ZakynthosHellas

Image for Zakynthos, Regionen De joniske øyer, Den desentraliserte administrasjonen av Peloponnes, Vest-Hellas og Ionien, Hellas

Besøk Zakynthos

Opplev avslappende Zakynthos: strender, øyutsikt, golf og mye mer!

Opplev det avslappende området Zakynthos. Her finner du strender og øyutsikt. I tillegg kan du se kjente severdigheter som Tsilivi Beach og Navagio strand.

Hvor du bør bo i Zakynthos

Laganas, Zakynthos, Hellas

Laganas

Laganas er kjent for blant annet trivelige barer, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Laganás strand og Kalamaki Beach.

Laganas
Tsilivi, Zakynthos, Hellas

Tsilivi

Vakre strender er noe av det som trekker folk til Tsilivi, og hvis du er på utkikk etter ting å gjøre, kan du for eksempel ta turen til Tsilivi Beach og Amboula-stranden.

Tsilivi
Argassi, Zakynthos, Hellas

Argassi

Vakker sjøutsikt og trivelige barer er bare noe av det som gjør Argassi verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Argassi-stranden og National Marine Park of Zakynthos.

Argassi
Kalamaki, Zakynthos, Hellas

Kalamaki

Trivelige barer og vakre strender er bare noe av det som gjør Kalamaki verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Kalamaki Beach og National Marine Park of Zakynthos.

Kalamaki
Zakynthos by, Zakynthos, Hellas

Zakynthos by

Vakker sjøutsikt, trivelige barer og nydelig sjøutsikt er bare noen av grunnene til at mange liker Zakynthos by. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Zakynthos Port og Solomos og Kalvos museum.

Zakynthos by
Vasilikos, Zakynthos, Hellas

Vasilikos

Vasilikos er kjent for blant annet vakre strender, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Bananstranden og Gerakas-stranden.

Vasilikos

De mest populære hotellene i Zakynthos

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hotel Contessina
Hotel Contessina
4 out of 5
Tsilivi, Zakynthos, Zakynthos Island

Dette hotellet ligger nær flyplassen og 3 kilometer unna Tsilivi Beach, Gaidaros-stranden og Amboula-stranden. Dermatousa kloster ligger 3,8 kilometer unna.

4.7/5Exceptional! (87 anmeldelser)

"Fint hotell i nærheten av alt man har lyst til å gjøre i Tsivili. Hotellpersonalet var behjelpelige med alt vi trengte og var veldig hyggelige hele tiden. Et godt frokostutvalg. Kanskje 100 meter unna Tsivili strand. Vi benyttet oss ikke av bassenget under oppholdet. Men vi la merke til at det var ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. aug. 2018

Hotel Contessina
Contessina Suites and Spa
Contessina Suites and Spa
5 out of 5
Planos, Zakynthos, Zakynthos Island

Dette hotellet i luksuriøs stil ligger i nærheten av stranden og 3 kilometer unna Tsilivi Beach, Gaidaros-stranden og Amboula-stranden. Dermatousa kloster ligger ...

Ingen anmeldelser
Contessina Suites and Spa
Lesante Blu - The Leading Hotels of the World
Lesante Blu - The Leading Hotels of the World
5 out of 5
Tragaki, Zakynthos, Zakynthos

Dette resort-hotellet ligger ved stranden i Zakynthos, 3,4 kilometer unna Tsilivi Beach og 10 kilometer unna Zakynthos bysantiske museum og Zakynthos Port. Dessuten ...

4.7/5Exceptional! (191 anmeldelser)
A fantastic hotel

"Stayed on this hotel for some nights and it was just a fantastic place on the beach with good restaurants, service and a very nice staff. Beach area was quiet and calm with a beach bar very close Can higly be recommended for gueast searching for a stylish hotel with a nice atmosphere."…"

Anmeldelse skrevet 27. jul. 2018

Lesante Blu - The Leading Hotels of the World

Popular things to do in Zakynthos

Navagio strand
Image for Navagio strand

Navagio strand

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Navagio strand, en populær strand i Zakynthos. Dette avslappende området har sjøutsikt som passer fint til en spasertur.

Kalamaki Beach
Image for Kalamaki Beach

Kalamaki Beach

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Kalamaki Beach, en populær strand i Zakynthos. Dette avslappende området har sjøutsikt som passer fint til en spasertur.

Laganás strand
Image for Laganás strand

Laganás strand

5/5(1 review)

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Laganás strand, en populær strand i Zakynthos. Dette avslappende området har sjøutsikt som passer fint til en spasertur.

Zakynthos Port
Image for Zakynthos Port

Zakynthos Port

Spaser langs vannet i Zakynthos by når du legger turen innom Zakynthos Port. Dette avslappende området har strender som passer fint til en spasertur.

Gerakas-stranden
Image for Gerakas-stranden

Gerakas-stranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Gerakas-stranden, en populær strand i Zakynthos. Dette avslappende området har sjøutsikt som passer fint til en spasertur.

Bananstranden
Image for Bananstranden

Bananstranden

Det finnes ikke noe mer avslappende å gjøre på ferien enn å bruke en dag på Bananstranden, en populær strand i Zakynthos. Dette avslappende området har sjøutsikt som passer fint til en spasertur.

Top activities in Zakynthos

Adgang til Water Village badeland med transport til hotell
Image for Adgang til Water Village badeland med transport til hotell

Adgang til Water Village badeland med transport til hotell

280 kr

Fordyp deg i en verden med bading og moro i Water Village, den eneste vannparken i Zakynthos. Få en dose spenning og vannsprut i form av gigantiske sklier, nervepirrende rør-attraksjoner og en rekke familievennlige bassenger for svømmere i alle aldre.