter fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Wien (VIE-Wien internasjonale flyplass) med fleksible regler for endringer?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flybilletten din uten at du må betale et avbestillingsgebyr. Du betaler kun prisforskjellen mellom den opprinnelige billetten og den nye billetten. Når du søker etter flyreiser fra OSL til VIE, kan du velge filteret <<ingen endringsgebyrer>>.
Hvor lang tid tar flyturen fra Gardermoen (OSL) til Wien internasjonale flyplass (VIE)?
Det tar omtrent 4 t og 53 min å reise fra Gardermoen til Wien internasjonale flyplass. Men med en bra spilleliste og en god bok går tiden raskere enn du tror.
Hvor langt er det fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Wien (VIE-Wien internasjonale flyplass)?
Filmen du har gledet deg til å se må nok vente litt – det er nemlig bare 1400 km mellom Gardermoen og Wien internasjonale flyplass. Før du vet ordet av det, vil kapteinen fortelle at du må rette opp setet før landing.
Hvilke flyselskaper tilbyr direkteflyvninger fra Gardermoen (OSL) til Wien internasjonale flyplass (VIE)?
Austrian (OS) er et av flyselskapene som betjener ruten fra Gardermoen til Wien internasjonale flyplass. Det har 30 flyvninger hver måned. Ser du etter flere alternativer, kan du ta en titt på flybilletter fra Norwegian Air Shuttle (DY). Dette flyselskapet tilbyr 17 flyvninger per måned mellom disse flyplassene.
Er flybillettene fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Wien (VIE-Wien internasjonale flyplass) billigere når de kjøpes i siste liten?
Når du bestiller reisen fra Gardermoen til Wien internasjonale flyplass i siste minutt, kan du være heldig og få tak i en billig billett. Men du kan også risikere at prisene har gått opp. Hvis du ikke vil ta noen sjanser, så bør du bestille i god tid før avreisedatoen. Noen av de beste prisene finner du faktisk hos Expedia opptil tolv måneder i forveien. Hvis ditt foretrukne flyselskap ikke har lagt ut billetter ennå, så kan du sjekke igjen senere. Expedias tilbud oppdateres nemlig konstant.
Er det nå mulig å fly fra Oslo (OSL-Gardermoen) til Wien (VIE-Wien internasjonale flyplass)?
For informasjon om karantenekrav og testing når du skal lande på Wien (VIE-Wien internasjonale flyplass), gå til reiserådsiden for COVID-19. Ta en titt på denne siden før du bestiller, så du ikke blir tatt på sengen.