Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 590 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden.

Spar opptil 14% ved å bestille fly + hotell sammen.


Tur til Vest-Agder

Planlegger du en reise til Vest-Agder? Vår reiseguide for Vest-Agder er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Vest-Agder. Les videre for å skape din pefekte reise til Vest-Agder.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Vest-Agder så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Vest-Agder og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Vest-Agder for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Vest-Agder venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Vest-Agder for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Vest-Agder, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Vest-Agder. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Vest-Agder kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Vest-Agder enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Vest-Agder. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Vest-Agder, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Vest-Agder ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Vest-Agder og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Vest-Agder. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Vest-Agder

Se alle de 41 hotellene i Vest-Agder
Yess Hotel 802 kr
Yess Hotel

Yess Hotel

Tordenskjoldsgate 12, Kristiansand
   
  3,8
  av 5, basert på 745 anmeldelser
  3.0 av 5.0

  Dette hotellet ligger midt i hjertet av Kristiansand og 15 minutters gange unna Kristiansand domkirke og Christiansholm festning. Universitetet i Agder ligger 2,8 kilometer unna.

  Scandic Sørlandet 964 kr
  Scandic Sørlandet

  Scandic Sørlandet

  Travparkveien 14, Kristiansand
    
   3,6
   av 5, basert på 279 anmeldelser
   3.0 av 5.0

   Dette hotellet ligger i underholdningsområdet, 0,6 kilometer unna Dyreparken i Kristiansand og 15 kilometer unna Universitetet i Agder og Kristiansand domkirke. Dessuten ligger Christiansholm festning og Lillesand rådhus 20 kilometer unna.

   Comfort Hotel Kristiansand 785 kr
   Comfort Hotel Kristiansand

   Comfort Hotel Kristiansand

   Skippergata 7-9, Kristiansand
     
    4,1
    av 5, basert på 243 anmeldelser
    3.5 av 5.0

    Dette hotellet ligger midt i hjertet av Kristiansand og 15 minutters gange unna Kristiansand domkirke og Christiansholm festning. Universitetet i Agder ligger 2,8 kilometer unna.

    Scandic Kristiansand Bystranda 1,092 kr
    Scandic Kristiansand Bystranda

    Scandic Kristiansand Bystranda

    Østre Strandgate 74, Kristiansand
      
     4,4
     av 5, basert på 831 anmeldelser
     3.5 av 5.0

     Dette hotellet, som ligger i sentrum, befinner seg rett ved stranden i Kristiansand og 15 minutters gange unna Christiansholm festning og Kristiansand domkirke. Universitetet i Agder ligger 2,1 kilometer unna.

     Clarion Hotel Ernst 1,000 kr
     Clarion Hotel Ernst

     Clarion Hotel Ernst

     Rådhusgt. 2, Kristiansand
       
      4,4
      av 5, basert på 469 anmeldelser
      4.0 av 5.0

      Dette hotellet er familievennlig og ligger i sentrum av Kristiansand og 10 minutters gange unna Kristiansand domkirke og Christiansholm festning. Universitetet i Agder ligger 2,7 kilometer unna.

      Sjøgløtt Hotell 783 kr
      Sjøgløtt Hotell

      Sjøgløtt Hotell

      Østre Strandgate 25, Kristiansand
        
       3,8
       av 5, basert på 50 anmeldelser
       2.5 av 5.0

       Dette hotellet ligger i Kristiansand og 10 minutters gange unna Christiansholm festning og Kristiansand domkirke. Universitetet i Agder ligger 2,4 kilometer unna.

       Best Western Plus Hotel Norge 938 kr
       Best Western Plus Hotel Norge

       Best Western Plus Hotel Norge

       Dronningensgate 5, Kristiansand
         
        4,1
        av 5, basert på 732 anmeldelser
        3.5 av 5.0

        Dette hotellet ligger midt i hjertet av Kristiansand og 10 minutters gange unna Kristiansand domkirke og Christiansholm festning. Universitetet i Agder ligger 2,5 kilometer unna.

        Thon Hotel Kristiansand 1,031 kr
        Thon Hotel Kristiansand

        Thon Hotel Kristiansand

        Markensgate 39, Kristiansand
          
         3,9
         av 5, basert på 280 anmeldelser
         3.5 av 5.0

         Dette hotellet ligger i nærheten av stranden og 15 minutters gange unna Kristiansand domkirke og Christiansholm festning. Universitetet i Agder ligger 2,9 kilometer unna.

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.