Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Strandhoteller i Zaandam

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Strandhoteller i Zaandam

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
4 out of 5
Provincialeweg 102, Zaandam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 743 kr per natt
4.5/5Wonderful! (1,461 anmeldelser)
Zaandam Amsterdam

"Inntil Hotel Amsterdam Zaandam ligger midt i smørøyet mht Amsterdam Central og Zaanse Schans hvor de gamle møllene er godt bevart. Det er god togforbindelse begge veier rett ved hotellet. I Amsterdam er trikkene og bussene rett ved jernbanestasjonen, enkelt å finne frem hvis en bare vet hvor en skal. ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
Finner du ikke det du leter etter?
Strandhoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Strandhoteller - Hoteller i Zaandam

Søk etter hoteller i Zaandam på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Zaandam ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Zaandam.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Zaandam.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Zaandam. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Zaandam.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Zaandam – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er Zaandam et bra valg for strandløver?
Zaandam, som blant annet er kjent for å ha spasentre og gode shoppingmuligheter, har massevis å by på for de som drar hit på ferie. På dette familievennlige reisemålet finnes det 17 hoteller og andre overnattingssteder som du kan velge mellom. Det burde derfor være en smal sak å finne et som passer for deg.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Zaandam?
Heerlijck Slaapen op de Zaanse Schans er et populært overnattingssted 4 stjerner. et hotell er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med gratis wi-fi og en bar. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Zandvoort strand eller Egmond aan Zee-stranden.
Hvordan er været på forskjellige årstider i Zaandam?
Hvis du prøver å finne ut når det er best å dra, bør du ta en titt på denne oversikten over hva du kan forvente deg. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Zaandam er 1933 mm.
Hva kan man se og gjøre rundt Zaandam?
Når du har funnet deg til rette på overnattingsstedet, har du sikkert lyst til å komme deg ut for å utforske nærmiljøet. Hvis du ønsker å finne de beste strendene, burde du sjekke ut Zandvoort strand eller Egmond aan Zee-stranden. Ikke gå glipp av områdets spasentre og shoppingmuligheter. Sett også av tid til å besøke lokale severdigheter som Tsar Peter-huset og Zaans museum. Du kan også besøke Monet Atelier i Zaandam eller Anne Franks hus dersom du er på jakt etter flere ting å finne på.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Zaandam?
For å komme deg til Zaandam kan du fly til Amsterdam (AMS-Schiphol), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 15,9 km unna sentrum. Hvis du vil utforske flere steder i nærheten, kan du ta tog fra Zaandam stasjon eller Zaandam Kogerveld stasjon.

Flere reisealternativer