Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Spar tid og penger med en pakkereise til Victoria

En reise til Victoria er ensbetydende med spennende opplevelser og fantastiske severdigheter.

Spar tid og penger med en pakkereise til Victoria

Det er utrolig lett å bestille både flyreiser og overnatting hos Expedia. Noe av det enkleste du kan gjøre for å spare penger er å sette sammen en pakkereise med overnatting og fly. Med pengene du sparer har du mulighet til å unne deg litt ekstra under ferien i Victoria.

Bevisste kunder som bestiller en pakkereise kan oppnå besparelser på opptil $603.

Vi har som mål at det skal være så lett som mulig for deg å planlegge en reise. Vår internasjonale database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden hjelper deg å finne akkurat det du er ute etter.

De gode prisene hos Expedia er garantert å gjøre deg glad.

Er du ikke helt sikker på at du har bestilt rett? Hos oss kan nesten alle bestillinger endres uten at du må betale noen ekstra gebyrer.

Pakkereiser til Victoria

Antallet mennesker som bor i dette området av Vancouver Island ligger på ca. 290 000.

Miniature World og Langford Lanes er magiske steder for å få litt tid med barna. Hvis familien vil ha mer moro, kan dere fortsette på Krystallbasseng og treningssenter og Panorama rekreasjonssenter.

Fra sjeldne og fargerike fisk til planteliv under vann, kan du aldri vite hva du kan oppdage på Shaw Ocean Discovery Centre.

Hvis du vil ha med hele reisefølget på en morsom tur for å se eksotiske dyr, er Victoria Bug Zoo det rette stedet. Ved inngangen kan du gjerne spørre om spesielle arrangementer og om hvor du finner de mest populære artene i dyreparken.

På Tugwell Creek Farm and Meadery kan både eksperter og amatører lære om de lokale teknikkene og tradisjonene for vinproduksjon, før de prøver et glass eller to med sluttproduktet. På Tugwell Creek Farm and Meadery har du sjansen til å smake på utsøkt vin og få vite mer om vinproduksjon.

På Butchart Gardens kan de besøkende oppdage en variasjon av nydelige planter og blomsterutstillinger.

I Iroquois Park og Rotary-parken kan du ta en pause i skyggen av et tre. Du finner også masse plass til å slappe av i gresset ved Beacon Hill Park og Victoria sommerfuglhage.

Hos Greater Victoria Visitors & Convention Bureau kan du få flygeblad eller ideer av de ansatte.

Trenger du å komme deg bort fra det stressende bylivet? Reis til Goldstream provinsielle park og French Beach provinspark. Naturinteresserte vil også få en flott opplevelse i All Fun fritidspark og Havenwood Park. All Fun fritidspark og Havenwood Park er også populære blant naturinteresserte besøkende.

Utstillingene i nærområdet har et rikt utvalg av lærerike utstillinger. Nyt den fredfulle atmosfæren mens du ser på de forskjellige utstillingene på Mercurio Gallery og Victoria Police historiske samfunnsmuseum. CFB Esquimalt marine- og militærmuseet og British Columbia Aviation Museum er også verdt et besøk.

Hvis du og familien liker å se vitenskapelige og naturhistoriske gjenstander, bør Dominion astrofysiske observatorium så absolutt være det første stoppestedet.

Vår naturlige verden stilles ut i all sin prakt på Thunderbird Park i Royal BC Museum og Royal BC Museum. Fortap deg i de spennende utstillingene mens du lar fantasien føre deg til fjerne og eksotiske steder. Ta med deg noen venner og dra til de flotte utstillingene og gjenstandene på Thunderbird Park i Royal BC Museum og Royal BC Museum.

Victoria og omegns kunstgalleri og The Robert Bateman Centre viser frem alt fra tegninger til keramikk i sin kreative kolleksjon av verker året rundt.

Du kan alltid finne et nytt perspektiv på historie på Sooke regionale museum. Hvis du synes dette er interessant, kan du også ta en titt på de mange interessante gjenstandene som stilles ut på Sooke regionale museum og Craigflower Schoolhouse.

British Columbias parlamentsbygning og Government House er absolutt verdt å dra til selv om historie ikke er din greie. Når det gjelder gamle dager finnes det mange historier. Emily Carrs hus og Ross Bay gravlund er også flotte steder å besøke. Dra til områdets historiske monumenter og start historietimen.

De omliggende slottene passer perfekt for reisende som har lyst til å oppdage den innholdsrike historien i området. Disse eventyrene som ble skapt mellom veggene på Craigdarroch slott og Hatley slott kan fremdeles høres den dag i dag.

Religiøse steder gjør ofte sterkt inntrykk på besøkende. Hvis du er interessert i Victoria's åndelige side, besøk Christ Church-katedralen.

Dette områdets største severdigheter overskygger ofte de mindre besøkte, men like fullt fascinerende attraksjonene. Open Space Arts Center og WildPlay West Shore Victoria er to gode alternativer. Hvis du fremdeles har litt tid til overs, kan du også besøke Greater Victoria offentlige bibliotek og Victoria Distillers.

