Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.


Tur til Sveti Stefan

Planlegger du en reise til Sveti Stefan? Vår reiseguide for Sveti Stefan er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Sveti Stefan. Les videre for å skape din pefekte reise til Sveti Stefan.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Sveti Stefan så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Sveti Stefan og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Sveti Stefan for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Sveti Stefan venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Sveti Stefan for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Sveti Stefan, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Sveti Stefan. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Sveti Stefan kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Sveti Stefan enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Sveti Stefan. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Sveti Stefan, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Sveti Stefan ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Sveti Stefan og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Sveti Stefan. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Sveti Stefan

Vis alle de 120 overnattingsstedene i Sveti Stefan
Hotel California 2 155 kr
Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019
Mer informasjon
 
Hotel California

Hotel California

Sveti Stefan Beach, Sveti Stefan, Budva
   
  4,6 av 5
  5.0 av 5.0 Stjerner

  Nydelig hotell på stranden. God frokost, fint rom med en fantastisk utsikt over sjøen.

  Hotel Adrovic Sveti Stefan
  Anmeldelse skrevet 15. aug. 2018
  Mer informasjon
   
  Hotel Adrovic Sveti Stefan

  Hotel Adrovic Sveti Stefan

  Jadranski Put Bb, Sveti Stefan
    
   3,6 av 5
   3.5 av 5.0 Stjerner

   Hotell med tilfredsstillende standard, koselig betjening å god mat i fine omgivelser

   Villa Edelweiss
   Anmeldelse skrevet 17. sep. 2019
   Mer informasjon
    
   Villa Edelweiss

   Villa Edelweiss

   Slobode bb, Sveti Stefan, Budva
     
    5,0 av 5
    3.0 av 5.0 Stjerner

    Gorgeous views and perfect location to walk to the beach. Balcony and views from Master bedroom definitely incredible. Limited internet access - thankfully we were there on a weekend so less of an issue than if we'd been trying to work. A bit of a smoky smell, but I think from a neighbor. Very spacious. ...

    Apartments Vuksic 321 kr
    Anmeldelse skrevet 23. jun. 2018
    Mer informasjon
     
    Apartments Vuksic

    Apartments Vuksic

      
     4,1 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Bra beliggenhet, maks 10 min gåavstand til stranda, og rett ved en bussholdeplass med busser som kjører til Budva hvert 10. minutt. Kjempekoselig og veldig hjelpsomt personell, to søte damer som hjelper til med alt du trenger og vasker leiligheten en gang om dagen mens man ikke er der. Liten terrasse ...

     Hotel Azimut 1 176 kr
     Anmeldelse skrevet 28. okt. 2019
     Mer informasjon
      
     Hotel Azimut

     Hotel Azimut

     Sveti Stefan, Sveti Stefan
       
      4,6 av 5
      4.5 av 5.0 Stjerner

      We would be very happy to stay again, staff, room, view, location and breakfast were all great. Air conditioner could be colder was our only negative.

      Apartments Kentera
      Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019
      Mer informasjon
       
      Apartments Kentera

      Apartments Kentera

      Slobode 11, Sveti Stefan
        
       4,1 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Stedet var helt perfekt! Fin leilighet, greit basseng, nydelig nærområde, koselig vert, bra wi-fi og fin utsikt. Vi kunne ikke hatt det bedre!

       Sveti Stefan Apartments NR
       Anmeldelse skrevet 8. aug. 2019
       Mer informasjon
        
       Sveti Stefan Apartments NR

       Sveti Stefan Apartments NR

       Sloboda 19, Pastrovici, Sveti Stefan, Montenegro
         
        3,7 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        The apartment was in a lovely small town and wonderfully clean.

        Leilighet Adriatic !!
        Leilighet Adriatic !!

        Leilighet Adriatic !!

          
         0.0 av 5.0 Stjerner

         Denne leiligheten ligger i Sveti Stefan og 2 kilometer unna Milocer strand og Sveti Stefan strand. Dessuten ligger Kamenovo-stranden og Drobni Pijesak Beach kun 5 kilometer unna.

         De beste tingene å gjøre i Sveti Stefan

         Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Sveti Stefan