Kristiansand - Ålesund

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 939 kr for enveisflyvninger og 2 449 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Kristiansand til Ålesund

Avreiseflyplass Kjevik
Ankomstflyplass Vigra
Flyselskaper som flyr denne ruten Norwegian Air Shuttle, SAS, Widerøe
Pris for flyreisen 2 449 kr
Avstand 493 km

Flybilletter fra Kristiansand til Giske

Når du ser etter fly fra Kristiansand (KRS) til Giske (AES), kan du enkelt og raskt finne gode flyreiser med Expedia. Med en rekke avreisesteder å velge imellom og spennende destinasjoner å reise til, gir Expedia deg et bredt utvalg av billige flybilletter fra Kristiansand til Giske. Se etter flyvninger her og vær trygg på at du får hjelp fra et av verdens største online reisebyrå.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Giske fra Kristiansand, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra KRS til AES!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Kristiansand til Giske. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Kristiansand (KRS)til Giske(AES) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Kristiansand til Giske. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!