Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Victoria

En reise til Victoria er ensbetydende med spennende opplevelser og fantastiske severdigheter.

Spar tid og penger med en pakkereise til Victoria

Det er utrolig lett å bestille både flyreiser og overnatting hos Expedia. Noe av det enkleste du kan gjøre for å spare penger er å sette sammen en pakkereise med overnatting og fly. Med pengene du sparer har du mulighet til å unne deg litt ekstra under ferien i Victoria.

Bevisste kunder som bestiller en pakkereise kan oppnå besparelser på opptil $603.

Vi har som mål at det skal være så lett som mulig for deg å planlegge en reise. Vår internasjonale database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden hjelper deg å finne akkurat det du er ute etter.

De gode prisene hos Expedia er garantert å gjøre deg glad.

Er du ikke helt sikker på at du har bestilt rett? Hos oss kan nesten alle bestillinger endres uten at du må betale noen ekstra gebyrer.

Pakkereiser til Victoria

Antallet mennesker som bor i dette området av Vancouver Island ligger på ca. 290 000.

Miniature World og Langford Lanes er magiske steder for å få litt tid med barna. Hvis familien vil ha mer moro, kan dere fortsette på Krystallbasseng og treningssenter og Panorama rekreasjonssenter.

Fra sjeldne og fargerike fisk til planteliv under vann, kan du aldri vite hva du kan oppdage på Shaw Ocean Discovery Centre.

Hvis du vil ha med hele reisefølget på en morsom tur for å se eksotiske dyr, er Victoria Bug Zoo det rette stedet. Ved inngangen kan du gjerne spørre om spesielle arrangementer og om hvor du finner de mest populære artene i dyreparken.

På Tugwell Creek Farm and Meadery kan både eksperter og amatører lære om de lokale teknikkene og tradisjonene for vinproduksjon, før de prøver et glass eller to med sluttproduktet. På Tugwell Creek Farm and Meadery har du sjansen til å smake på utsøkt vin og få vite mer om vinproduksjon.

På Butchart Gardens kan de besøkende oppdage en variasjon av nydelige planter og blomsterutstillinger.

I Iroquois Park og Rotary-parken kan du ta en pause i skyggen av et tre. Du finner også masse plass til å slappe av i gresset ved Beacon Hill Park og Victoria sommerfuglhage.

Hos Greater Victoria Visitors & Convention Bureau kan du få flygeblad eller ideer av de ansatte.

Trenger du å komme deg bort fra det stressende bylivet? Reis til Goldstream provinsielle park og French Beach provinspark. Naturinteresserte vil også få en flott opplevelse i All Fun fritidspark og Havenwood Park. All Fun fritidspark og Havenwood Park er også populære blant naturinteresserte besøkende.

Utstillingene i nærområdet har et rikt utvalg av lærerike utstillinger. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Mercurio Gallery og Victoria Police historiske samfunnsmuseum. CFB Esquimalt marine- og militærmuseet og British Columbia Aviation Museum er også verdt et besøk.

Hvis du og familien liker å se vitenskapelige og naturhistoriske gjenstander, bør Dominion astrofysiske observatorium så absolutt være det første stoppestedet.

Vår naturlige verden stilles ut i all sin prakt på Thunderbird Park i Royal BC Museum og Royal BC Museum. Fortap deg i de spennende utstillingene mens du lar fantasien føre deg til fjerne og eksotiske steder. Ta med deg noen venner og dra til de flotte utstillingene og gjenstandene på Thunderbird Park i Royal BC Museum og Royal BC Museum.

Victoria og omegns kunstgalleri og The Robert Bateman Centre viser frem alt fra tegninger til keramikk i sin kreative kolleksjon av verker året rundt.

Du kan alltid finne et nytt perspektiv på historie på Sooke regionale museum. Hvis du synes dette er interessant, kan du også ta en titt på de mange interessante gjenstandene som stilles ut på Sooke regionale museum og Craigflower Schoolhouse.

British Columbias parlamentsbygning og Government House er absolutt verdt å dra til selv om historie ikke er din greie. Når det gjelder gamle dager finnes det mange historier. Emily Carrs hus og Ross Bay gravlund er også flotte steder å besøke. Dra til områdets historiske monumenter og start historietimen.

De omliggende slottene passer perfekt for reisende som har lyst til å oppdage den innholdsrike historien i området. Disse eventyrene som ble skapt mellom veggene på Craigdarroch slott og Hatley slott kan fremdeles høres den dag i dag.

Religiøse steder gjør ofte sterkt inntrykk på besøkende. Hvis du er interessert i Victoria's åndelige side, besøk Christ Church-katedralen.

