Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

ZakynthosHellas

Dra til avslappende Zakynthos for å oppleve strender, øyutsikt og golf.

Opplev den avslappende byen Zakynthos. Her finner du strender og øyutsikt. I tillegg kan du se kjente severdigheter som Tsilivi Beach og Navagio strand.

Hvor du bør bo i Zakynthos

Laganas, Zakynthos, Regionen De joniske øyer, Hellas

Laganas

Laganas er kjent for blant annet trivelige barer, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Laganás strand og Kalamaki Beach.

Laganas
Tsilivi, Zakynthos, Regionen De joniske øyer, Hellas

Tsilivi

Vakre strender er noe av det som trekker folk til Tsilivi, og hvis du er på utkikk etter ting å gjøre, kan du for eksempel ta turen til Tsilivi Beach og Amboula-stranden.

Tsilivi
Zakynthos by, Zakynthos, Regionen De joniske øyer, Hellas

Zakynthos by

Vakker sjøutsikt, trivelige barer og nydelig sjøutsikt er bare noen av grunnene til at mange liker Zakynthos by. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Zakynthos Port og Agios Dionysios.

Zakynthos by
Kalamaki, Zakynthos, Regionen De joniske øyer, Hellas

Kalamaki

Trivelige barer og vakre strender er bare noe av det som gjør Kalamaki verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Kalamaki Beach og National Marine Park of Zakynthos.

Kalamaki
Vasilikos, Zakynthos, Regionen De joniske øyer, Hellas

Vasilikos

Vasilikos er kjent for blant annet vakre strender, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Bananstranden og Gerakas-stranden.

Vasilikos
Limni Keri, Zakynthos, Regionen De joniske øyer, Hellas

Limni Keri

Limni Keri er kjent for blant annet vakre strender, og du bør også få med deg populære attraksjoner som National Marine Park of Zakynthos og Keri beach.

Limni Keri

De mest populære hotellene i Zakynthos

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Contessina Suites and Spa
Contessina Suites and Spa
5 out of 5
Planos, Zakynthos, Zakynthos Island
1 182 kr
per natt
1. mai–2. mai

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i nærheten av stranden og 3 kilometer unna Tsilivi Beach, Gaidaros-stranden og Amboula-stranden. Dermatousa kloster ligger ...

Contessina Suites and Spa
Lesante Blu- The Leading Hotels of the World
Lesante Blu- The Leading Hotels of the World
5 out of 5
Tragaki, Zakynthos, Zakynthos
2 005 kr
per natt
2. mai–3. mai

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Zakynthos, 3,4 kilometer unna Tsilivi Beach og 10 kilometer unna Zakynthos bysantiske museum og Zakynthos Port. Dessuten ...

4.7/5Exceptional! (191 anmeldelser)
A fantastic hotel

"Stayed on this hotel for some nights and it was just a fantastic place on the beach with good restaurants, service and a very nice staff. Beach area was quiet and calm with a beach bar very close Can higly be recommended for gueast searching for a stylish hotel with a nice atmosphere."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2018

Lesante Blu- The Leading Hotels of the World
Emerald Villas & Suites
Emerald Villas & Suites
4 out of 5
Agios Nikolaos, Volimes, Zakynthos, Zakynthos Island

Denne villaen med et spa ligger i nærheten av stranden, 4,2 kilometer unna Makris Gialos-stranden og 4,9 kilometer unna De blå hulene. Dessuten ligger Navagio ...

4.9/5Exceptional! (51 anmeldelser)
Paradis på Zakynthos

"Et fantastisk og stille sted Nord-Vest på Øya, med en spektakulær utsikt over det joniske hav og en soloppgang som man sent vil glemme. Personalet var hyggelig og imøtekommende, og var behjelpelig med eventuelle spørsmål jeg hadde. Rommet var moderne og rent, og hadde det meste en trenger. Uteområde ..."…"

Anmeldelse skrevet 17. okt. 2019

Emerald Villas & Suites

Populære severdigheter i Zakynthos

Navagio strand
Bilde av Navagio strand

Navagio strand

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Navagio strand, en populær strand i Zakynthos. Dette avslappende området har sjøutsikt som passer fint til en spasertur.

Kalamaki Beach
Bilde av Kalamaki Beach

Kalamaki Beach

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Kalamaki Beach, en populær strand i Zakynthos. Dette avslappende området har sjøutsikt som passer fint til en spasertur.

Laganás strand
Bilde av Laganás strand

Laganás strand

5/5(1 anmeldelse)

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Laganás strand, en populær strand i Zakynthos. Dette avslappende området har sjøutsikt som passer fint til en spasertur.

Zakynthos Port
Bilde av Zakynthos Port

Zakynthos Port

Spaser langs vannet i Zakynthos by når du legger turen innom Zakynthos Port. Dette avslappende området har strender som passer fint til en spasertur.

Gerakas-stranden
Bilde av Gerakas-stranden

Gerakas-stranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Gerakas-stranden, en populær strand i Zakynthos. Dette avslappende området har sjøutsikt som passer fint til en spasertur.

Bananstranden
Bilde av Bananstranden

Bananstranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Bananstranden, en populær strand i Zakynthos. Dette avslappende området har sjøutsikt som passer fint til en spasertur.

Toppaktiviteter i Zakynthos

Adgang til Water Village badeland med transport til hotell
Bilde av Adgang til Water Village badeland med transport til hotell

Adgang til Water Village badeland med transport til hotell

280 kr
per voksen