Ferieboliger i Vega

Spar minst 10 % på utvalgte overnattingssteder med Expedia Rewards

De fleste overnattingssteder er fullt refunderbare. Fordi fleksibilitet er viktig.

Søk blant 2 900 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Ferieboliger i Vega

Brygga på Dønna
105 Berfjordveien, Dønna, Nordland, 8820
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 440 kr per natt fra 1. okt. til 2. okt.
Du kan bo på dette leilighetshotellet med golfmuligheter under oppholdet i Dønna. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og 50 møterom. ...
Velfjord camping & hytter
3.5 out of 5
Hongsetveien 90, Brønnøy, Velfjord, 8960
Prisen er 1 437 kr per natt fra 7. okt. til 8. okt.
Hvis du bor i denne hytta i Brønnøy, får du 3,5-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (inkludert) og en terrasse. Helgeland ...
4,6/5 Wonderful! (5 anmeldelser)
"Rent og pent sted. God senger, og god kommunikasjon med utleier."

Anmeldelse skrevet 19. jul. 2021

5 Person Holiday Home in Vandve
3 out of 5
Dønna, Nordland
Hvis du bor i denne leiligheten i Dønna, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og griller. Helgeland Museum er en ...
Du kan få enda lavere priser

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Holiday Home in Austbø
3 out of 5
Alstahaug, Nordland
Hvis du bor i denne ferieboligen i Alstahaug, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og griller. Populære severdigheter ...
8 Person Holiday Home in Vevelstad
3 out of 5
Vevelstad, Nordland (county)
Hvis du bor i denne ferieboligen i Vevelstad, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), en terrasse og DVD-spiller på rommet. Les ...
6 Person Holiday Home in Vevelstad
3 out of 5
Vevelstad, Nordland
Hvis du bor i denne ferieboligen i Vevelstad, får du 3-stjerners standard. Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), DVD-spiller på rommet og griller. Les anmeldelser ...
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Vega
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnatting i Vega du kanskje er interessert i

Thon Hotel Brønnøysund

Thon Hotel Brønnøysund

3 out of 5
Sømnaveien 98, Brønnøy, 8900
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Vevelstad Gjestegård

Vevelstad Gjestegård

3 out of 5
Forvikveien 138, Vevelstad, 8976
Fullt refunderbart
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Finn en feriebolig i for den neste ferien din

byr på varierte reiseopplevelser med noe for alle interesser og lommebøker. Bruk våre søkefunksjoner, filtre og kart til å finne frem til stedet som passer for akkurat deg.

Reis og lei feriehus året rundt i

De mest populære månedene for å reise i , er . Har du fleksibilitet og mulighet til å velge, kan det være lurt å vurdere , så kan du bruke mer av reisebudsjettet til opplevelser og slippe trengsel på populære steder. Prisene varierer etter sesong og etterspørsel og er underlagt visse vilkår, men generelt kan du regne med å betale fra 1 437 kr for en feriebolig i , og opptil 1 440 kr for sommerhus av høyeste standard.

Fordeler ved å leie en feriebolig i

Hvis du for eksempel leier en ferieleilighet, får du romslige boforhold, privatliv og mulighet til å organisere dagen og måltidene som du vil. Ferien blir alltid bedre hvis du har muligheten til å virkelig slappe av, både for å lade opp til opplevelser og for å hvile ut etter dem. Hvis dere er en hel familie eller større gruppe, lønner det seg dessuten fort økonomisk å leie hytte eller hus i stedet for å ta inn på hotell. Penger spart er penger som kan brukes på moro og spenning.

 

Utforsk med Expedia

Beliggenhet er alltid viktig, og det gjelder ferieboliger i også. Det er fullt mulig å reise på lykke og fromme, men oftest lønner det seg å undersøke på forhånd. Om ikke annet for å slippe skuffelsen ved å ha reist fra skateboardet eller klatreskoene hvis det viser seg å ligge en skatepark eller klatrevegg like ved huset dere har leid.

I god tid før ferien lønner det seg å ta en prat om hvilke drømmer og ideer dere har for reisen. Expedia hjelper dere å realisere dem med detaljerte opplysninger om ferieboligens nærområde. Kort vei til et badeanlegg kan gjøre ferien til et minne for livet for ungene. Søk etter hytte til leie med adgang for hund, så kan familiens pelskledde sjarmør også være med. Sjekk at det er wi-fi så ungene kan holde kontakten med spillkameratene hjemme.

Derfor bør du leie feriebolig i gjennom Expedia

Expedia byr på mer enn gode priser og en enkel og praktisk søkefunksjon. Stort utvalg og gode vilkår betyr en god brukeropplevelse. Du kan søke på dato for å få opp tilgjengelige feriehus i , og deretter filtrere dem etter dine personlige behov og interesser. Trenger du vaskemaskin og tørketrommel? Er du bare interessert i sommerhus med gjestevurdering godt over snittet på 1.6? Har du et begrenset reisebudsjett? Kryss av alternativene for å snevre inn søket, så sitter du igjen med en feriebolig som er skreddersydd for deg.

Enkelte overnattingssteder tilbyr til og med gratis avbestilling. Dermed kan du sikre deg en ferieløsning samtidig som du har fleksibilitet til å legge om planene.

Ofte stilte spørsmål

Kan jeg leie en feriebolig i Vega?

Ja, vi har ferieboliger i nærheten av de beste severdighetene i Vega. Du kan også gå for et alternativ som ligger litt mindre sentralt, hvis du helst bare vil ta livet med ro.

Hva er noen av de beste ferieboligene i Vega?

Awesome Home in Vega With Wifi and 3 Bedrooms: Gjestene liker denne ferieboligen i Vega. Den tilbyr peis, balkong og grill for å sørge for maks komfort i dine nye omgivelser. Her finnes det 3 soverom og et kjøkken med oppvaskmaskin, kokeplater og mikrobølgeovn, så du kan lage mat sammen med venner eller familien.

Hva er det å finne på i Vega?

Vegaoyan og Vegaøyan er to steder i nærheten der du kan nyte naturen.

Hva kan jeg forvente meg hvis jeg leier en feriebolig i Vega?

En feriebolig er en privat eiendom du kan bruke til overnatting over lengre tid eller i et par dager når du reiser til Vega. Når du leier en feriebolig, har du gjerne tilgang til fasiliteter som terrasse og wi-fi så det er like koselig som hjemme. Er du opptatt av at stedet må være grundig rengjort, kan det å leie en feriebolig gi deg en ekstra trygghet vekk fra trange heiser og travle lobbyer, og slik har du fortsatt muligheten til å reise ut i verden. Det er dessuten mer plass i en feriebolig enn på et vanlig hotell, noe som gjør dette til et veldig godt alternativ for småbarnsfamilier eller til en tur med mindre grupper.

Nylige anmeldelser av overnattingssteder i Vega
expedia-verifiserte anmeldelser