Reiser til Troms og Finnmark

Bestill et hotell + fly eller leiebil samtidig og få rabatter

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

Mest populære reisemål i Troms og Finnmark

De mest populære hotellene i Troms og Finnmark

Clarion Hotel The Edge
Clarion Hotel The Edge
4 out of 5
Kaigata 6, Tromsø
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 479 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
1 479 kr
per natt
22. okt.–23. okt.
8,8/10 Excellent! (1 006 anmeldelser)
Super Service
"Jeg liker veldig godt at hotellet sender en hyggelig sms (som kan besvares!) dagen før ankomst og spør om det er noe de kan gjøre for meg. Jeg fikk ønsket mitt oppfylt. Jeg synes også de ansatte i resepsjonen er særdeles hyggelige. Hotellet skiller seg på denne måten positivt ut fra andre hoteller ..."

Anmeldelse skrevet 28. sep. 2023

Clarion Hotel The Edge
Comfort Hotel Xpress Tromso
Comfort Hotel Xpress Tromso
3 out of 5
Gronnegata 35, Tromsø
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 799 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
799 kr
per natt
22. okt.–23. okt.
8,4/10 Very Good! (1 000 anmeldelser)
"Rommet var svært lite og det var ikke mulig å justere på termostaten. Dette medførte at rommet ble veldig varmt, og tung luft. Ikke gunstig å ha vinduet åpent for lufting, da utested hadde inngang like ved. Da vi ankom rommet var det kun klargjort til en person, med en dyne og et håndklede på badet. ..."

Anmeldelse skrevet 24. sep. 2023

Comfort Hotel Xpress Tromso
Scandic Ishavshotel
Scandic Ishavshotel
3.5 out of 5
Fr. Langesgate 2, Tromsø
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 521 kr per natt fra 22. okt. til 23. okt.
1 521 kr
per natt
22. okt.–23. okt.
8,8/10 Excellent! (1 001 anmeldelser)
"Bra hotell med glimrende beliggenhet"

Anmeldelse skrevet 12. sep. 2023

Scandic Ishavshotel
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Troms og Finnmark?
Sett sammen din egen pakkereise til Troms og Finnmark fra priser helt ned i . Velg blant alle kombinasjoner av flyreiser, hoteller og leiebiler for å sette sammen turen du drømmer om. Ikke glem å legge til noen utflukter!
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Troms og Finnmark?
Hvis du kombinerer alle bestillinger hos Expedia, kan du spare mye penger. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller fra alle verdens deler, kan du skreddersy en pakkereise til Troms og Finnmark som passer ditt budsjett og din stil. Og hvorfor ikke bruke noe av pengene du sparer på å ta med noen spennende utflukter og opplevelser? Ferien du alltid har drømt om i Troms og Finnmark er nærmere enn du tror.
Hvilke er de beste hotellene i Troms og Finnmark?
Clarion Collection Hotel With og Clarion Collection Hotel Aurora vet virkelig hvordan de får gjestene til å føle seg som hjemme i Tromsø. Hvis du også har planer om å ta en tur til Lyngen, kan du titte nærmere på Lyngseidet Gjestegård og Aurora Fjord Cabins, som begge har en høy stjerne blant tilreisende.
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Troms og Finnmark?
Når du bestiller reisen til Troms og Finnmark tidlig, får du tilgang til et ekstra stort utvalg av lave priser. Flyselskapene begynner gjerne å annonsere flybilletter opptil tolv måneder innen avreise, så det kan være smart å begynne å planlegge så tidlig som mulig. Når det er sagt, så gjør Expedia det de kan for å gi deg de beste tilbudene som finnes, så det er alltid en god tid for å bestille drømmeferien.
Hva inkluderer en pakkereise til Troms og Finnmark fra Expedia?
Hoteller, flyreiser og en pålitelig bil – alt du trenger for en herlig bilferie. Kombiner alternativene etter eget ønske og få tilgang til fantastiske tilbud. Når du har bestilt, kan du legge til et par sightseeingturer og få enda større besparelser. Når det gjelder å tilrettelegge ferien din i Troms og Finnmark, er det du som har kontrollen.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Troms og Finnmark?
Finn priser som passer ditt budsjett med en pakkereise fra Expedia. Vi tilbyr både hotell, fly og leiebil på ett og samme sted. Du kan spare mye penger bare ved å kombinere bestillingene dine. Uansett om skal dra på et vintereventyr eller nyte en drink på stranden, er drømmereisen bare noen få klikk unna.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Troms og Finnmark hos Expedia?
Ja. Det som er så bra med en pakkereise fra Expedia, er at det er du som bestemmer. Vi har tilgang til over 500 partnerflyselskaper verden rundt, så du har mange alternativer når du organiserer ferien din i Troms og Finnmark.
Kan jeg avbestille pakkereisen til Troms og Finnmark hvis jeg ikke kan reise?
Ja, det kan du, og vi er her for å hjelpe. Du kan muligens endre eller avbestille pakkereisen din til Troms og Finnmark helt kostnadsfritt innen 24 timer etter bestilling. Det kan imidlertid hende at hotellet, flyselskapet eller bilutleiefirmaet vil belaste et gebyr hvis det er mer enn 24 timer siden bestillingen ble gjort. Hvis omstendighetene plutselig endrer seg, kan du sjekke vår kundeserviceportal for mer informasjon.

Populære steder å besøke