Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Zagrebs zoologiske hage

Ta med familien for å se eksotiske dyr som løver, aper og tapirer i denne intime dyrehagen som ligger i frodige Maksimir park.

Zagrebs zoologiske hage er et ekte dyrerike i Maksimir park, som er mer enn 200 år gammel. Ta med barna, og tilbring flere timer med å vandre rundt inngjerdingene, der du kan se en rekke interessante dyr, alt fra store katter og aper til reptiler og fugler.

Dyrehagen dekker et område på ca. 170 000 m² og omfatter en innsjø og inngjerdinger for ulike pattedyr, fugler, fisker, amfibier og virvelløse dyr fra hele verden. Ta en tur til der sjødyrene holder til, for å se otere og sjøløver som svømmer rundt. Hvis du vil se dem når de er på sitt mest aktive, kan du besøke dyrehagen under fôringstiden, da er de ekstra spente i påvente av et måltid.

Besøk apehabitatene for å høre søramerikanske brølaper brøle på sin karakteristiske måte, eller tapirinngjerdingen for å se de nysgjerrige skapningene som betrakter tilskuerne. Andre dyr du kan se i denne dyrehagen, er løver, leoparder og jaguarer.

Meld deg på de nattlige vandringene til Abracadabra Zoo i oktober for å se på når nattedyrene våkner til live. Følg en omviser på en vandring gjennom de mørke stiene i dyrehagen, med bare lommelykter som viser veien. På vandringen får du lære om dyrene som er aktive om natten, og du får høre tradisjonelle historier og legender fra utkledde guider.

Dyrehagen har også et interessant program med pedagogiske arrangementer, blant annet praktiske seminarer og eksperimenter. De som virkelig er interessert i dyr, kan melde seg som dyretemmer for en dag mot et gebyr. Denne opplevelsen gir et glimt inn "bak kulissene" i livet til en profesjonell dressør.

Zagrebs zoologiske hage ligger i den sørlige enden av Maksimir Park, ca. 4 kilometer fra sentralbanestasjonen. Du må betale inngangspenger for å komme inn i dyrehagen. Den er åpen daglig, men åpningstidene varierer avhengig av sesong. Det er lurt å legge besøket til en dag med fint vær, ettersom mange av inngjerdingene er utendørs. På den måten kan du kombinere turen med en gåtur rundt i den nydelige skogkledde Maksimir Park.


Guide til Zagreb zoologiske hage


De beste hotelltilbudene i Zagreb zoologiske hage

Vis alle de 742 overnattingsstedene i Zagreb zoologiske hage
Hotel Esplanade Zagreb 1 173 kr
Hotel Esplanade Zagreb

Hotel Esplanade Zagreb

Mihanovićeva 1, Zagreb
   
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet i luksuriøs stil ligger midt i hjertet av Zagreb og 15 minutters gange unna King Tomislav-plassen og Ban Jelacic-plassen. Dessuten ligger Katedralen i Zagreb og Zagreb zoologiske hage kun 5 kilometer unna. Zagreb sentralstasjon ligger bare 3 minutters gange unna og Zagreb Zapadni stasjon ligger 24 minutters gange unna.

  DoubleTree by Hilton Zagreb 782 kr
  DoubleTree by Hilton Zagreb

  DoubleTree by Hilton Zagreb

  Ulica Grada Vukovara 269a, Zagreb
    
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet er familievennlig og ligger nær flyplassen i Zagreb og 3 kilometer unna Arkeologisk museum, Ban Jelacic-plassen og Dolac. Dessuten ligger Katedralen i Zagreb og Etnografisk museum kun 5 kilometer unna. Zagreb sentralstasjon ligger 27 minutters gange unna.

   Green View - en Nydelig Leilighet i en nå Bygning som Vender mot Maksimir Park 1 004 kr
   Green View - en Nydelig Leilighet i en nå Bygning som Vender mot Maksimir Park

   Green View - en Nydelig Leilighet i en nå Bygning som Vender mot Maksimir Park

   Ul. Frana Kestercaneka, Zagreb
     
    0.0 av 5.0 Stjerner

    Denne leiligheten med en historisk profil ligger i Zagreb og 15 minutters gange unna Maksimir stadion og Zagreb zoologiske hage. Dessuten ligger Ban Jelacic-plassen og Katedralen i Zagreb kun 5 kilometer unna.

    Maleni stan
    Maleni stan

    Maleni stan

    Ul. Divka Budaka, Zagreb
      
     0.0 av 5.0 Stjerner

     Dette bed & breakfast-hotellet ligger i Zagreb og 2 kilometer unna Maksimir stadion og Zagreb zoologiske hage. Dessuten ligger Ban Jelacic-plassen og Katedralen i Zagreb kun 5 kilometer unna.

     Hotel Rebro
     Hotel Rebro

     Hotel Rebro

     Kišpaticeva 12, Zagreb
       
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet ligger i Zagreb og 15 minutters gange unna Maksimir stadion og Zagreb zoologiske hage. Maksimir park ligger 1,6 kilometer unna.

      Fin Liten Leilighet
      Fin Liten Leilighet

      Fin Liten Leilighet

      Ul. Divka Budaka, 1D, Zagreb
        
       0.0 av 5.0 Stjerner

       Dette feriehjemmet ligger i Zagreb og 2 kilometer unna Maksimir stadion og Zagreb zoologiske hage. Dessuten ligger Ban Jelacic-plassen og Katedralen i Zagreb kun 5 kilometer unna.

       Koselige Apt m / Parkering, 3 km til Sentrum, Gratis Sykler 332 kr
       Koselige Apt m / Parkering, 3 km til Sentrum, Gratis Sykler

       Koselige Apt m / Parkering, 3 km til Sentrum, Gratis Sykler

       91 Bukovacka cesta, Zagreb
         
        0.0 av 5.0 Stjerner

        Denne leiligheten ligger i Zagreb og 2 kilometer unna Maksimir stadion og Zagreb zoologiske hage. Dessuten ligger Ban Jelacic-plassen og Katedralen i Zagreb kun 5 kilometer unna.

        Funk Lounge Hostel 421 kr
        Funk Lounge Hostel

        Funk Lounge Hostel

        Rendiceva 28b, Zagreb
          
         2.0 av 5.0 Stjerner

         Dette vandrerhjemmet ligger midt i hjertet av Zagreb og 2 kilometer unna Nama og Zagreb zoologiske hage. Dessuten ligger Ban Jelacic-plassen og Katedralen i Zagreb kun 3 kilometer unna.