Varsel om COVID-19: Reisekravene endrer seg raskt, inkludert reglene for COVID-19-test før avreise og karantene ved ankomst.

Strandhoteller i Zaandam

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Filtrer etter

Populære filtre
Hotellklasse
Ditt budsjett
Gjestevurdering
Betalingstype
Type overnattingssted
Område
Populære steder
Tilgjengelige måltider
Fasiliteter
Tilrettelegging
Reisetype
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
4 out of 5
Provincialeweg 102, Zaandam
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 917 kr per natt fra 9. mar. til 10. mar.
4.5/5Wonderful! (1,126 anmeldelser)
Zaandam Amsterdam

"Inntil Hotel Amsterdam Zaandam ligger midt i smørøyet mht Amsterdam Central og Zaanse Schans hvor de gamle møllene er godt bevart. Det er god togforbindelse begge veier rett ved hotellet. I Amsterdam er trikkene og bussene rett ved jernbanestasjonen, enkelt å finne frem hvis en bare vet hvor en skal. ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Inntel Hotels Amsterdam Zaandam
Finner du ikke det du leter etter?
Strandhoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Strandhoteller - Hoteller i Zaandam

Søk etter hoteller i Zaandam på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Zaandam ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Zaandam.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Zaandam.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Zaandam. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Zaandam.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Zaandam – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er Zaandam et bra valg for strandløver?
Zaandam, som blant annet er kjent for å ha spasentre og gode shoppingmuligheter, har massevis å by på for de som drar hit på ferie.
Hvor er det best å bo for en strandferie i Zaandam?
Inntel Hotels Amsterdam Zaandam er et populært overnattingssted med 4 stjerner. Dette hotellet er perfekt for strandferien og kan dessuten friste med et innendørsbasseng og en restaurant. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Zandvoort strand eller Egmond aan Zee-stranden.
Hvor mange strandhoteller finner jeg i Zaandam?
Expedia har 5 strandhoteller i Zaandam som er perfekte for en avslappende badeferie.
Når på året er det best å reise på strandferie til Zaandam?
Gjør det enklere å planlegge strandferien med denne oversikten over været i Zaandam: De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på 4 °C. De mest regnfulle månedene i Zaandam er oktober, september, november og desember. I løpet av denne perioden regner det i snitt 220 mm hver måned.
Hva kan man se og gjøre rundt Zaandam?
Når du har funnet deg til rette på overnattingsstedet, har du sikkert lyst til å komme deg ut for å utforske nærmiljøet. Hvis du ønsker å finne de beste strendene, burde du sjekke ut Zandvoort strand eller Egmond aan Zee-stranden. Ikke gå glipp av områdets spasentre og shoppingmuligheter. Sett også av tid til å besøke lokale severdigheter som Zaans museum og Monet Atelier i Zaandam. Du kan også besøke Tsar Peter-huset eller Anne Franks hus dersom du er på jakt etter flere ting å finne på.
Hvordan er det best å komme seg til strandhotellet i Zaandam?
Her har du litt informasjon om hvordan du kan komme deg til og rundt i Zaandam: For å komme deg til Zaandam kan du fly til Amsterdam (AMS-Schiphol), som er den nærmeste store flyplassen. Den ligger 15,9 km fra sentrum. Hvis du vil utforske flere steder i nærheten, kan du ta toget fra Zaandam stasjon eller Zaandam Kogerveld stasjon.

Nylige anmeldelser i Zaandam

Flere reisealternativer