Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Oslo - Aberdeen

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Sandefjord til Aberdeen

Avreiseflyplass Torp
Ankomstflyplass Aberdeen
Flyselskaper som flyr denne ruten Air France, British Airways, Finnair, KLM, SAS
Pris for flyreisen 1 413 kr
Avstand 756 km

Utforsk Skottland: Oslo (OSL) – Aberdeen (ABZ)

Selv om Aberdeen er en liten skotsk by, er den stor nok til å kunne by deg som turist på en spennende historie, gode shoppingmuligheter, fantastiske slott, skotsk whisky, og ikke minst delfiner! Som du skjønner, kan du se frem til å oppleve litt av hvert når du reiser til Aberdeen. Er du glad i slott, er det mer enn 300 av disse i Aberdeen å utforske – alt fra slott som minner om de du ser i Disneyeventyr, til skumle slott som skaper assosiasjoner til Frankensteinfilmer. Noe du helt sikkert ikke hadde forventet, er at delfiner faktisk har blitt en av byens største turistattraksjoner. Fra havnen ved Aberdeenstranden kan du se disse lekne skapningene om sommeren.

Finn billige flybilletter fra Oslo til Aberdeen

Det er mange selskaper som gjerne flyr deg Oslo til Aberdeen, og blant disse selskapene kan vi nevne SAS, KLM og bmi regional. At det er såpass stor konkurranse mellom flyselskapene på denne ruten, gjør det fullt mulig å finne billige flybilletter til Aberdeen fra Oslo. Benytt deg av søkeverktøyet vårt når du skal bestille – du får da opp alle avganger med tilhørende priser, og denne listen kan du sortere etter pris.

Greit å vite om reisen

Det er mulig å fly fra Oslo (OSL) til Aberdeen (ABZ) direkte, men det er ikke daglige direkteruter. Du må med andre ord være litt heldig dersom reiseplanene dine skal passe med en av de direkte flyvningene. Flyr du strekningen direkte, tar turen bare én og en halv time. Må du derimot mellomlande, tar turen som oftest rundt tre timer eller mer. Det er mange daglige avganger, så det bør ikke være et problem å finne en flyvning som passer med planene dine.

Oslo lufthavn (OSL) – Norges hovedflyplass

Flyreiser fra Oslo til Aberdeen starter med turen ut til Oslo lufthavn, og fra sentrum kan du ta buss, tog, flytog og drosje til flyplassen. Flytoget bruker i overkant av 20 minutter på strekningen og er det raskeste alternativet. På flyplassen finner du det aller meste av fasiliteter, som spisesteder, barer og butikker. Siden Oslo lufthavn er en av Europas mest moderne flyplasser, gjennomføres innsjekkingen og sikkerhetskontrollen på en svært effektiv måte. Reiser du på en av årets travle reisedager, bør du allikevel sørge for å være på flyplassen et par timer før avgang.

Aberdeen lufthavn (ABZ) – ditt første møte med Skottland

Aberdeen lufthavn har årlig rundt tre millioner passasjerer, noe som gjør den til en ganske liten flyplass. Selv om flyplassen ikke er av det største slaget, er det et godt utvalg av butikker og spisesteder på flyplassen. De fleste av disse har du tilgang til når du lander på flyplassen, siden de ligger i området før sikkerhetssjekken. Fra flyplassen inn til Aberdeen sentrum er det omtrent ti kilometer. Hvis du vil reise med kollektivtransport inn til byen, er buss det enkleste alternativet. Bussen bruker omtrent en halvtime på turen. Har du planer om å leie bil i Aberdeen, kan dette selvfølgelig ordnes på flyplassen.