Leiebiler fra Thrifty på Heathrow (LHR)

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

Dette må du vite om å leie bil fra Thrifty Car Rental på Heathrow (LHR)

Hva er fordelene med å leie bil fra Thrifty Car Rental på London (LHR)?

Lei bil fra Thrifty Car Rental gjennom Expedia.no på Heathrow (LHR) i London (England) for å få den beste prisen. Thrifty Car Rental har eksepsjonell service og gode tilbud på et stort utvalg av biler.

Hvordan får jeg de beste leiebilprisene fra Thrifty Car Rental på London (LHR)?

Du finner den beste prisen til Thrifty Car Rental på Heathrow ved å oppgi datoene for turen samt hente- og leveringstidene i søkefeltet. Deretter kan du gjøre sammenligninger basert på biltype, pris og hentested.

Hva slags biltyper tilbyr Thrifty Car Rental på Heathrow (LHR)?

Thrifty Car Rental har mange forskjellige biler på Heathrow for alle typer budsjetter. Hvis du skal slå ut håret, kan du bestille en luksusbil eller en sportsbil. Du kan også velge et rimeligere alternativ ved å leie en økonomibil eller en kompakt bil.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia.no?

Du kan enkelt avbestille leiebiler fra Expedia.no-kontoen din. Gå til «Søk etter reiserute», velg «Administrer bestillinger», og klikk på «Avbestill». Har du bestilt leiebil fra Thrifty Car Rental på Heathrow og du ikke skal betale før du henter bilen, kan du avbestille når som helst. Hvis du har betalt på forhånd, kan du sjekke reiseruten din for å se om du er kvalifisert for refusjon.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia.no på Heathrow (LHR)?

Expedia.no kan blant annet friste med eksklusive tilbud, gode medlemspriser, fleksibilitet og et bra utvalg. Skal du bestille leiebil fra Thrifty Car Rental på Heathrow (LHR) i London og hotell i nærheten av Heathrow? Med Expedia.no sparer du mer hvis du slår sammen bestillingene. Du finner alt du trenger, på ett sted, og det er ikke hipp som happ hvor du bestiller.