Dette områdets største severdigheter overskygger ofte de mindre besøkte, men like fullt fascinerende attraksjonene. Open Space Arts Center og WildPlay West Shore Victoria er to gode alternativer. Hvis du fremdeles har litt tid til overs, kan du også besøke Greater Victoria offentlige bibliotek og Victoria Distillers.

Overnatting i Victoria

Besøker du Expedias hjemmesider, kan du finne opptil 114 hoteller i Victoria, slik at du kan planlegge et supert opphold i delstatshovedstaden i British Columbia.

Dersom du skal holde en minneverdig feiring, kan du ta en titt på prisene på Oak Bay Beach Hotel i 1175 Beach Dr og The Fairmont Empress i 721 Government St. Hvis du ser at disse alternativene ikke er ideelle i henhold til ønskene dine, er Helms Inn og Island Travel Inn to mer økonomiske alternativer som kan dekke behovene dine.


De beste hotelltilbudene i Victoria

Vis alle de 491 overnattingsstedene i Victoria
Red Lion Inn and Suites 1 210 kr
Anmeldelse skrevet 18. jul. 2019
Mer informasjon
 
Red Lion Inn and Suites

Red Lion Inn and Suites

3366 Douglas St, Victoria, BC
   
  4,0 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  The kids really liked the pool. Hotel is good, as we spent limited time there between site seeing.

  The Fairmont Empress 2 933 kr
  Anmeldelse skrevet 10. aug. 2016
  Mer informasjon
   
  The Fairmont Empress

  The Fairmont Empress

  721 Government St, Victoria, BC
    
   4,3 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Prisen står ikke i forhold til standarden. Her betaler man mye for navnet.

   Hotel Grand Pacific 2 221 kr
   Anmeldelse skrevet 5. jan. 2015
   Mer informasjon
    
   Hotel Grand Pacific

   Hotel Grand Pacific

   463 Belleville St, Victoria, BC
     
    4,5 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Vi kom med buss fra Vancouver og hotellet lå bare noen minutters gange fra rutebilstasjonen, og sentrum i Victoria. Personalet på hotellet var veldig hyggelige og service innstilte. Gratis wifi var et pluss. Frokosten var innholdsrik og god, men ganske dyr. Kan anbefale andre å bruke dette ...

    Strathcona Hotel 1 328 kr
    Anmeldelse skrevet 11. jun. 2016
    Mer informasjon
     
    Strathcona Hotel

    Strathcona Hotel

    919 Douglas Street, Victoria, BC
      
     3,7 av 5
     2.5 av 5.0 Stjerner

     Et greit hotell med god beliggenhet. Kort vei til havna, fine parkanlegg og handlegater. Frokosten var minimalistisk med kun plastbokspålegg (syltetøy, peanuttsmør,honning).

     Coast Victoria Hotel & Marina by APA 1 896 kr
     Anmeldelse skrevet 19. aug. 2018
     Mer informasjon
      
     Coast Victoria Hotel & Marina by APA

     Coast Victoria Hotel & Marina by APA

     146 Kingston St, Victoria, BC
       
      4,3 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Dette hotellet pssset perfekt for oss. Ligger en liten sparsertur fra byen, eller en kan bruke de små taxibåtene. Vi hadde bestilt rom med utsikt over havna - det anbefales. Ellers så er det store fine rom med gode senger og alt utstyr en trenger som kjøleskap, microovn, kaffemaskin og safe. Tilogmed ...

      Delta Hotels by Marriott Victoria Ocean Pointe Resort 2 144 kr
      Anmeldelse skrevet 23. feb. 2019
      Mer informasjon
       
      Delta Hotels by Marriott Victoria Ocean Pointe Resort

      Delta Hotels by Marriott Victoria Ocean Pointe Resort

      100 Harbour Road, Victoria, BC
        
       4,6 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Wonderful location with a view. Nice restaurant.

       Travelodge by Wyndham Victoria 1 061 kr
       Anmeldelse skrevet 19. jul. 2019
       Mer informasjon
        
       Travelodge by Wyndham Victoria

       Travelodge by Wyndham Victoria

       123 Gorge Rd E, Victoria, BC
         
        3,3 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Good price . Ok location. Good restaurant. Liquor store a bit noisy.

        Arbutus Inn 1 140 kr
        Anmeldelse skrevet 15. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Arbutus Inn

        Arbutus Inn

        2898 Douglas St, Victoria, BC
          
         3,5 av 5
         2.0 av 5.0 Stjerner

         It was nice room, clean, affordable, as for location it was good in terms of where it was located, what I didn’t like was the homeless shelters and the shelters being so close to the hotel that there were a lot of vagrants hanging around the outside of the hotel area

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.