Ålesund - Amsterdam

Prisene ble funnet i løpet av de siste syv dagene. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Informasjon om ruten Ålesund til Amsterdam

Avreiseflyplass Vigra
Ankomstflyplass Schiphol
Flyselskaper som flyr denne ruten KLM, Lufthansa, SAS
Pris for flyreisen 1 606 kr
Avstand 1 135 km

Flybilletter fra Giske til Amsterdam

Amsterdam er en av byene nordmenn reiser mest til, og det er på ingen måte overraskende. Amsterdam er nemlig en by som har det aller meste. En reise til Amsterdam er perfekt for deg som elsker bylivet og vil oppleve spennende attraksjoner og severdigheter. Den avslappede atmosfæren i byen bidrar til å gi deg feriefølelsen du er på jakt etter, og byen har i tillegg et fenomenalt uteliv og svært gode shoppingmuligheter.

Finn billige flybilletter fra Ålesund til Amsterdam

Du kan velge mellom flyvninger av både norske og internasjonale selskaper når du skal fly fra Ålesund til Amsterdam. KLM, Norwegian og SAS er de mest aktuelle selskapene å reise med. Det er flere flyvninger daglig, de fleste av dem om morgenen. Siden det er flere selskaper som flyr ruten, er det fullt mulig å finne rimelige flybilletter til Amsterdam fra Ålesund. Søkeverktøyet her på Expedia.no gjør det enkelt å finne de billigste flybillettene. Når du søker får du opp en oversiktlig liste med alle flyvningene mellom byene. Denne listen kan du deretter sortere etter pris.

Greit å vite om reisen

Når du skal fly fra Ålesund (AES) til Amsterdam (AMS), må du reise med KLM dersom du vil fly direkte. Det er bare dette selskapet som har direkterute mellom byene. SAS og Norwegian legger begge inn minst én mellomlanding, som oftest i Oslo. Flyr du strekningen direkte tar flyturen omtrent to timer, mens du må regne med minst det dobbelt med én mellomlanding. Vær oppmerksom på at noen flyvninger har veldig lange mellomlandinger, noe som kan føre til at turen tar unødvendig lang tid. De fleste flyvningene er om morgenen. KLM har lagt opp direkteflyvningene sine så de passer perfekt for pendlere, noe som betyr at det kan være lurt å bestille flybilletten i god tid.

Ålesund lufthavn, Vigra (AES) – siste stopp før storbyopplevelser

Flyreiser fra Ålesund til Amsterdam starter med turen til øya Vigra, hvor flyplassen ligger. Fra Ålesund sentrum kan du velge om du vil ta buss eller drosje ut til flyplassen. Det går flybuss til faste tider, og bussen bruker omtrent en halvtime på strekningen. Hvis du har det veldig travelt, sparer du ti til femten minutter på å ta drosje. På flyplassen er det både butikk og restaurant, så det gjør ingenting om du er ute i god tid.

Schiphol lufthavn (AMS) – opplevelsen starter her

Schiphol er hovedflyplassen i Nederland, og den er en av Europas største flyplasser. En så stor flyplass har alt du måtte trenge, enten det er tilgang til banktjenester, et godt måltid, nye klær, eller suvenirer til de som venter hjemme. Trenger du leiebil til oppholdet ditt, er det bare å ta kontakt med ett av de mange selskapene som driver med bilutleie på flyplassen. Foretrekker du å reise med kollektivtransport når du skal videre inn til Amsterdam sentrum, er det enkleste å ta toget som går direkte til Amsterdam Centraal Station.