Har du lyst på en tur til delstatshovedstaden i British Columbia? Expedia har for tiden 112 hoteller i Victoria, slik at det er enkelt for deg å finne det perfekte stedet å tilbringe nettene.

Reiseglade som søker etter et rom eller en suite med litt klasse, vil kunne glede seg over at Victoria kan tilby et bra utvalg av utmerkede hoteller, som The Juliet by Victoria Royal Vacations i 760 Johnson Street og Oak Bay Beach Hotel i 1175 Beach Dr. Rimeligere hotellalternativer det er verdt å undersøke, er Helms Inn i 600 Douglas St og Island Travel Inn i 1850 Douglas St.


De beste hotelltilbudene i Victoria

Vis alle de 630 overnattingsstedene i Victoria
Red Lion Inn and Suites 568 kr
Anmeldelse skrevet 10. okt. 2019
Mer informasjon
 
Red Lion Inn and Suites

Red Lion Inn and Suites

3366 Douglas St, Victoria, BC
   
  4,0 av 5
  3.0 av 5.0 Stjerner

  I liked that there was an outdoor pool - understandably closed at this chilly time of year, but good to tuck in my memory box. I didn't like that sketchy people hung out in the back parking lot, but the MOMENT I mentioned this to the manager, he was out the door to chase them off. He also said we ...

  Coast Victoria Hotel & Marina by APA 1 157 kr
  Anmeldelse skrevet 19. aug. 2018
  Mer informasjon
   
  Coast Victoria Hotel & Marina by APA

  Coast Victoria Hotel & Marina by APA

  146 Kingston St, Victoria, BC
    
   4,4 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Dette hotellet pssset perfekt for oss. Ligger en liten sparsertur fra byen, eller en kan bruke de små taxibåtene. Vi hadde bestilt rom med utsikt over havna - det anbefales. Ellers så er det store fine rom med gode senger og alt utstyr en trenger som kjøleskap, microovn, kaffemaskin og safe. Tilogmed ...

   Chateau Victoria Hotel and Suites 1 200 kr
   Anmeldelse skrevet 18. aug. 2011
   Mer informasjon
    
   Chateau Victoria Hotel and Suites

   Chateau Victoria Hotel and Suites

   740 Burdett Ave, Victoria, BC
     
    4,3 av 5
    3.5 av 5.0 Stjerner

    Very centrally located hotel with decent prices. Arrived early with sea plane from Vancouver, and room was available before noon. Decent room with good bath and excellent toiletries. Only downside was that they were renovating the AC, so they had put in a temporary stand alone AC which was very loud. ...

    The Fairmont Empress 2 055 kr
    Anmeldelse skrevet 10. aug. 2016
    Mer informasjon
     
    The Fairmont Empress

    The Fairmont Empress

    721 Government St, Victoria, BC
      
     4,3 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Prisen står ikke i forhold til standarden. Her betaler man mye for navnet.

     Strathcona Hotel 727 kr
     Anmeldelse skrevet 11. jun. 2016
     Mer informasjon
      
     Strathcona Hotel

     Strathcona Hotel

     919 Douglas Street, Victoria, BC
       
      3,8 av 5
      2.5 av 5.0 Stjerner

      Et greit hotell med god beliggenhet. Kort vei til havna, fine parkanlegg og handlegater. Frokosten var minimalistisk med kun plastbokspålegg (syltetøy, peanuttsmør,honning).

      Victoria Regent Waterfront Hotel & Suites 1 483 kr
      Anmeldelse skrevet 2. nov. 2008
      Mer informasjon
       
      Victoria Regent Waterfront Hotel & Suites

      Victoria Regent Waterfront Hotel & Suites

      1234 Wharf St, Victoria, BC
        
       4,6 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Et fint hotel, god frokost inkludert, hjelpsom betjening, renslig rom med topp komfort.

       Royal Scot Hotel & Suites 840 kr
       Anmeldelse skrevet 1. mai 2018
       Mer informasjon
        
       Royal Scot Hotel & Suites

       Royal Scot Hotel & Suites

       425 Quebec St, Victoria, BC
         
        4,5 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        Short walking distance to Victoria centre. In addition, convenient and fast free car transport to nearby areas. Special floor below the reception floor with e.g. billiard and shuffleboard room, board games, jig-saw puzzles and books room, swimming pool and vending room (e.g. cooling drinks and free ...

        Hotel Grand Pacific 1 370 kr
        Anmeldelse skrevet 5. jan. 2015
        Mer informasjon
         
        Hotel Grand Pacific

        Hotel Grand Pacific

        463 Belleville St, Victoria, BC
          
         4,5 av 5
         4.0 av 5.0 Stjerner

         Vi kom med buss fra Vancouver og hotellet lå bare noen minutters gange fra rutebilstasjonen, og sentrum i Victoria. Personalet på hotellet var veldig hyggelige og service innstilte. Gratis wifi var et pluss. Frokosten var innholdsrik og god, men ganske dyr. Kan anbefale andre å bruke dette ...

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

         De beste tingene å gjøre i Victoria

         Se de 7 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Victoria