Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Oslo - Glasgow

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Sandefjord til Glasgow

Avreiseflyplass Torp
Ankomstflyplass Glasgow internasjonale flyplass
Flyselskaper som flyr denne ruten Air France, British Airways, Finnair, KLM, Lufthansa
Pris for flyreisen 1 509 kr
Avstand 943 km

Edinburgh

988,00 kr

Flybilletter fra Oslo til Paisley

Glasgow ligger flott plassert i Skottland, med nærhet til The Highlands og Edinburgh. Byen er blant Europas mest sjarmerende storbyer, og du vil raskt skjønne hvorfor når du kommer dit. Glasgow er den største byen i Skottland, og den har mye å tilby turister. Skottene sier selv at Edinburgh er kjent for sin skjønnhet, mens Glasgow er kjent for sin vennlighet og sjarm. I løpet av en ferie til Glasgow vil du møte mange hyggelige mennesker og oppleve mye spennende. Sørg for at du får med deg byens største attraksjoner, som The Burrell Collection, The Tall Ship at Riverside og Hunterian Museum, som et Skottlands eldste museum.

Finn billige flybilletter fra Oslo til Glasgow

Det er flere forskjellige selskaper med ruter fra Oslo til Glasgow, og blant disse selskapene er British Airways, KLM og Air France. Det er en fordel for deg som reisende at flere selskaper flyr denne ruten, siden det da er enklere å finne rimelige flybilletter til Glasgow fra Oslo. Med søkeverktøyet vårt får du opp en oversiktlig liste over alle flyvninger mellom byene. Sorter denne listen etter pris, og du ser raskt de billigste flybillettene. Et godt tips er å sjekke billettprisene omtrent åtte uker før du skal reise, siden det ofte er rundt dette tidspunktet flyselskapene priser flybillettene sine lavest. Det er i øyeblikket ikke mulig å fly fra Oslo (OSL) til Glasgow (GLA) direkte. De aller fleste flyvningene har én mellomlanding, noe som øker reisetiden betraktelig. De raskeste rutene bruker i overkant av fire timer fra Oslo til Glasgow, men disse flyrutene er det ikke så mange av daglig.

Oslo lufthavn (OSL) – Norges hovedflyplass

Flyreiser fra Oslo til Glasgow starter med turen ut til Oslo lufthavn, og fra sentrum kan du ta buss, tog, flytog og drosje til flyplassen. Flytoget bruker i overkant av 20 minutter på strekningen og er det raskeste alternativet. På flyplassen finner du det aller meste av fasiliteter, som spisesteder, barer og butikker. Siden Oslo lufthavn er en av Europas mest moderne flyplasser, gjennomføres innsjekkingen og sikkerhetskontrollen på en svært effektiv måte. Reiser du på en av årets travle reisedager, bør du allikevel sørge for å være på flyplassen et par timer før avgang.

Glasgow internasjonale lufthavn (GLA) – Skottland-eventyret starter her

Glasgow internasjonale lufthavn er den travleste flyplassen i Skottland. Hvert år er i underkant av 9,5 millioner reisende innom denne flyplassen. Det er med andre ord ingen gigantisk flyplass, men en passe stor flyplass som har det du trenger av fasiliteter. Du har blant annet tilgang til en kaffebar ved ankomst, perfekt hvis du trenger å slukke tørsten etter flyreisen. Det er omtrent 16 kilometer fra flyplassen til sentrum av Glasgow. Hvis du ønsker å komme deg til hotellet ditt i Glasgow billigst mulig, er kollektivtransport det beste alternativet. Det går flybuss fra flyplassen døgnet rundt, og flybussen bruker omtrent 15 minutter inn til sentrum. Har du planer om å leie bil i Glasgow, kan dette selvfølgelig ordnes på flyplassen.