Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Victoria

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Victoria

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Victoria

Flyvninger til Victoria

Besøk Victoria i British Columbia for en flott ferie

Victoria ligger på sørspissen av Vancouver Island i Canada. Victoria, også kjent som "City of Gardens", er en innbydende by og et populært turistmål. Takket være et mildt klima året rundt er Victoria kjent for vakre blomster og naturskjønne områder.

Når du kjøper billige flybilletter til Victoria i British Colombia gjennom Expedia.no, vil du oppleve at Expedia.no gjør det svært enkelt å søke etter informasjon og samle rabattilbud for ditt livs ferie. Når du bestiller her, kan du enkelt finne billige flybilletter til Victoria. I tillegg kan du finne enda bedre kampanjer og spesialtilbud hvis du bestiller flybilletter, overnatting og bakketransport samtidig. Når du først har bestilt billetter til Victoria, vil du være på vei til en by med vakker arkitektur og en svært avslappende atmosfære.

Butchart Gardens er et populært reisemål, og regnes som et kanadisk nasjonalhistorisk sted. Besøkende til parken vil kunne se en enorm samling av fugler, blant annet ender, papegøyer, påfugler og duer. Parken har også mange vakre statuer som du ikke må gå glipp av under besøket. På visse tider av året har parken også underholdning i form av symfonikonserter og musikkfestivaler. Husk å undersøke hva du kan oppleve av underholdning når du har bestilt flyreisen til Victoria.

Victoria ble grunnlagt av Storbritannia og er oppkalt etter dronning Victoria. Mye av arkitekturen i Victoria har et europeisk uttrykk. Christ Church Cathedral, Royal British Columbia Museum og British Columbia Parliament Buildings er alle vestlige arkitektoniske mesterverk med en europeisk stil.

Beacon Hill Park er et populært sted for turister og et flott sted for familier på ferie. Parken har lekeplasser, gressbaner, badeland, husdyrpark og tennisbaner. Det finnes også mange dammer, hager og stier for deg som leter etter naturopplevelser. I Beacon Hill Park kan de besøkende også beundre verdens fjerde høyeste totempæl. Mens mange av bygningene i Victoria er europeisk inspirert, setter dette monumentet i Beacon Hill et historisk, kanadisk preg på byen.

Victoria er et ideelt sted for utendørsaktiviteter. Fjellklatring, fotturer, golf, kajakk og jogging er alle polulære aktiviteter i Victorias vennlige klima. De mange anleggene i Victoria gir også gode muligheter for vannsport og ulike lagidretter. Hundrevis av kilometer med sykkelstier gjør dette til et populært sted også for syklister.

Victoria i Canada er det beste reisemålet for din neste ferie. Og gjennom Expedia.no kan du finne svært billige flybilletter til Victoria samt gode pakketilbud. Du kommer ikke til angre på at du satt deg på flyet til denne vakre kanadiske byen.

Informasjon om flyreiser til Victoria

Ankomstflyplass Victoria internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode YYJ
Ankomstby Victoria