Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Billige flyreiser til Manila

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Manila

Fly til Manila

Det trenger ikke være vanskelig eller stressende å kjøpe flybilletter til Manila første gang. Expedia kan hjelpe deg med å finne akkurat det du ser etter. Når du kjøper flybilletter gjennom Expedia, vet du at du får de beste tilbudene på fly som tar deg trygt frem til destinasjonen. Det er viktig å huske at flyturen til Manila tar lang tid. Det er mulig at turen tar over 20 timer. Hos Expedia kan du heldigvis sortere på flyreiser til Manila etter flyselskap og reisevarighet. Du kan velge å fly med det selskapet du foretrekker, som gjør turen komfortabel og morsom.

Fly billig til Mania

Det er alltid billige flybilletter til Manila tilgjengelig gjennom Expedia. De beste tilbudene på lavprisfly til Manila finner du imidlertid i lavsesongen fra juli til oktober. Da er det regntid på Filippinene, men innendørsaktiviteter kan oppleves til lavere priser enn resten av året. Flybilletter til Manila er også rimeligere rett før og rett etter regntiden. For gode tilbud resten av året kan du søke på Expedia etter billige flyreiser til Manila med avreise og retur på hverdager. Hvis det er mulig, bør du unngå å kjøpe billetter i siste liten. Du har større muligheter til å finne billige flybilletter til Manila hvis du kjøper dem omtrent én måned før den planlagte turen.

Bestill flybilletter til Manila hos Expedia

På Expedia kan du søke i det største antallet flyselskaper og flyvninger, noe som innebærer at du kan finne gode tilbud på den perfekte reisedatoen og tidspunktet. Det finnes ingen bedre for gode priser tilpasset dine behov, og vi har utmerket kundestøtte.

Reiseinformasjon for Filippinene

Alle utenlandske personer som skal inn i Filippinene må ha pass. Du må kontrollere at passet heller ikke utløper snart. Passet må være gyldig i minst seks måneder fra tidspunktet du reiser inn i landet. For turer som er kortere enn tre uker, får du et innreisevisum ved ankomst på Ninoy Aquino Intl. Airport. Du må også vise frem returbilletten hjem. Selve flyplassen ligger noen kilometer sør for byen. Sørg for å planlegge resten av transporten, enten du tenker å leie bil, benytte flybuss eller andre former for offentlig transport. Forhåndsplanlegging kan spare både tid og penger.