Ulfborg

Reiseguide
Bilde levert av expedia
Pust inn forfriskende, salt sjøluft fra Nordsjøen, utforsk noen av historiens mest kjente skipsvrak og kos deg med spennende familieaktiviteter.

Reis til Ulfborg og opplev spenning og magi i naturperlen ved Nordsjøen, som byr på villmark rundt Nissum Fjord, sanddyner, skoger og ville heier. En ferie i Ulfborg betyr total avslapping i frodige, idylliske omgivelser.

I tillegg til de vanlige aktivitetene ved vannet kan du utforske området til fots eller med sykkel. Du kan for eksempel prøve den vel 26kilometer lange sykkelstien Fuglenes Fjord. Stien snor seg gjennom de vakre dyrelivsområdene rundt Vest Stadil Fjord og Nissum Fjord, hvor du kan se tusenvis av ender, villgjess, svaner og vadefugler. Er du en ivrig fisker, blir du ikke skuffet av weekendturen til Ulfborg. Mulighetene for sportsfiske er fantastiske i elvene, fjordene, havet og fang-og-slipp-vannene.

Ulfborg ble inntegnet på danske kart i 1875 da jernbanen mellom Ringkøbing og Holstebro ble bygd og det lille tettstedet ble en viktig togstasjon. Har du lyst å lære mer om livet til de hardføre nybyggerne på vestkysten, kan du besøke den fredede klitgården Strandgaarden, som i dag er omgjort til museum. I dag er Ulfborg et livlig tettsted og et populært reisemål for sommergjester.

Tar du barna med på ferien til Ulfborg, kan dere få med dere mange spennende lokale opplevelser og severdigheter utendørs. Noen typiske familieseverdigheter er Vesterhavets Fodboldgolf, Ulfborg svømmecenter og Fiske- og familiepark West med gokartbane, vannpark, dyrehage, hoppeslott, fiskedammer og mye mer. For ikke å glemme de mange flotte naturlekeplassene og de nydelige strendene i området!

Er du på jakt etter en opplevelse utenom det vanlige under weekendturen til Ulfborg, kan du ta en tur på Nordsjøen med en kutter, eller teste sjøbeina ombord i en skonnert. Du kan også besøke bymuseet Strandingsmuseum St. George, som forteller den dramatiske historien om den skjebnesvangre julenatten i 1811 da vinterstormene fikk to engelske passasjerskip til å gå ned med mann og mus. Heldigvis er det mye tryggere å reise i dag, og turen med lokaltoget fra Skjern til Ulfborg er både rask og behagelig. Kommer du fra utlandet, kan du reise luftveien til Karup lufthavn på Midtjylland, som har ruter fra København.

En ferie i Ulfborg byr på spennende muligheter for hele familien – uansett årstid.

Discover neighborhoods in Ulfborg

Default Image

Fjand Badeby

Når du først er i Fjand Badeby, bør du ta turen til severdigheter som Husby Klitplantage og Sidselbjerg Strand.

Fjand Badeby
Default Image

Nørre Fjand

Mens du er i Nørre Fjand, bør du ta en tur til Husby Klitplantage og Sdr. Nissum Kirke, som er to kjente severdigheter i nærheten.

Nørre Fjand
I første klitrække og med utsikt over havet og fjorden venter dette feriehuset i Vestjylland på deg.
I første klitrække og med utsikt over havet og fjorden venter dette feriehuset i Vestjylland på deg.
Ulfborg
Du kan bo i denne leiligheten ved stranden under oppholdet i Ulfborg. Stedet tilbyr følgende tjenester/fasiliteter: strandområde, hage og kabel-TV/parabol. Populære ...