Starten på sidens hovedinnhold

Oslo - Manila

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Oslo til Manila

Avreiseflyplass Gardermoen
Ankomstflyplass Ninoy Aquino internasjonale flyplass
Flyselskaper som flyr denne ruten Air France, All Nippon Airways, Cathay Pacific, Ethiopian Airlines, Etihad Airways, KLM, Malaysia Airlines, Qatar Airways, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines
Pris for flyreisen 5 465 kr
Avstand 9 609 km

Flybilletter fra Oslo til Manila

Dra til denne enorme kosmopolitten for å virkelig oppleve en storby og alt det som kommer med – skyskrapere, forretningsbygg, shopping og et pulserende uteliv. Manila har også massevis av spennende attraksjoner, som Manila-katedralen, interessante museer og vakre naturområder. Hopp på et fly fra Oslo til Manila og få en ferie du aldri kommer til å glemme.

Finn billige flybilletter fra Oslo (OSL) til Manila (MNL)

Om du er på utkikk etter gode flybilletter fra Oslo til Manila , kan du se etter en flyvning med SAS – et populært alternativ for nordmenn som vil reise til Manila. Fordi SAS er medlem av Star Alliance, samarbeider de med flere internasjonale selskaper, og kan derfor tilby flyvninger fra Oslo lufthavn Gardermoen. Du kan for eksempel fly med SAS og Turkish Airlines og komme deg til Manila internasjonale lufthavn på rundt 20 timer – med en mellomlanding i Ataturk internasjonale lufthavn.

Fly OSL MNL med internasjonale selskaper

Du kan også finne rimelige flyreiser fra Oslo til Manila med internasjonale selskaper som Qatar Airways, Ethihad Airways, British Airways og Malaysia Airlines. Siden det kan ta en stund å komme seg til Manila, er det fint at du har noe å gjøre under flyreisen. Utnytt det førsteklasses underholdningssystemet til British Airways, hvor du kan se de seneste blockbusterne fra Hollywood.

Dersom du er ute etter litt luksus på reisen, er Qatar Airways et godt alternativ – både når det gjelder komforten på flyet og på den private loungen på flyplassen. Dersom du er ute etter en billig flyreise fra Oslo til Manila, er det smart å bestille en billett utenfor høysesongen. De dyreste billettene er mellom desember og juli, mens de billigste er mellom april og mai.

Bestill en flyreise fra Oslo til Manila og finn praktfulle hoteller

Det er flere måter å komme seg fra Manila internasjonale lufthavn til sentrum på. Flyplassen ligger kun 14 kilometer fra sentrum, så det tar ikke lang tid tå komme seg inn til byen. Det billigste alternativet er buss eller skyttelbuss, men disse går ikke fra alle terminalene. Det enkleste alternativer er å hoppe i en taxi, som tar alt fra 20 minutter til én time – ut ifra trafikken. Du kan også vurdere å bestille en leiebil i Manila, men det skal sies at trafikken kan være hektisk her, så du bør være vant med storbyer dersom du skal ferdes på veiene.

Når du er fremme i sentrum, kan du glede deg til å oppdage praktfulle hoteller i Manila. Her kan du bo på luksushoteller med fasiliteter som kingsize-senger, store svømmebasseng og kongelige frokostbuffeter. Deretter kan du dra på opplevelsesreise i denne spennende fillippinske hovedstaden, enten du vil dra på museum, parker eller smake på all den nydelige, lokale maten. Hva venter du på? Sett deg på et fly fra Oslo til Manila og få en ferie fylt av raskt tempo, spennende kulturopplevelser og, ikke minst, rykende, deilig mat.