Starten på sidens hovedinnhold

Oslo - Málaga

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Oslo til Málaga

Avreiseflyplass Gardermoen
Ankomstflyplass Málaga
Flyselskaper som flyr denne ruten Air Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Iberia, KLM, Lufthansa, SAS, Swiss International Air Lines, TAP Portugal
Pris for flyreisen 950 kr
Avstand 2 823 km

Flybilletter fra Oslo til Málaga

Det er mye å se og oppleve i Oslo, men er du på jakt etter et stabilt varmt sommervær, må du noen ganger forlate det kjente og utforske nye steder. Malaga er byen for deg som liker sol og strand, byen er nemlig kjent for sine flotte strender. Hvis du planlegger reisen godt, er det fullt mulig å få kjøpt flybilletter fra Oslo til Malaga til en rimelig penge. Strandlivet kaller, så hva venter du på?

Godt rutetilbud fra Oslo til Malaga

Når du skal fly fra Oslo (OSL) til Malaga (AGP), kan du velge mellom en rekke forskjellige flyselskaper. De fleste flyvningene har én mellomlanding, men det er også fullt mulig å fly direkte. Siden flere lavprisselskaper, som Ryanair og Norwegian, har direkteruter til Malaga, kan du være heldig og finne svært billige billetter. Med både lavprisselskaper og tradisjonelle flyselskaper å velge mellom, blir det opp til deg om du prioriterer lav pris eller et mer serviceorientert tilbud, for eksempel muligheten til å sende en koffert gratis.

Nyttig informasjon om selve reisen

Når du skal fly til Malaga fra Oslo, må du regne med omtrent fire timer i flyet hvis du flyr direkte. Med en mellomlanding øker flytiden med minst 1,5 timer, så du kan spare mye tid på å velge en direkteflyvning. Tiden du sparer er tid du i stedet kan bruke til å kose deg i solen på en av de mange flotte strendene du finner i Malaga.

Oslo lufthavn (OSL) – moderne og praktisk

Det er ikke noe problem å komme seg til Oslo lufthavn fra sentrum med tog eller buss, og når du har gått gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen venter mange butikker, spisesteder og barer på deg – vel og merke hvis tiden tillater det før flyet tar av. Dersom du ikke skal sjekke inn koffert, holder det at du er ved gaten en halvtimes tid før flyet skal ta av. Hvis du har en smarttelefon, er sjansen stor for at flyselskapet gir deg en elektronisk billett du kan bruke med telefonen.

Flyreiser fra Oslo til Malaga lufthavn (AGP)

Flyplassen du lander på er en stor flyplass med mange restauranter, barer og butikker. De fleste butikkene er imidlertid i avgangsområdet, men det er en liten Duty Free-butikk du kan gå innom etter du har landet. Flyplassen har tre terminaler og ligger åtte kilometer sørvest for Malaga. For å komme deg inn til sentrum har du valget mellom buss, tog og drosje. Toget går fra T3 (Terminal 3), og det bruker omtrent en halvtime inn til sentrum.

Oslo – Malaga, en reise til sol og strandliv

Selv om det er strendene som lokker flest til Malaga, har byen også mye annet spennende å by på. Det er en livlig by på størrelse med Oslo, og det er mange spennende attraksjoner og severdigheter du bør få med deg i løpet av oppholdet. Katedralen, det romerske teateret og Picasso-museet er noen av dem. Picasso ble født i Malaga, så ta turen innom Plaza de la Merced 15 for å se huset hvor han vokste opp.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Málaga fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til AGP!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til Málaga. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til Málaga(AGP) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til Málaga. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!